- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
cubixx
tag
Fagyott le valakinek a telefon? Nem tudtam feloldani, hiába nyomkodtam a gombot... (slx)
-
ath
senior tag
nekem pont a napokban volt ilyen, nem ébredt fel a bekapcsoló gombra, se a hangerőre, ellenben ha hosszan nyomtam, akkor a kikapcsoló menü felugrott. nem tudom mi lehetett, akkor eléggé megakasztottam flash tartalommal, lehet az hülyítette meg. tegnap este viszont újraindult zsebben, passz, hogy mitől :\
-
beg
veterán
Nálam akkor restartolt csak a csúszkás feloldással, mikor a tasker-t engedélyeztem a kisegítő lehetőségeknél. Mióta átállítottam a csúszkát mintára, azóta nincs gond. Korábban volt gond a GravityBox-al is, azt érdemes a legfrissebbre frissíteni és akkor még egy hibalehetőség kizárva.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Jano_023
őstag
Hello, tudja valaki hogy milyen app ez vagy milyen szolgáltatás: MapabcLBS_Android. A gép szerint az akum 97.4%-ban ettől merül.
Én valami Google Mapsre gondoltam így tiltottam de nem lett jobb. Valakinek ötlet ?''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
beg
veterán
válasz Jano_023 #4409 üzenetére
Valami kínai kacat. Én egy mentés után törölném, ha nálam lenne. Mondom: Mentés után.
/system/app/MapabcLBS_Android.apk
/system/app/MapabcLBS_Android.odex[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
ath
senior tag
-
Jano_023
őstag
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
Sziasztok segítsetek. Akartam a rendszerekről egy mentést csinálni. De nem volt ilyen opció a Recoveryben. A telefonom kínai típusú de valaki row romot rakott rá akkor milyen recoveryt tegyek rá?
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
A telefon nem indul el factory módban.
Azt irja: Have been in meta mode... nem jön be az a menü ami kellene.Sikerült ... És kinai a menü
[ Szerkesztve ]
-
wallace
tag
válasz Jano_023 #4422 üzenetére
Nem számít hogy kínia belpiacos vagy ROW (rest of world) P780-as, kompatibilisek egymással, más a partició kiosztás, de Flash Tool-al akármelyik verzió felrakható akármelyik modellre...Az egyetlen hardveres különbség a 900 Mhz-es 3G-s frekvencia hiánya a kínai verzión. A képeket csak azért raktam fel, hogy be lehessen azonosítani a telókat, melyik verzió eredetileg, de ezen túl nincs nagy jelentősége.
-
Jano_023
őstag
Megint nem indul el factory módba. Mit kell nyomni?
-
Jano_023
őstag
Nem indul el csak az a hülye menta mód...
-
Jano_023
őstag
A telefon valamiért nem nem hajlandó a leírásban szereplő módon működni. Nem tudom mit csinálok rosszul.
Meg van a ffactory mód. Kattintok a rootra és egyből újra indul a telefon. Mivel nem indulhat újra ezért nyomom egyből a gombot hogy factory módba menjen de akkor is azt írja ki hogy data/local.prop permission denied...
Most mit próbálják meg?''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz randras #4431 üzenetére
Mentést készítenék a rendszerről: ezzel
"Mielőtt rányomsz a root gombra, fontos tudni: a root jogok megszerzése csak újraindításig él. A program viszont 2-szer újraindítja a telefont. Ha viszont engeded újraindulni a telefont normál módon, akkor kezdheted előröl, nem fog működni a root-olás és a bakup gomb."
-
randras
veterán
válasz Jano_023 #4432 üzenetére
Ja, ehhez nem értek, én ilyet nem csináltam. Ahogy látom a recovery gyári, szóval majd a leírás írója megválaszolja. De ha sokat szórakozol a kínai menüben simán lehet hogy mindent letörölsz, akkor meg már nem fog kelleni a mentés, és feltehetsz valami rendes ROM-ot, ami magával hoz egy custom recovery-t, amiben van nandroid backup.
-
han_lev
senior tag
Na, feltelepítettem az összefoglalóban az SLX után linkelt MIUI-t TWRP ből.
Minden simán megy, csupán a memóriakiosztás fordult meg....
az sdcar00 lett a microsd
az sdcard01 meg lett a belső memória
??
ilyenkor mit tegyek?
Lehet ezt változtatni, újratelepítéssel esetleg.
A telepítés előtt wipe-oltam a data particiót, ahogy az SLX előtt tettem. Lehet az volt a baj?
No mindegy, letesztelem, hogy mennyire megy, aztán möglátjuk.Poco F5/pro
-
han_lev
senior tag
Ahogy olvasom az összefoglalót, feltűnt, hogy a ROW/CN keveredésnél partíció keveredés lehet.
TAlán ez a bajom nekem is. Egy CN re tettem fel egy ROW romot.
De az SLXnél ez nem volt.
Az is lehet hogy fordítva, mert ebben a MIUI-ban azért van ám elég sok kinai, tehát lehet hogy ez a CN és az enyém a ROW
HM
A FW frissités micsoda tools-al jót tenne?Poco F5/pro
-
FOX888
tag
Egyszer már olvastam itt (legalábbis úgy emlékszem) arról, hogy lehet a fényképező hangját kikapcsolni.
Most nem találom. Valaki ebben tudna segíteni? -
Jano_023
őstag
Reggelt. Na a telefont estére úgy hagytam mentést csinálni. Elég lassan csinálta. Összesen kb 4GB lett a mentés. Viszont a hülye Windows frissítés miatt újra indult így csak remelhetem hogy jó a mentés.
Meg tudok eerről győződni valahogy?
Miért lett ilyen nagy a mentés?
Más telefonok esetében 400 MB körül volt ez.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
wallace
tag
válasz han_lev #4440 üzenetére
Letöltöd ezt
betallózod a scatter file-hoz a "6589_android_scatter_emmc.txt-t az új soft mappájából, amit fel akarsz rakni, kipipálod a "DA DL all with checksum", rányomsz a firmware-->upgrade gombra majd rádugod kikapcsolva a telót az USB kábelre, ennyi.
Persze a driverek legyen felrakva.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Hoppá hoppá. Released an unofficial CyanogenMod 11 ROM (Android 4.4.2 Kit Kat) for the device.
Vékony jég, csak úszni tudóknak. De legalább valami elkezdődött."As for the current CM11 ROM, phone calls, SMS, data (2G, 3G), Wi-Fi, audio, and most sensors are working fine, but there’s still more work to do as the second SIM card, the camera, hardware video decoding, GPS, Bluetooth, FM radio and some MTK specific features are not supported yet."
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App