- Melyik tápegységet vegyem?
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple notebookok
- Ülésezik a hardveregylet
Hirdetés
-
Rossz üzlet az EV-kölcsönzés
it Küszködik az EV-kölcsönzés miatt a Hertz Global, még több EV-t adnak el.
-
Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
lo Némi autóipari kitekintés után egy középkategóriás autót mutatok be, ami az észszerűség műhelyében készül.
-
Olcsó 5G-s ajánlatot nyújt a Realme Indiának
ma Megérkezett a Realme C65 5G, az első készülék a MediaTek Dimensity 6300-zal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Dark Archon #240 üzenetére
"Ha nincs kenyér, nincs, ami laktasson vagy nem tudom, hogy fogalmazzak. Annak az lesz a vége, hogy akkor több kolbászt meg húst eszek, hogy "mennyiségileg" meg legyek."
Öö pont ez a lényeg Az persze hogy nem működik, hogy ha kenyérrel megettél 600 kalóriát, ha meg elhagyod a kenyeret akkor eszel 200 kalóriát vacsorára. Ezért fontos keto alatt a sok zsír, ugyanis a zsír laktat, sokkal jobban, mint a szénhidrát. Ha szénhidrátdús kaján 600 kalóriával laksz jól, akkor jó eséllyel zsírdúsban elég lesz 400-500 is, hogy tele legyél. Szóval vajazd csak a sajtot Az, hogy "fúj" az csak a fejedben van, mert belédverték kiskorodtól kezdve, hogy az nem jó. Ha egész életedben ezt etted volna, eszedbe se jutna, hogy fúj."Köszi a tippet, recept az kb. EZ?"
Én ha meglátom egy receptben, hogy "Szafi", akkor már zárom is be. Iszonyatos marketingkampány csak az egész, keress inkább valami "Szafi-mentes" receptet És felejtsétek el a kenyeret tényleg. Kenyeret csak gluténból lehet csinálni, vagy töménytelen mennyiségű adalékanyaggal. Minden más olyan lesz, hogy "végülis emlékeztet a kenyérre, de ez tuti nem kenyér". Ellenben dolgoztál vele egy csomót, hasznos tápanyag meg úgyse lesz benne (rostra nincs szüksége a szervezetnek, csak több lesz ami a WC-be kerül). Szánd inkább az időt arra, hogy süss valami jó kis hústVektor_75
"Sosem sóztam túl az ételeket, így számomra ez az 1 kocka ~2,5-3 dl forró vízben feloldása és elfogyasztása hááát nem egy nagy élmény."
Én amikor még húsleveseztem, akkor fél literben oldottam fel egy kockát (ez is van az utasításra írva), az úgy teljesen jó volt. A problémám csak az volt vele, hogy egy idő után minden húsleves kockának ugyanolyan íze van, másrészt hogy (részben az előző miatt) egyszerűen untam már inni. Azóta átváltottam sima sós (NaCl és KCl is) vízre, először nagyon fura, de relatív hamar hozzászoktam, most már úgy iszom, mint a sima vizet. Kezdésnek 2,5 decis pohárba 0,5g só volt a lehúzható, most már 1,5g is belemehet"Viszont az érdekelne, hogy pl. dietetikus mit szól az ilyen jellegű táplálék bevitelhez? Van erre vonatkozólag tapasztalat, vagy valamelyik link mögé kellett volna olvasnom?"
Dietetikus... nos az attól függ. Ha csak bemagolta ami a tankönyvben volt (dietetikusok jó része sajnos), akkor ki fog akadni, hogy meg fogsz halni két héten belül. Ha kicsit értelmesebb, akkor tudja miről van szó, persze ettől még lehet ellenvéleménye. Olyan magyar dietetikusról aki a ketot ajánlja még nem hallottam (mondjuk ettől még lehet), de paleot egyre többen ajánlják... az meg már úgyis a párhuzamos utca[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- EAFC 24
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sorozatok
- További aktív témák...