- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezek az "elemzők" idióták:
Azért rakjon reklámot a Netflix a fizetős műsorába, mert mások is ezt teszik. Micsoda zseniális érvelés már! A szomszéd vegyi üzem robbantsa fel az etiléntartályát, mert a múlt héten a konkurenciánál is felrobbant egy hasonló - ez az új üzleti modell.Másik: "Amennyiben a Netflix aggódna amiatt, hogy elveszítheti azokat az előfizetőket, akik nem szeretnék, hogy az általuk megtekintett tartalom hirdetésekkel szakadjon meg, az elemző megoldást is javasol: ezek az előfizetők dönthetnek úgy, hogy plusz pénzt adnak ki egy hirdetések nélküli „prémium" szintre."
Hogy mivaaaaan? Tehát már az prémium tartalom, ami fizetős, és az milyen prémium a négyzeten, ami fizetős-fizetős-fizetősebb?Elővenném ezeket az "elemzőket", aztán kilőném mindet a Holdba, szkafander nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
scansat
tag
"Az Android TV smart platform sosem lett az a sikertörténet, aminek a Google eredetileg szánta. A partnerek és a végfelhasználók is sokat kritizálták a rendszert, de sosem tűnt úgy igazán, hogy emiatt a Google különösképp zavartatná magát."
Ez azért elég erős duma. Anno telefonoknál is ment a sírás hogy fagy..lassú...és jobb az almacsutka..stb. míg ki nem derült hogy mekkora a valós rendszerigénye adott Androidnak. Érdekes hogy ahol nincs kispórolva a processzor és a memória ott zökkenőmentesen megy az Android. Nem mondom hogy nincs hibája mert van, de toronymagasan jobb mint az egyes cégek tákolmánya. Én LG-ről váltottam mert meguntam a webOS marhaságait. Persze ízlések és pofonok, de messze töb app van rá mint az LG-re, szóval nekem bejött. Persze egy erős Sony vas kellett alá. A gond ott van mikor adott cég a 100-200 ezres tv-it hirdeti Androiddal, kb mint a szilveszteri 100 ft-os virsli! Phillips-ről például pont ezért sok reklamációt hallottam. Másrészt nem tudom mit vár a cikkíró sikertörténetnek mikor a legnagyobb TV gyártók közül a Sony a Phillips, a Hisense, Xiaomi, Panasonic..stb Androidot használ. WebOS-t meg csak az LG....Tizen-t meg csak a Samsung. Értem én hogy egy firmware negyed akkora vason elmegy...de akinek elég, az feltételezem hogy okostelefont sem használ, beéri a Symbian-al. -
hamir96
csendes tag
Akinek problémája van a Tivo Stream 4k/Nvidia Shield/Mi Box és más Android TV eszközöknél menüben megjelenő reklámokkal és leszeretnél törölni őket ezt a videót ajánlom számukra:
https://www.youtube.com/watch?v=ADstB2iFI9w[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest