- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
west76
aktív tag
válasz mr.perfect #5150 üzenetére
Légy szíves ne tévesszük meg a fórumtársakat félinformációval. Köszönöm.
-
csasztic
csendes tag
Igen, köszönöm, a telefon kínai változat azt tudom.Minideal-es rendelés, viberom volt rajta amivel küldték. Eleinte nem is volt gond vele, majd kezdte elhagyni a jelet. Ezt követõen jött a modem majd a ROM csere, de nem segített. Most a 2G foglalatban talál jelet, de pl. épületben semmi. Arra gondoltam hogy ha a viberom nem cn rom, akkor az kavarhatott be de nem tudom hogyan tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Valaki tudja esetleg, hogy Kit Kat mikorra várható? Lesz egyáltalán?
-
Hun91FaTe
csendes tag
a ROW és a CN között hardveresen van valami különbség vagy a partició kiosztásba különböznek?
-
west76
aktív tag
válasz Hun91FaTe #5157 üzenetére
Vannak olyan infók, ami szerint van valami különbség, de szerintem eredeti nem kínáb szánt p780-as telót itt még senki nem látott személyesen.
De az biztos, hogy rom szempontból teljesen kompatibilis a row és a cn alapú romokhoz a telefon. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő telepítési eljárással bármelyik p780-as készülékre telepíthető a p780-hoz való cn vagy a row alapú rom.
-
-
denko
senior tag
Srácok,
Most akkor valaki magyarázza meg meg hogy melyik verziot kellene rendelni Mnideal-en root-al kérve. vagy etalk saját romjával vagy honnan érdemes rendelni?
Mert ugy néz ki most senki nem árulja uj darabot normális áron. -
csasztic
csendes tag
végigolvastam az összefoglalót, nagyon jó. Így lett rootolt a telefon, modem plusz rom csere is az alapján ment. már csak az slx-ben bízom de egyelöre a flash tool programmal küzdök. fönt van a driver de a program nem indul el a scatter file kiválasztása után bármelyik verziót töltöm le. egyszer ment de akkor sem futott végig, lehet hogy a gépemen lévõ xp-vel van baja.jó kis teló ez de térerõ nélkül mit sem érek vele.
-
csasztic
csendes tag
igen, próbáltam így is úgy is, most keresek egy másik gépet hátha az a baj
-
pakkerpista
csendes tag
Frissítettem SLX 24a-ra ma.
Azóta random újraindulgat a telefon. Ötlet? -
beg
veterán
válasz pakkerpista #5167 üzenetére
Frissítsd a gravityboxot is. Ha használsz tasker-t, akkor a képernyő feloldó csúszkát állítsd mintára.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
csasztic
csendes tag
flashtool+slx helyretette a lelkivilágát
-
beg
veterán
válasz Blue Eagle #5171 üzenetére
Igen, de ezt már párszor leírtuk A legkevesebb macera az slx-el van.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
randras
veterán
válasz Blue Eagle #5173 üzenetére
El, ilyenek ezek a ROM-ok.
-
Blue Eagle
őstag
válasz randras #5174 üzenetére
Elfáradnak mi? Amit el is tudnék képzelni ha a root jogosultság fel van oldva és valami vagy valaki valamit elhegeszt. De ha nincs root jog feloldva akkor nehezen hiszem.
Ha mégis bármely ok miatt ez megtörténne, hogy egyszercsak elmekken a rádió kezelés, akkor egy ROM újrahúzás miért nem oldja meg a problémát? Miért kell egy tök másik? -
randras
veterán
válasz Blue Eagle #5175 üzenetére
Mert az android egy tákolmány szar, azért.
-
csasztic
csendes tag
passzolom, most jó. tény hogy nyomkodtam mintha muszáj lenne, de a gyári visszaállítás sem segített. akkor még nem volt root jogom hála istennek mert akkor már téglám lenne. nem tudom hogy a rom segített vagy a ráolvasás de gyanítom hogy a flastoolnak van köze hozzá.
-
newsync
tag
válasz Blue Eagle #5178 üzenetére
Vibe rommal kapta amivel mukodott, elvileg az lenne a gyari visszaallitas amivel ismet mukodnie kellet volna -szerintem
-
Blue Eagle
őstag
válasz newsync #5179 üzenetére
Hát ez az! Vibe ROMmal kapta amivel működött! Nem rootolt, akkor mi a bánatért mekkent meg a rádió kezelés, hogy elhervadt a térereje?
Meg most nem egyről beszélünk. Van a Beállítások menüben a Biztonsági mentés és visszaállítás. Ezen belül van A Gyári adatok visszaállítása. Ha ezt elindítod, akkor tulajdonképpen csinálsz egy Wipe-ot. Vagyis törlöd azokat a dolgokat (fájlokat, beállításokat) amit Te hoztál létre az első birtokbavételt követően. DE! Ez a beavatkozás RENDSZERHIBÁT NEM JAVÍT!!! Legalábbis olyan helytelen működést, beállítást ami nincs a Beállításokban, amihez hozzáférhetnél, olyat tuti nem orvosol.
Rendszerhibát amit a gyári adatok visszaállítása nem javít, csak ROM újra flesseléssel/frissítéssel lehet.
Szerintem...[ Szerkesztve ]
-
newsync
tag
válasz Blue Eagle #5180 üzenetére
Ha a cash-eket nem torolte recowry elot es utan, bekavarhatott,meg ma telepitett masik radoi modemet is...izombol csinalta :-)
-
newsync
tag
válasz Blue Eagle #5182 üzenetére
En kinai rootal kaptam amit nem minden program ismert fel.a file kezelo igen!-tehat siman torolhettem volna a rendszerbol is...akar veletlen
-
newsync
tag
válasz Blue Eagle #5184 üzenetére
Van,azota mar rootoltam, kitisztitottam kinai es nekem felesleges progrmokat es a kinai romot hasznalom.- minden gond nelkul!!! stabil!!!
-
newsync
tag
válasz Blue Eagle #5186 üzenetére
S125 130529 v15
Minin van most 220$Alin214$igaz nemtudom milyen rommal... -
ath
senior tag
novemberben 220$-ért tudtam megrendelni pandáról 240$ mellé 20$ kuponnal, most minideal-en simán 220$, vagyis még mindig tartja az árát.
mi a fájdalomküszöb, ami alá szerinted be kéne esnie, hogy megrendeld? -
randras
veterán
Hamarosan ki fog futni a telefon, csak szólok.
-
newsync
tag
A play inditós ,fekete zenelejátszót valaki tudja hogyan lehet megbuheralni ,hogy ne kerje a liszenszet?!
-
Tegnap megint Pesten jártam, de ezúttal nem sikerült eltévedni. Ennyivel jobb a 3betűs navi a sygicnél. Végig stabilan látta a műholdakat.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
csasztic
csendes tag
bocsánat félrebeszéltem. Nem szoftveres gond miatt volt térerő problémám. Az slx-nél is elment a térerő. Nem lévén jobb ötletem nekimentem a telefonnak egy csavarhúzóval. Láss csodát az antenna alaplapon lévő csatlakozója nem volt rendesen a helyén.Megigazítva megjött a tererő mindkét SIM-nél. Az összeszerelés minőségéről annyit, hogy amikor szétszedtem az egyik csavar ami az akku fedlapot fogja az nem volt a helyén hanem a telefon belsejében keringett.na most úgy néz ki végleg megjött a térerő.ámen
-
beg
veterán
válasz csasztic #5194 üzenetére
Akkor lehet, hogy egy máshonnan visszaküldött telefont kaptál meg. Ilyen hardveres trehánysággal még egy lenovonál sem találkoztam. De az is lehet, hogy Kim Chengnek rossz napja volt a gyárban
-
csasztic
csendes tag
A csavaron lévő matrica sértetlen volt, elvileg én szedtem szét először.
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom egy p780-as vásárlásán, alternatívaként még egy S660-on is gondolkodom.
Van esetleg olyan valakinek? Aksiidőben nagy lehet az eltérés?
A dobozból kivéve mennyire használható rögtön és milyen hiányosságai lehetnek?
Olvasom összefoglalóban, hogy voda 3g-vel lehetnek gondok...? -
west76
aktív tag
válasz margithid #5199 üzenetére
A miui ROM teljesen használható, nincs vele semmi probléma, mint ahogyan a készülékkel is eléggé minimális gondok jönnek elő... Én vodafone előfizetéssel használom, de semmilyen problémával nem találkoztam, de igen bizonyos helyeken lehet gond a 3G eléréssel.
De amúgy miből gondolod, hogy ebben a topic-ban nem a P780-as telót helyezzük minden elé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest