- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz Jumbozorz #5800 üzenetére
Full wipe néven fut, abban különbözik, hogy ez tényleg meg is csinálja A romon belüli androidos gyári visszaállítás némelyik főzött romnál nem azt teszi, amit kell.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz Jumbozorz #5803 üzenetére
Nem lesz semmi baja, nyugodtan pipálva hagyhatod az összeset. Annyi fog történni, hogy visszaáll abba az állapotba, mikor frissen feltetted. Fiókbeállítással, wifivel, nyelvvel fog indulni. Csak bátran
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Tika79
tag
Ennek a telefonnak van olyan funkciója, hogy este magától kikapcsolt és reggel visszakapcsolja magát?
Nem a nehéz idők tesznek olyanná, amilyen vagy, csupán feltárják, milyen is vagy valójában!
-
beg
veterán
-
Pogifej
csendes tag
Ezen kérdéseim maradtak a tisztelt egybegyűltekhez :
"Ehhez a romhoz jó a TWRP recovery egyáltalán?
Azt a kínai wipe-ot vagy bootloadert nem lehetne angolosítani valahogy?" -
Tika79
tag
Pont azért, mert ezt használjátok, és kiderült, hogy valamiért nem érte meg. ( rossz kijelző, valami visszatérő gyártási hiba stb.)
Lesz szeretném cserélni a mostani Jiayu G3N telómat, és ezek vannak versenyben:
P780
jiayu G4S vagy G5S
Hongmi 1S
Most járom körbe a témát, hogy ki miért ajánlja vagy nem ajánlja ezeket!Nem a nehéz idők tesznek olyanná, amilyen vagy, csupán feltárják, milyen is vagy valójában!
-
nagyúr
válasz Pogifej #5809 üzenetére
Milyen bootloader-t szeretnél angolosítani?
Merthogy a bootloader a preloaderrel együtt van, azt te nem fogod előhívni a telefonon.
Ha a factory-mode-ot gondoltad, akkor nekem van angol factory binárisom, csak nem tudom, hogy jó-e a p780-hoz, mert t8900-as noname telefonon találtam; a bártabbak kipróbálhatjákA twrp-re is igaz az, ami a cwm-re:
CN típusra CN-t
ROW típusra ROW-t.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
beg
veterán
Én még ilyenről nem hallottam. Modem és gps döccenők szoktak lenni az ilyen-olyan romokon, de egy slx rom felrakása után mindenki vidám.
-
Blue Eagle
őstag
válasz cappa72 #5814 üzenetére
No, én ki is próbáltam. Frankón mükszik, angol nyelvű. Csak, hát eléggé butácska, szegényes a menüpontok számában. Ez jól látszik a fájl méretén is, hiszen fele akkora sincs mint az eredeti. Mentést nem kell csinálni az egész rendszerről, csak elég az eredeti "factory„ fájlról. Ti ha nincs vagy nem megfelelő a factory, akkor sincs baj, csak nem lehet factory módba lépni. Viszont ettől még a rendszer simán feláll.
Szeretném megkérdezni, hogy mi az a meta mód?
Ja! Az S660 factoryt próbáltam, a méret alapján az komolyabb nak tünt, de ugye mégsem.
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
Olvastam vissza a ROW és a CN verziók keresztbe flesseléséről az SP Flash Tool-val. Lehet olyat, ha a telómon ROW van akkor CN-t rakni rá?
-
beg
veterán
válasz Blue Eagle #5816 üzenetére
Igen, ha a CN-nek megfelelő partíciókiosztásod van.
-
beg
veterán
válasz Blue Eagle #5818 üzenetére
Úgy tudom,hogy azt a preload tartalmazza, de cappa72 kolléga majd biztosat tud mondani.
-
nagyúr
válasz Blue Eagle #5818 üzenetére
West76 is CN rommal kapta a telefonját, majd ROW-sította. Én is csináltam ilyet.
Ha CN romot flesselünk vissza rá, nem lehet baja. Természetesen firmware upgrade-del lehet ezt megtenni.
Számomra ezt azt jelentené, hogy "krosszflesselhető", egyikből a másikba a firmware upgrade a megoldás.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
OC
őstag
Sziasztok!
Folyamatosan elfogy a hely a telómon (ugye ez nem újkeletű probléma).
A Clean Masterrel már átpakolásztam korábban, amit lehetett a külső SD-re.De a helyzet most ismét az, hogy nincs hely (pl. egy Chrome frissítéshez). Ezért arra gondoltam, hogy a "Default Write Disk" lehetőségnél a külső SD opciót választom, az is segíthet valamit.
Viszont feldob egy figyelmeztetést:
Kérdésem a következő: A már "áttelepített" appok működése problémába ütközik, ha engedélyezem a külső SD-t alapértelmezettnek, vagy sem. Előre is köszi.
-
nagyúr
Ha az usb-tárhelyet bekapcsolod - tehát az sd kártyár a számítógéppel olvastatod -, akkor az sd kártyára telepített alkalmazások nem fognak működni, hiába indítod el. Ez persze logikus is, mivel ekkor nem az Android rendszer látja az sd kártyát, hanem a számítógép. Olyan, mintha kivennéd az sd kártyát a telefonból. Ennyiről szól a hibaüzenet.
Erre legjobb megoldás az átparticionálás... szerintem.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
OC
őstag
válasz cappa72 #5824 üzenetére
Semmi gond.
Köszi, hogy foglalkozol vele.
Azt tiszta, hogy reboot lesz, de a kérdésem nem erre vonatkozott:"Kérdésem a következő: A már "áttelepített" appok működése problémába ütközik, ha engedélyezem a külső SD-t alapértelmezettnek, vagy sem."
+Még 1:
Ennek van bármilyen "hely felszabadító" hatása az internal storage-re?[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Nem lesz vele probléma. Nem lesz hatással a belsőre. Az átparticionálás a megoldás, ezzel az internal mem. és az internal sd összeolvad. A külön kártya meg megmarad külön kártyának.
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
4.4.2 kitkat
Valaki próbálta már? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
-
beg
veterán
Particionálás előtt cwm/twrp mentés, majd particionálás, utána vissza a cwm/twrp mentés. Ehhez a művelethez nem kell az mtk dt mentés, de jó hogy van.
-
duronx
senior tag
SLX v25 az új témákat leszámítva, mivel tud többet mint a v24?
Köszi a választ előre is"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
Blue Eagle
őstag
válasz Blue Eagle #5839 üzenetére
Ja! már látom.
-
OC
őstag
Blue Eagle #5839:
Még nem méreteztem át. Először szeretem tisztán látni a folyamatot.
Ezzel tervezem: LiFe_v02_Full_ReParted_Data_No_IntSD.zipbeg #5840:
Köszönöm.
Viszont akkor ehhez "állandó CWM/TWRP" kell, nem elég a "Lenovo-P780-CWM-6044-recovery-w-preload-part-by-Cappa72.img" (ami nálam újraindításig müxik csak) ugye? -
Lecs@
addikt
Szevasztok ! Vibe Z - ről váltottam S660 - ra. Nagyon jó telefon, de számomra kicsi. Veszek egy P780 - at. A "downgrade" oka az, hogy nem használtam ki a Vibe Z plussz tudását. Nekem 40 - 50 000 Ft - al nem ad többet. A kérdésem lényege Rommal kapcsolatos.
Vibe Z - n vibeui.com - o közzétett Rom, Multilanguage változatát használtam, , vagy onnan a Stable verziót. MInd2 4.4.2. Egyikkel sem volt gondom. [link]
Mint nézem, Needromon elég sok a Custom Rom / Rom P780 - ra. Én ezt raknám fel, mert ezt használtam vibe Z - n is. 4.4.2 - t használ valaki ? Elég sok a letöltése, és rosszakat nem olvasok róla.
Köszi a tippeket előre is
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
cool13
őstag
Most akkor van benne full Magyar nyelv vagy nincs?
Mert a képernyőmentésekben nem látszik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest