Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stonerzsebi

    tag

    Én speciel S3-ról váltottam át a G2-re, S3 fél évig volt nálam.
    Ciki, nem ciki, én szerettem a samumat is, hiába fél napot bírt csak az akksi, ha tényleg használtam (márpedig használtam, mert azért van).

    De aztán jött a G2, szerelem első látásra, azóta is tart, pedig más esetben három hónap után már javában kutattam az utódot. Egyszerűen tökéletes (nekem), csinálja a dolgát, ennyi. Jó, a naptáras baromságát még azóta se oldottam meg, de istenem, ez legyen a legnagyobb baj.

    Nekem a kamerával sincs nagy bajom, fényképszerkesztőkkel (amiket egyébként is imádok) nagyon fasza kis képeket lehet kreálni vele, aki profi fotómasinát akar, vegyen kimondottan erre a célra kitalált profi digitális kamerát, a telefont meg tartsa meg annak, ami.

    Nem vagyunk egyformák, hála az égnek, épp ezért nem kellene gyalázni senkinek se azt, ami másnak tetszik.

    Jahh, és az akksi nálam is BAROMIRA JÓ, ha nagyon akarom, elég 2 naponta tölteni, és akkor se csak a polcon hever.

    Egy nagyon nagy bajom van, és még mindig nem találtam rá egyértelmű választ: hogyan lehet legálisan is függetlenné tenni, garanciavesztés nélkül? Esedékes idén a külföldre költözés, és nem szeretnék megválni tőle, de egyelőre még az eladáson agyalok, mert nem akarok semmi illegálisat művelni vele. Max. az árát kipótolva veszek egy függetlent... :D

    Egyszer élek, de akkor nagyon. :D - iPhone 6s / Huawei Ascend P7 / LG G Flex 2

Új hozzászólás Aktív témák