- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz Psychonaut #8450 üzenetére
Én ismételten csupán 1 kérdést rontottam el, zsinórban a 3. nyereményjátékon-mindenhol 1-1 kérdést...
Bár, az vigasztal, hogy mennyivel ótvarabb érzés, ha a "nyertesjelöltek" közül nem húznak ki... /Ja, azért vigasztaljon/ak meg valaki/k! /
Amúgy, gratulálok! - Majd elfelejtettem, emiatt a ny.játék miatt nem vagyok túl jó hangulatban.[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz Psychonaut #8452 üzenetére
Tetszik a zenei bevezető szöveg is!
Amúgy, engem eddig általában csak a "listákról" húztak ki...
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Psychonaut #8450 üzenetére
volt nyereményjáték?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Psychonaut
veterán
válasz Mr.Csizmás #8454 üzenetére
Aha, gémpodon, gondoltam bepróbálkozom, unatkoztam tegnap.
-
Hasek
Közösségépítő
Szervusztok kispajtások!
Íme, a mai fogás:
:L - a képregény
Legfrissebb
5. szám, 3. oldal
Kicsit olyan krimisre vettem a figurát.
Jó szórakozást!
Az eddig megjelent részeket itt találjátok: [link]
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
-
Badman 4ever
őstag
Nagyot koppanhatott, ha ilyen turbó lett.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Badman 4ever #8459 üzenetére
Végülis, amiket eddig átélt, azokról mindenki azt állítja, hogy meg sem történtek, és csak beképzelte őket. Én is pörögnék, hogy "mi van?".
Üdv. H
-
Mr.Csizmás
titán
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Mr.Csizmás #8462 üzenetére
Mármint ez az állomás? Grat!
Csinálhatnál egy vasúthálózatot a Galaktikus Pingvinbirodalomnak. Híres emberekről lennének elnevezve a megállóhelyek, mint például "Szt. geprombolo", "San Badman 4 ever" meg ilyenek. Aztán lenne mondjuk pályaudvar, meg minden. Na?
szerk.: Ja, és a peronokon csak pingvinek lennének.
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Mr.Csizmás #8464 üzenetére
Ha csak mint képet lesz itt a logouton fent, akkor azt már megoldjuk.
Üdv. H
-
Badman 4ever
őstag
És a képre biggyeszthetnénk pingvin kalauzokat.
[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Badman 4ever #8466 üzenetére
ok, pár nap és előállok vele
Hasek úr ráteszi, ha megkérem?
[ Szerkesztve ]
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Mr.Csizmás #8467 üzenetére
Természetesen. Mégis csak én volnék a Birodalmi Grafikus.
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Psychonaut
veterán
Na, szép estét mindenkinek, mentem matekot tanulni.
-
Badman 4ever
őstag
válasz Psychonaut #8469 üzenetére
Kellemetlen, de azért legyen szép estéd.
-
Vakegérke
félisten
A kéPH!regény epizódról már szóltam az ő helyén, de itt is megteszem: szupi. Naná, hiszen rólam is szó van.
Lesz már szép vasúthálózatunk is, mozdonyunkat Kandúr ápolgatja szerettel. Kocsikat meg majd szerzünk valahol.
Tényleg, még nincs Birodalmi Beszerzőnk...dangerzone: Meg ne merjél lógni! Leülsz szépen, és elolvasod az első százast. Ha attól nem kapsz kedvet a maradásra, akkor semmitől.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
geprombolo
őstag
Hallottál már a párhuzamos valóságokról? Azt hiszem szegény S átesett egy párhuzamos világba, legalábbis az agya annak a jeleit-cselekményeit fogta fel, amíg eszméletlen volt. De mikor kerül elő megint MP2K???
Kandurr: jó a kép, bár szerintem senki nem vette észre, hogy a sínek vakvágányra vezetnek Várjuk a Birodalom első Vasútállomását és Vasúthálózatát.
Mint uralkodó, pályázatot hirdetek meg, miszerint lehet előrukkolni a birodalom vasútjának valami frappáns elnevezésével. A nyertes vehet magának egy sört, kiskorú esetén természetesen kólát.
Ja, és jó8 mindenkinek, fexem én is le.[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Str8 sk8r
őstag
...ebben a topikban mindíg kellemes kikapcsolódás visszaolvasgatni... ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
puttputt
őstag
Készül egy animációs vígjáték (Pánikfalva c.), itt a szerintem legtutibb kép belőle:
-
Nunder
őstag
válasz geprombolo #8475 üzenetére
Nem kell az összeset, csak egy kis nosztalgia Én ugyanígy vagyok a Viccrovatokkal.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
gamerkiller
senior tag
Sziasztok! Melózgatok, elvileg szombaton meg megyek ph!-s fotó találkozóra... zsír!
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Badman 4ever
őstag
válasz geprombolo #8479 üzenetére
Nálam is előjön a visszaolvasgatós érzés néha és akkor beleolvasgatok a kezdetekbe.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz geprombolo #8479 üzenetére
Höhh... nekem meg tudnom is kell, hogy a nevezetesebb hsz-eket merre találom, vagy legalább milyen kereső szavakkal akadok rájuk.
Üdv. H
-
puttputt
őstag
Napi ajánlat
Nálam fent van.
Egész fifikás!
Mr. Csizmás:
"Se' rossz..."
(Kiakasztottam a RIOS-t)[ Szerkesztve ]
-
Hasek
Közösségépítő
Na fiúk, lányok!
Itt a mai adag!
:L - a képregény
Legfrissebb
5.szám, 4.oldal
Jó szórakozást!
Az eddig megjelent részeket itt találjátok: [link]
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Badman 4ever
őstag
Hú, az elején azt hittem ki(n)vallatás lesz.
Én is beparáznék, ha nem tudnám mi a valóság és mi nem az.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Psychonaut
veterán
Szép napot mindenkinek! Holnap már péntek!
-
Badman 4ever
őstag
De jó egyeseknek. Én 7 kemény órán át szenvedek bent.
-
Psychonaut
veterán
válasz Badman 4ever #8490 üzenetére
Én is, ráadásul kémia-föci-nyelvtan kombó lesz.
Ja és ének...WAIT FOR IT
...WAIT FOR IT
...WAIT FOR IT
...dolgozat.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Psychonaut #8487 üzenetére
Szervusz!
Ice?!: Naa... Elképzelem, ahogy "Képregény elvonókúrán" remegve ülsz, és magyarázod hebegve, hogy már 2 napja nem olvastál ":L"-t... és mindenki állva tapsol...[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Ice!?
őstag
válasz Badman 4ever #8490 üzenetére
Részvétem.
Majd küldök telepatikus úton erőt. Nemrég vettem a teszkóban egy zacskónyit. -
Badman 4ever
őstag
Tecsó gazdaságos telepati-zacsi. Olyat kérek én is!
-
puttputt
őstag
Jó éjszakááát!A képet "_Gergő rokontól" csentem, tőle inventáltam át...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
A vasút készülőben, örömmel jelentem
szerk.: #8500... no comment
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest