- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [CPT.Pirk:] Tájékoztatás a COVID-19 elleni oltásokkal kapcsolatban - valódi tájékozatás?
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
Hozzászólok Aktív témák
-
snecy20
veterán
válasz
m0h0senator #105 üzenetére
Szerintem most 100-ból 99 ember erre azt mondaná neked hogy ha ez a teljesítményszint kell akkor egy 12 magos AMD-t húzz be.
-
válasz
m0h0senator #108 üzenetére
Az AMD-t nem ismered?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
snecy20
veterán
válasz
m0h0senator #108 üzenetére
Ha csak az a lényeg kék legyen....
-
BiP
nagyúr
válasz
m0h0senator #105 üzenetére
Fura mód tényleg nem biztos, hogy jobban járnál. 2011-v3-ba i7-ből prociból kevés opció van (3), maradnak a Xeonok. De jó eséllyel egy egész platformváltással jobban jönnél ki egy >= 3700x-szel.
Szóval nem túlzó ez a 100-ból 99
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz
m0h0senator #115 üzenetére
Mivel nem az én pénzemet költöd, (meg amúgyis) azt veszel, ami neked szimpatikusabb.
Még akkor is, ha mi nem ugyanúgy választanánk. -
Lambos
tag
válasz
m0h0senator #171 üzenetére
Csak random megnéztem a socketeket amiket kiokádtak magukból az elmúlt 10 évben.
Amúgy meg minek is kell külön socket a kettőnek?+10mhz bruh, that will cost you extra.
[ Szerkesztve ]
-Was that a lightning? -No, they are taking pictures for google earth! >.>
-
Lambos
tag
válasz
m0h0senator #175 üzenetére
Látod, mindig tanul valamit az ember.
Azért hozzátenném.
Ha az intel törekedett volna a kompatibilitásra, biztosan meg tudták volna oldani.
Hiszen ha jól látom, az amd-nek is sikerült.@schawo
Nem tudom, sosem foglalkoztam igazán az amd oldallal.
Mindig is azt terveztem hogy a 920-at egy másik intel fogja váltani.
Így inkább azokért csorgattam mindig is a nyálam.
Aztán az első ryzeneknél már kételkedtem, a refresh-nél pedig már majdnem biztos voltam benne.
Az új generációval pedig már 100% hogy amd vonalon megyek tovább.-Was that a lightning? -No, they are taking pictures for google earth! >.>
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Egy kínai oldalon jelent meg egy kép, amely számos Intel processzor paramétereit részletezi, de nem tudtuk kideríteni az eredetét.
- HP Pavilion Gaming 16-a0021nt - ÚJ 16,1" FullHD IPS notebook - i7-10750H, 16GB, 512SSD, GTX 1650Ti
- Balázs eladja ezüst paripáját. Macbook Pro 2015 - kiváló 13", 256 GB SSD, 8 GB RAM, magyar
- Latitude 7400 2-in-1 - 8.gen i7 - 16GB - 512GB - FHD Touch
- Újszerű HP ProBook 455 G3 Multimédiás Netezős Üzleti Laptop 15,6” AMD A8-7410 4Mag 8Gb 256Gb SSD HD
- Nvidia Quadro Videokártyák 2-3-4-8GB PCI-express, Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest