- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoleeWolf
tag
És már itt a v25a
-
Blue Eagle
őstag
Rákattintok bármelyikre, a számláló olyan szépen ugrik, de nem tölti le.
-
Lecs@
addikt
válasz Blue Eagle #5855 üzenetére
Nálad sem tudni, melyikre gondolsz
De ha a NeedRomos - ra, akkor regisztrációval, belépéssel van download link.512 GB
-
ZoleeWolf
tag
Ja azt lehagytam, hogy SLX rom, azt hittem egyértelmű.
A szokásos helyről -
han_lev
senior tag
Üdv!
Namost ezt a leírást követtem.
SLX van fent, TWRPből futtattam a zipp filet.
Két gondom van:
1. Amikor flasheltem a zippet, nekem csupán skriptet irt ki, aztán mindta hogy "comlet" és kész.
Először azt hittem, nem csinált semmit, de aztán rájöttem, higy van egy 2,5 gigás belső telefontárhelyem, meg egy 4.98 mgb-s telefon tárhelyem (!!!). Tökéletesen működii, csak a memoriában be kell állítani a sd kártya használatot, igy a médiatarzalmakra ezt használja.
2. Szerinten a cuccal van valami gond, vagy lehet hogy nem flashelni kell a TWRP-ből? Ugyanis amit letöltöttem, az LiFe_v02_Full_ReParted_Data_No_IntSD.zip amit meg a leírás ír, azt nem így hivják. A linkről az összefoglalóban viszont ezt tölti le.Szóval mi legyen? Van egy 5 mgb- telefonmemóriám, amit nem használok... Hm?
Poco F5/pro
-
beg
veterán
válasz han_lev #5860 üzenetére
Az is ott van, hogy melyik opciót kell kiválasztani a maradék tiltására. Ne a no int. Sd-s verziót használd. Az aromás kell:
http://m.ulozto.cz/xCj5fsW4/p780-life-v02-reparted-data-aroma-zip(Linkért bocs, telós. Ha az összefoglalóban lévő nem ez, akkor azt javaslom javítani az előbb linkeltre.)
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Blue Eagle
őstag
-
Lecs@
addikt
válasz Blue Eagle #5866 üzenetére
A v5 a legfrissebb. Remélem holnap már nálam van a p780, és akkor teszt ezerrel.
Más : Ki mennyire van megelégedve a kamerával ? Vajon KitKattal javul - e ?
( #5864 ) : ha lehetőséged van kijegyzetelni, hogy hol hiányos, illetve pontosan mi legyen írva magyarul, akkor tudom tökéletesíteni a magyart fullra.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
4.4:
Túl csicsás, érzetre lassabb.. Majd ha lesz belőle SLX, akkor esetleg..
Megy is vissza a v25a
-
Hoorus
őstag
Vissza tettem a life-ot és még mielőtt vissza tölteném rá az SLX mentés, vissza particionálnám a reparted data aroma-val. A fájlrendszernek megcsinálja a beállított 2 gb-ot, viszont a belső SD-t nem látja Ez mitől van???? Már múltkor is szívtam vele, mire nagynehezen sikerült megcsinálni, de hogy hogyan, passz...
Ötlet?
-
han_lev
senior tag
Ha valakinek a "aroma" verzió kell, akkor igen, köszi.
Le is töltöttem.
De még mindíg bosszantó hogy ott van az az 5 megabájt. űIgaz, hogy ha a beállításokban a tárhely hesználatot beállítom, akkor a külsőt használja, így nincs gond, de azt hittem hogy eltűnik a telefontárhely.
Valamit rosszul csináltam, leírom, hátha meg tudjátok mondani:TWRP-ben indítás
Mentés (bár ezt egy friss SLX-el tettem)
Wipe
Flash zipp, (P780_LiFe_v02_ReParted_Data…roma.zip)
ott kiválasztok: 2,5 gb; alul pedig az alsót.
.. magától ujraindul.
Kikapcs
TWRP - restore.Elméletilag nem kellene látnia azt légypiszoknyi telefonmemóriát, vagy a a beállítások - tárhelyben akkor is látszik, ha a rendszer nem használja?
egyébként köszi a segítségetPoco F5/pro
-
beg
veterán
válasz han_lev #5891 üzenetére
Nem. Most csak azért kellett visszaszedned a mentést, hogy az átszabott helyekre visszakerüljenek az adataid. Ha új romot teszel fel, azt előröl be kell laknod. Hacsak nem volt tb, helium vagy egyéb más mentés. (Nem recoverys, mert az a romok közötti váltásnál nem jó.)
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
OC
őstag
Sziasztok!
Még mindig a repartition...
Hogyan tudok fixen CWM-et felrakni? Tehát úgy, hogy ne csak egy átmeneti CWM legyen, hanem az is maradjon.
MobileUncleTools-szal két CWM-et toltam fel eddig, de mindig csak újraindításig "él", tehát -mint írtátok- a repartition-höz ez így nem elég.
Előre is köszönöm a választ!
P.S.: Erős helyhiány van a telón és nem tudom, hogy ez okozza-e, de az eddig betonstabil ROM (ROW_S124) most néhány napja többször újraindul naponta.
-
gilimbgalamb
tag
Már kint a v25b. Ez egy újabb javított kiadás?
„Engem nem lehet elfelejteni, csak nehéz megjegyezni." :DD
-
nagyúr
Ha a CWM vagy bármely más módosított recovery visszaíródik reboot után, akkor szükséges megcsinálni az MTKDroidTools-zal a "china soft" eltávolítást, és csak utána feltenni a cwm-et.
Ezek után fixen ott fog maradni.
(Egy galád kis patch gondoskodik a gyári 3e recovery - esetleg egy kínai recovery - visszaírásáról a gyári rendszerek esetén)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
K_a_m_i
tag
Szombaton és vasárnap a Kinizsi 100-on több mint 21 órán át használtam a GPS-t track rögzítésre. Mellette csak a 2G ment. Így a végére az akksi lement 72%-ra. Szerintem ezt egy másik telefon sem tudja, de még a gyári GPS-ek sem. Mindenki másnak lemerült a telefonja, vagy a GPS-e és cserélgették az akksikat, vagy maradtak lemerülve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest