-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz Fred.Taylor #20394 üzenetére
Jogilag ott kellene intézni a garanciáztatást ahol vásároltad, de az LG szervíz elvileg gyorsabb.
A készüléken tárolt adatoknak szerintem búcsút inthetsz, minden szervíz ki szokta kötni, hogy adatmentés a felhasználó feladata.
Amúgy amikor ingyen dobálják a felhőszolgáltatásokat, kvázi automatikus szinkronizálással, érdemes az ilyen esetek elkerüléséért beállítani egyet (vagy legalább SD-re menteni a cuccokat, ha tényleg olyan fontosak).
Rákérdezhetsz esetleg a szervíznél hogy mit gondolnak, de szerintem ezt a választ fogod kapni.
-
Deedays
tag
Csodát ne várj a Szuper Elszo-tól viszint minőségben jók, de elképzelhető hogy amennyire elfoglaltak hetekbe is beletelhet a javítás.
Huawei Mate 20 Lite
-
zack
nagyúr
A hardware verziónak semmi jelentősége. A 2 hete vett EU-s is rev 1.0
Alaplap cserénél szerintem bukod az adatokat, ha nem hozható vissza.
Ezért van benne MicroSD slot, hogy ha ilyen történik, ne vesszenek el az adatok, hiszen a képeket, videókat mindenki MicroSD-re menti.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
toto0569
addikt
Keresd a Kószó Csabát,mond neki,hogy Újszentivánról a Tóth Jani irányított hozzá.Rendes srác.
-
debcamp
aktív tag
"Főleg a képek, mert mindegyik a telefon memóriáján volt (nem micro sd) és hadd ne kelljen hangoztatnom, hogy mennyire fontosak lennének nekem.."
Se SD kártya, se felhő... Nem is értem..
Pedig egyik sincs arany áron.. Sőt, felhők akár ingyen is vannak.
A bootloop ténye sajnálatos és ritka dolog, de ettől eltekintve is idegen számomra, hogy ha már egy ilyen kaliberű telefonja van vkinek -és egyébként is 2016 van- ,az ne legyen képben - és ugyan mi a fenéért ne használná őket- biztonsági és egyéb háttértárakkal kapcsolatban... Pláne ha a készüléken "hadd ne kelljen hangoztatnom" milyen fontos adatok vannak.. Felhő(k) ,vagy ha parás az illető, akkor még mindig ott az sd kártya..
Na majd legközelebb. -
Quqesz
nagyúr
Szia!
Ha nem jön össze a szegedi szervíz, akkor már volt olyan, aki felküldte futárral a pesti lg szervízbe. Megcsinálták neki a garis hibát(amúgy egy G2 sárga kijelző cseréje volt) és a szervíz saját költségen visszaküldte neki futárral. Ez is egy lehetőség.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
TODI1111
veterán
Tavaly egy G3-as készüléket vittem oda garanciális szervízbe (sim fiókot kellett cserélni). Helyben nem szervízelték hanem felküldték Pestre. Hétfőn reggel adtam le és következő héten kedden mehettem érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs