- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Apple notebookok
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Indítsd újra vmi beragadhatott.
NoZoli
Ha a bottanimáció zenére gondolsz azt csak rootal vagy kdz független rom cserével tudod megszüntetni. Nekem voda animáció van és nekem is az első pár indításná nem volt még meg,aztán egyszer csak megjelent és azóta kisért. Elvileg nem zavaró,mert ritkán kapcsolom ki, de nálad más a helyzet. Csak néma módban hagyja el...[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
Beállítások/akkumulátor és energiatakarékosság/akku használata.
Lefele görgetsz, és a kijelző utáni dolgoa többi fogyasztó
Nálam ma a térkép és a play szolgáltatások szívta az akksit. Előbbit le is tiltottam, most jobb.
(tegnap a G3-nál szintén a térkép evett meg 30%-ot tétlen állapotban)
Restart nem segített nálam.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Bass
addikt
-
Quqesz
nagyúr
Nálam még nem ragadt be semmi, de mint ha telítődne a rendszer, mert kb 3 hónap után most csináltam fr-t és jobban muzsikál az aksi:87h aksi idő,3h kijelzővel volt legutóbb. Töltés nálam 1 órát vesz igénybe kb, de ez mindég is ennyi volt nálam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyébként bármilyen töltővel lehet tölteni a telefont? Nem romlik tőle az akksi?
Lehet valami kínai töltő is? -
Bass
addikt
válasz Quqesz #24257 üzenetére
Egy orat vesz igenybe? Milyen toltod van? Amugy nekem a keszenleti idovel van bajom ha egyhuzamban nyomom 3,5 ora kijelzo ido osszejon ami nekem megfelel csak a keszenleti mod lenne jobb de holnap kiderul
[ Szerkesztve ]
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
kp78
addikt
Ma teszteltem a G4-et először (független, 6.0, V20d), de vegyes érzések születtek.
Először is adnék egy virtuális fekete pontot az LG-nek a hátsó bekapcsoló gomb körüli LED elhagyásáért a G2-höz képest. Mivel a kamera kissé ugyebár kint van a hátlap síkjából, quickcircle tokban adja magát, hogy kijelzővel lefelé teszi az ember az asztalra, de ezen, mint ma rájöttem, nincs hátsó értesítési led.
Így marad az emelgetés, tok nyitogatás. Pedig ma pont úgy voltam egész nap, hogy 8 órában mellettem pihent a telefon, némára és rezgőre téve, bekapcsolt 3G mobilnettel.
Itt jön a következő negatívum. Az akksi borzasztó gyorsan merül(t), pedig csak szünetekben volt némi böngészés, illetve futott a viber, de azon is pár üzenet váltás volt egész nap.
G2-t munkában ennél sokkat többet bököm, és amikor 17 körül hazaérek, akkor 40-50% körül szokott lenni.
Ezzel ma 30%-on sikerült hazaérnem, és ma mondhatom, hogy kímélő üzemen volt. Szinte percenként ette az akksit a telefon az opera mini megnyitását követően, csak úgy fogytak a százalékok.
Akkumulátor használatba benéztem, de viber, opera mini, és gmail ment, amit le tudtam volna ott állítani. Gmailt még ki is lőttem.Nektek hogy megy el egy egész napot? Vannak programok, amiket kilőtök? Vagy abban az "optimalizálások mellőzése" menüpontban lehet vmi még állítani?
Ez vmi hiba, hogy mobilnettel ennyire merül?Nem szeretném visszavinni, mert nagyon tetszik (bár a mérete már-már szinte túl nagy), de ez így nem jó nekem, ha 1 napot sem fog kibírni, mire hazaérek munkából. G2 sokkal többet bír.
Tudom, "jó helyen" kérdezem, de milyen telefon van még, ami kb. G2 méret (főleg külső valós méretben, mert néhány 5" kijelzős telefon is baromi nagy), és hardveresen és kamerában esetleg jobb, mint G2.
Csak az a baj, hogy alapvetően én is szeretem az LG-t, nem szívesen vennék mást.
De így a G4 nem lesz jó.Bocsánat a hosszú írásért, és köszönöm a tanácsokat!
Szerk.: mire megírtam látom, hogy többen is akksira panaszkodtak
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
MaxxDamage
félisten
válasz #13110016 #24258 üzenetére
Én ma voltam otthon és másik lakhelyemen volt a töltő, így találtam egy Doogee töltőt (kompatibilis csati) és azzal töltőttem 70% -ig (azt mentem melóba) és remélem nem lesz attól baja, hogy most pont nem a gyári adapterrel töltöttem...
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
rayoliviero
veterán
válasz MaxxDamage #24262 üzenetére
Attól semmi baja nem lesz.
-
GEIL
addikt
válasz neo_xperia #24132 üzenetére
LG 42LA6130 FullHD 3D LED....( még nem "smart"-os )
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
piko88
tag
válasz nünüke1975 #24253 üzenetére
Ok megpróbálom, de azt nem értem, ha van másik boltban akkor miért nem kérik át.
Majdnem 2 hét, nem értem hogy mit pöcsölnek ennyit. -
Aryon87
félisten
G2 és G4 között 2 év korkülönbség van. Akksi méret nem változott, de a kijelzőé viszont igen. FHD-t röhögve elbírja az akksi míg a QHD-t már nem. Sajna ez van. Ez volt a G2 nagy előnye anno.
Nálam a mai napot leszímítva az új akksival 12-14 órákat elbír, úgy hogy melóba jövet nyomkodom végig sűrűn váltogatva a különböző fogyasztásigényű appokat, melóban rálesek néha, hazafele megint nyomkodom.
Lemerüléstől nem parázok, konnektor van, fel tudom tölteni. Tegnapelött pl merész voltam, 30% töltöttséggel indultam haza, pedig fel tudtam volna tölteni.
8% volt mire hazaértem, vagyis simán kibírta az 1 órás utat.
Most is 44%-on vagyok 11ó 30p akkuhasználati idővel, ezzel simán hazamegyek 10 után.
Régi akksinál ezen az értéken már tettem töltőre, most elhatároztam hogy teljes mértékben ki fogom használni az akksit, és 3-5%-nál teszem csak fel.Én nem teszem kijelzővel lefele a telót. Ha tok nélkül van, akkor alá teszek egy szalvétát, hogy a kamera ne karcolódjon, tokban meg simán leteszem.
Light Manager app által látom milyen színben villog a LED, így tudom hogy fontos vagy nem fontos.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kp78
addikt
válasz Reinkz #24265 üzenetére
Én frissítettem, 5.1 volt rajta (osztrák MM-ból való). De ezek szerint nem kellett volna.
5.1 alatt nem tapasztalható ez?
Egész napos wifi-s teszt még nem volt. De az a baj, ha úton vagyok pár órát, akkor mobilnettel ha így fog merülni, az nagyon nem jó
5.1-re én nem állok neki visszarakni, inkább visszaviszem, és berendelek pár nap múlva egy másikat, és nem frissítem le.@Aryon87
Sajnos nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy állandóan a konnektorokat lessem, merre tudok tölteni.
De ezek szerint ehhez vagy hozzászokok, vagy visszaviszem. Bár akkor is erősnek tartom a mobilneten bemutatott merülést.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Aryon87
félisten
Ha vadiúj a telefon, akkor kell neki pár nap mire beáll az akksi. Kb 3-4 nap múlva már jobban fogja bírni.
Ill ahogy Bass írja, ott a powerbank lehetősége is. van egy Tracer márkájú 10400-as, 3x simán feltolja.
Azt csak hosszabb utazásoknál használom. 4 hónapig tartotta a 100%-ot[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Aryon87 #24270 üzenetére
Nekem az első 20-30% merül le aránylag gyorsan, utána már nagyon jól tarja magát. Most is 35%-on raktam fel este. Elég sokat ment ma a viber, fb, mail és telefonálás. Vettem egy 16000-es powerbankot ha beütne a krach
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Bass
addikt
Cm 13-t hasznal valaki? Annak milyen akku ideje lehet?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
kp78
addikt
válasz Aryon87 #24270 üzenetére
Én is bízom benne, hogy talán valamelyest javul(hat) még az akksi.
Még 1 dolog: ez a látványosan "össze-vissza" ugráló automata fényerő is a 6.0 hozadéka?
Azzal nem használtam egy napot sem, így nincs viszonyítási alapom. De vhogy szerintem nem jól választja a telefon a fényerőt a körülményekhez.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Aryon87
félisten
kp78
állítsd fix 50 vagy 60%-ra. pont ideállis lesz, bár a tűző napfényben az 50 már kevés (legalábbis nekem).
Merthogy az is merít ám, a szenzor folyamatosan aktív.[ Szerkesztve ]
-
válasz Aryon87 #24267 üzenetére
Ahhoz, hogy fullhd, quadhd vagy bármilyen felbontású kijelzőt hajtasz meg, semmi különbség nem lesz a fogyasztásban. A fogyasztást főleg a kijelző fizikai mérete és a proci-gpu határozza meg. A felbontás nem.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
kp78
addikt
válasz Aryon87 #24274 üzenetére
Tudom, h minden szenzor meg egyéb "cullang" ami folyamatosan figyel/dolgozik merít egy picit, így ki is kapcsoltam G2-n is, meg ezen is mindent, amire tuti nincs szükségem. De erre azért szükségem lenne, G2-nél olyan finoman teszi a dolgát.
-
Ordowick
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan helyet ahol értelmes áron lehet kapni bőr hátlapot a telefonhoz? A barna eléggé csúnyán megkopott már és gondoltam lecserélném feketére. Vagy esetleg van valakinek eladó darab? Köszi!
Üdv,
Dani -
Aryon87
félisten
válasz Ordowick #24279 üzenetére
Váci úti LG szervízközpont. 9ezer valamennyi.
(barna, fekete, bordó(?) van)Amúgy ha van garid, cserélik.
Bass: úgy tudom még cserélik. Nekem novemberben kicserélték, de asszem volt aki január-február magasságában is cseréltette.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
Telenorban az első bekapcsolás után ott előttem frissült 6.0-ra kb 4 perc alatt........szóval nincsen akksiidő összahasonlitási alapom.....de adatkapcsolaton (4G) gyorsabban merül mint WIfi-n ez tény......auto fényerővel használva már tűrhető....de melóból hazaérve 60-65% kb.....5-10 átlagos hívás...max 30 perc összesen....max 1-1,5 óra messenger....facebook lite 15 perc (a facebook másik verzióját csak wifin használom mert nagyon zabálja az adatkeretet mostanában).....kb ennyi....de szerintem elmegy......ha otthon nyomom és wifin vagyok akkor ugyanettől 70-75%-ig megy le....de érdekes hogy az első 30% gyengébb mint a következő 30%....stb stb.....esténként 25-35 % körül teszem töltöre.....minden 3. nap számítógépen töltöm usb-ről.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz ddt500hu #24283 üzenetére
6.0-as androiddal és automata fényerőn ?
-
Vikooo
addikt
Ez termeszetes, hogy WiFi -n kevesebbet fogyaszt, minden telefon eseten igy van.
Az akku szazalek az pedig becsles, sok befolyasolo tenyezoje van.
Az, hogy melyik gyarto, hogy kalibralja a rendszert megint mas kerdes (kulonbozo feszultseg ertekekhez rendeli hozza a % erteket).
Pl 100% -on eleg sokat tartja, ez nem azt jelenti, hogy nem merul csak igy allitottak be, joval alacsonyabb feszultseg ertekhez allitottak be a 99% -ot.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz ddt500hu #24283 üzenetére
Magyarán többszöri rátöltéssel. Képtelenség 2 napnál tovább tartani az akksit úgy hogy a teló használva is van (bár én még mindig elcsodálkozom aki képes kihozni belőle a 2 napot). 5 óra kijelzőidő meg pláne úgy hogy csak 86%-on van.. Ekkorát azért ne lódítsunk.
A 4000-es akksival rendelkező tabom elmegy 6+ napokat is úgy hogy csak rápillantok, 2 óra kijelzőidő annál is összejön
5 óra akkuhasználat esetében már reálisabb a dolog[ Szerkesztve ]
-
Brain75
senior tag
válasz Stauffenberg #24238 üzenetére
Nincs joga az LG-nek ahhoz hogy garanciajegyhez kösse a javítást.
A Magyar jogszabályok azt írják elő hogy legyen számlád és vagy jótállási jegyed.
Mind a kettő érvényes külön is.Üdv
[ Szerkesztve ]
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
GEIL
addikt
válasz Vikooo #24286 üzenetére
hálózatot kerestem előbb...és visszavettem manuálisan a "tempót"
Telenor- LTE
Telenor-WCDMA
Telenor-GSMEddig LTE-n volt és hasitott 4G-vel.....60 Mbit le és 30 Mbit fel...ez átlagban mindig megvolt.......WCDMA választva nem irja ki hogy 4G vagy 3G.....E...H..vagy H+ és olyan 5 Mbit le és 5 Mbit fel.........ha így jobban bírja az akksi akkor marad ez egyenlőre...mert messengerre és a lite facebookra ígyis bőven elég nekem.....főleg hogy 300Mb az adatkeretem...Eddig kb 1 hónapja LTE-n meg írogattam és néztem normál facebookot úgy, videót megsem nyitom és lemegy 40 Mega egy délelőtt alatt....VICC....még youtube eszembe sem jutott így elhiszem hogy van akinek kell 5-10Gb is egy hónapra......el lehet cseszni a semmire....
F6-om már 4G LTE képes volt....de mivel tök hülye vagyok ezekhez...annak idején nem cseréltek SIM-et és nemis ment az LTE-n....2 évet használtam WCDMA-n.....szépen irogatta hogy E...H..vagy H+....de elég is volt mindig a 250Mb-os keretem.
Tudom valaki a fejét fogja most ezen amit leirtam.....de ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #24290 üzenetére
Ez mindég használat függő. Ha nincs időd bizergálni, akkor elképzelhető. Nos most a héten én pl szokásos beállításokkal(3 mail,3gmail,2 időjárás szinkron,folyamatos 2g,folyamatos bt bekapcsolva,auto fényerő) elment 87 órát. De azért ,mert csak email válasz, pár hívás, talán pár fotó erejéig volt időm bekapcsolni. Autóval közlekedek,ott meg bt-n kapcsolatban van, zenét sem telóról hallgatok. Itthon meg tabot nyomogatok. Ezért mondjuk többször is, hogy mindenki másképp használja. Nekem most 2 napja megy és 60%-on van az aksi. És igazából nem az én használatom a mérvadó, de van ilyen is. Persze majd lesz aki azt mondja: minek neked ilyen teló? Mert kell mailezés miatt mint iroda, ami nálam van mindég és nem várhatok addig, míg gép elé nem kerülök.
NoZoli
Nekem is így jött elő, és ha jól emlékszem amikor megkaptam decemberben a 6.0-át(v20a)...[ Szerkesztve ]
-
sszemtelen
őstag
Amúgy arra vajon lesz valami megoldás hogy a lassított felvétel egy ilyen hardveren ne úgy nézzen ki, mint amit egy kicsírázott krumplival vettek fel? :/
-
DearMan
tag
válasz sszemtelen #24296 üzenetére
+1
-
zombinyul
addikt
Fu emberek, durván forrósodik a telefon. Töltőn van, és megy közbe a chat, semmi komoly. Megis tojást lehetne rajta sütni...
Reg éreztem a kicsikét ilyen rohadt melegnek, utoljára 20a-val. Nem tetszik a dolog.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #24298 üzenetére
Nalam szerviz elott volt ez az allapot
Meg szerviz utan langyosodott 1-2 napig.
Forrosodasnaknszerencsere mar nem latom jelet, csak sima langyosodast. Betudom a tok miatti hoszigetelesnek.Quqesz, ugy mas amit irsz, csak tenyleg olyan szokatlan.
Hazafele 36%-on vagtam neki. Kivancsi vagyok most is kibirja-e
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Gumi és felni topik
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Metal topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
Állásajánlatok