Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Na most eljött a pillanat, hogy én is kérdezzek. A problémám az, hogy tudom ennek hogyan kellene működnie, de nem úgy működik.

    A felállás:

    Két Google fiókba vagyok bejelentkezve, egyik a privát fiókom (a fő fiókom a készüléken) a másik meg a céges (Google Apps Business), de az utóbbin kizárólag levelezést bonyolítok meg a céges Google Drive-ot csesztetem. A céges névjegyeket (meg semmi mást a fentieken kívül) nem akarok szinkronizálni, ezért ezek nincsenek is bepipálva.

    A probléma:

    A céges névjegyek mégis beszinkronizálódtak a telefonkönyvembe. Nem tudom hogyan, miközben ennél a fióknál a "Névjegyek" nincs bepipálva, nem szinkronizálhatna. Az csak félmegoldás, hogy a telefonkönyvben beállítom, hogy ne mutassa ezeket a névjegyeket, mert attól még ott vannak mindenhol (WhatsApp, megosztásnál, stb).

    Leszűrtem csak ezeket a névjegyeket, hogy egyszerre töröljek mindent, de ez az üzenet fogad:

    Honnan a frászból tudom, hogy mi írásvédett és mi nem? Természetesen a névjegyeket nem megsemmisíteni akarom, nem akarom a szerverről is törölni, hiszen a munkához kellenek, csak pont erre a készülékre nem akarom beszinkronizálni.

    Ötlet?

    -----------

    (#19013) Technoman: Spotify nem jobb? Alapból nem lehet, mert erre van a Google Music, ami ugye havidíjas. Próbáld ki a Spotify-t, reklámokkal ingyenes (amiből kevesebb is van, mint Youtube-on) és futhat lezárt képernyővel is. Ráadásul sokkal egyszerűbb zenei lejátszási listákat létrehozni, sőt a zenei ízlésedet megfigyelve önmagától is feldob neked való zenéket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák