Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz DonLaca@ #3169 üzenetére

    Az előbb felraktam én is a D85510j_00.kdz-t, majd rootoltam
    .
    Elsőre meggyőző, tényleg így kellett volna kiadni. Még simább lett minden, végig is néztem pár helyet ahol azért meg-meg röccent eddig, de azt hozzá kell tegyem, hogy ez csak most 3 restart után van így, lehet pár nap múlva nem lesz ilyen sima, majd meglátjuk.

    - Tárcsázó: végre sima! Csoportok tab nincs bent, azon kívül egy nagyon pici késlekedést látok csak néha, de ez így már teljesen szuper.

    - SMS app-ban üzenet megnyitások: itt is javult, még egy kicsit lassan nyílik meg egy-egy üzenet, de már nem akadozik, az animáció sima. Azért itt is érezhetően javultak a dolgok.

    - App drawer: bár elsőre az előző verziónál is simának tűnt, később azért akadozott. Ez most eddig még meg sem röccent egy picit sem, remélem marad is ilyen.

    - Button lag: eddig ugye volt egy kis delay az on-screen gombok megnyomása után (home, recent apps), jelentem ez itt már végre nincs, instant történnek a dolgok!

    - Beállítások/Akkumulátor/Merítés grafikon: itt most az első 4 próbálkozásnál nem láttam akadást, korábban azért itt volt, szintén meglátjuk később.

    - Google Play: egy picit simább lett, de itt azért még látni döccenéseket gyanítom hogy ez a Google, és nem az LG miatt van.

    Hozzá kell tegyem, hogy root után titaniummal leszedtem a a Google+-t, Google filmeket és a többit, valamint egy Seeder fut a háttérben, moderate profillal.

    Ha már írok, akkor had osszak meg egy kis tippet (XDA-n láttam) még a folyamatosság javítására:
    A 3845#*855# -al a titkos menübe lépve alulról a 3. opció: Dynamic LCD Refresh ON/OFF -> Dynamic governor Enable/Disable: Disable
    Alatta: Fixed FPS test: 60 Fps

    Ez elvileg azt csinálja, hogy az aksi kímélése céljából változtatja az UI képernyő frissítését, így nem mindig 60fps-el fut a kezelőfelület, hanem néha visszaeshet. Na ez a legrosszabb, mert akkor nem látod folyamatosnak a felületet, még az is jobb folytonosság szempontjából ha fixen 30-40fps-el megy.

    Épp most jutott eszembe, hogy mennyire féltem mielőtt megvettem, hogy az LG szarik a frissítésekre, de azt kell mondjam, igen pozitívan csalódtam. Heti rendszerességgel jönnek az új verziók és látható javulás is történik mind sebesség, mind aksi idő terén.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák