Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Borote #2864 üzenetére

    A Task Manager nekem is tetszik a Windows 8-ban, az nagyon ötletes. Sok más ilyen jellegű hasznos apróság is van a Windows 8-ban. DE hogy a KIKAPCSOLÁSHOZ vagy bármilyen átmeneti leállításhoz a jobb alsó sarokba kell vinni a kurzort, aztán a BEÁLLÍTÁSOKRA (!!) kattintani, az például elég kiakasztó. :DDD (Mi köze a BEÁLLÍTÁSOKNAK ahhoz, hogy le akarom állítani a gépet? Még szerencse, hogy az altatáshoz Fn+F1 működik a laptop-billentyűzeten.) Meg van még pár ilyen retardáltság, amitől kimegyek a fazonomból, ha Windows 8-at használok. :D Például az alkalmazások hülyeségei. Miért nincs általában valami X gomb a kilépésre, miért csak az Alt+F4 működik, vagy pedig a Start gomb megnyomása, ha mást akarok használni (utóbbi esetben CPU-időt és memóriát nem igényel, de asszem kilapozódik az alkalmazás)?
    A csempét szerintem fikázták elegen, én most nem akarom pluszban, de sajnos nekem sem sikerült hozzászoknom, és mai napig nem értettem meg, miért nem teremtettek ebben átmenetet, hogy mindez opcionális legyen (akinek bejön a csempe, azt használja, akinek nem, az marad a klasszikus Start-menünél - így talán nem lett volna az egész olyan erőszakos, ami visszatetszést váltott ki).
    A Skype-alkalmazás szarsága mondjuk nem minősíti úgy általában a Windows 8-at, de azért az alkalmazások úgy nagyrészt meglehetősen kreténül vannak megcsinálva: anyám gépén fent volt, nővérem be akart jelentkezni saját accounjával, nem engedte, mondván, ahhoz teljesen új felhasználói fiók szükséges, a jelenlegiből ez nem lehetséges. Gratulálok ezért a Microsoftnak... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák