-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirokipatrik
aktív tag
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Tud valaki esetleg ajánlani a telefonhoz egy felkarra csatolható sport tokot? -
maaniac
aktív tag
Ma reggel jött meg a 345-ös OTA-n
-
válasz maaniac #14253 üzenetére
hehe...nekem semmi
se ota se hisuitemondjuk már ideje volt... kezd olyan érzésem lenni,hogy a P20 Pro lecsúszott középkategóriába, mert már nincs havonta frissítés, csak 2havonta
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Lasy
veterán
345 már egy hete itt volt.
Igaz semmi extra változás nincsen.
Nem mintha nagyon kellene is.dangerzone
Sajnos én nem tudok ilyet, mert terembe futok.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz st3v3np3t3r #14254 üzenetére
Hát, az utolsó frissítést augusztusban, vagy szeptemberben kaptuk... Sajnos köszönhető ez Amerikának.
-
válasz tesz-vesz123 #14256 üzenetére
szeptemberben volt ha jól emlékszem az augusztusi javítás, azóta semmi... csak a rendszerkonfigurációs valami....
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
gegekutas
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #14257 üzenetére
Szeptember 1-én kaptam a 311et, szept. 20-án, a 328at, azóta is az van
[ Szerkesztve ]
-
-
gulyasa
őstag
válasz bghistvan #14259 üzenetére
Viszont jó ha tudod, a képeden látható "új" verzióról is ajánlott tovább frissíteni, egészen a .328 verzióig. Utóbbiban javították ki végre az AOD-t, ami már értesítő ikonokat is ki tud rakni.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
válasz bghistvan #14262 üzenetére
De lényegében mivel-miben jobb?
Nyilván minden verzió váltás hozza magával az alap android verziók újdonságait.A wikipédiás Android Version History témakörben a "Version history by API level" szekcióban meg tudod nézni, hogy mit tartalmaz az alap 8.x-es android verzió ami az EMUI 8.x alapja és azt is meg tudod nézni, hogy az Android 8-hoz képest mennyi plusz dolog került bele az Android9-be ami meg az EMUI 9.x alapja
Mit vettek ki illetve mi az a plusz amitől jobb? Kivenni nem nagyon szoktak funkciókat, inkább javítják,bővítik. Az alap funkció hozománya a jobb energiatakarékossági képesség amihez társul a Huawei saját energiatakarékossági funkciója is
Tényleg érdekelne a kamera funkció is erre azt tudom írni, hogy ez minden verziófrissítéssel változik, ugyanis a verziófrissítések tartalmazzák általában a Kamera app verziófrissítését is, ezen is próbálnak javítani, folyamatoaan fejlesztik a kamerakezelés algoritmusait, finomhangolják. Mondjuk ha jól emlékszem, az EMUI 8ban még nem volt 960fps-es lassított mozgás rözgítés, ez is az EMUI 9-cel jött, meg hozzá kell tenni, hogy az Huawei AI-t is folyamatosan fejlesztik, javítgatják a képfelismerés funkciót, finomítják a felismert környezethez igazodó képfeldolgozás algoritmusát is, hogy milyen környezetben hogyan hangolja a kamera színfeldolgozását, meg persze az automata fókusz funkción is csiszolgatnak. Meg jött egy új kameramód, az "Este", és ha jól emlékszem ez sincs az EMUI8-ban
Csak hát ugye az ilyen csiszolásokat a frissítési változások listáján nem szokták közölni,egyedül főverzió frissítésnél
Viszont az EMUI9.1-el jött egy új EROFS fájlrendszer, ami +20% olvasási sebességnövelést hozott a korábbi EXT4 fájlrendszerhez képest, ezáltal gyorsult a tárhely olvasási sebessége is, így hozta magával a rendszerbetöltés gyorsulát is, plusz felszabadított további 2GB tárhelyet. Továbbá javítottak a játékélmeny is az új GPU Turbo 3.0-val.Röviden ennyi
[ Szerkesztve ]
-
bghistvan
senior tag
válasz st3v3np3t3r #14263 üzenetére
Köszi szépen, elég szépen kifejtetted .... viszont azt hiszem maradok a 8-on,kamera tekintetében megy a 960fps meg az este mód is,végülis üzemidő abszolút kielégítő, így számomra teljesen felesleges lenne a frissítés.
Szép estét, szia!
-
-
6 Gond van az EMUI10-zel
Remélem mire mi megkapjuk, addigra ezeket kijavítjákGalaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz st3v3np3t3r #14266 üzenetére
Hát nekem ezek egyike se jelentkezhetne...
-
gulyasa
őstag
válasz st3v3np3t3r #14266 üzenetére
Nálam viszont akár okozhat problémát, ha lenne kompatibilitási gond a banki alkalmazással. Az OTP internetbankba a biztonsági újítás által bevezetett új belépési protokoll miatt be sem tudnék jelentkezni asztali gépen a mobilos alkalmazás nélkül.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
firemanus82
senior tag
Üdv!
Váltottam P30 pro-ra, köszönöm mindenkinek a sok segítséget amit itt kaptam. de azért nem hagyom el teljesen a topicot 😋
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
-
10es verzióra frissül a hisuite
Telepítés utánfrissíti a mobil klienst, ez ki rak majd egy ikont az appok közé. A készülék csatlakozásakor kérni egy fog egy 8 számjegyű kódot, amit a mobilos Hisuite fog kiírni!
[ Szerkesztve ]
-
papp54
aktív tag
Sziasztok csatlakozok hozzátok 1 hete használom megelégedéssel.
Xiaomi 12
-
-
papp54
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #14273 üzenetére
Köszi. Probáltam az emui 10 bétára regizni de mikor a telenoros kártyát betettem a telefonba mert kérte a beta app de amugy minden francia régióra volt álitva még a hicare fiók is francia,de a sim kártyát vette régiónak. Ezért nem tudunk emui 10 bétára regizni.
Xiaomi 12
-
atosan
veterán
-
válasz atosan #14275 üzenetére
köszi a tapasztalatot... ebben nem tudok nyilatkozni, mert hát ugye kicsiny hazánk kimarad a béta programból,meg csak jövőre kapjuk meg
Na meg persze, a link már 404-es,valószínű szerver hiba lesz, mert más cikket sem tölt be
[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
Huawei aszisztenben hogy lehet bekapcsolni hírfollyam megjelenítést?
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Gabesz87
veterán
Engem annyira nem izgat mikor érkezik frissítés, a telefon használatát nem befolyásolja. Na de azért az elég röhej, hogy míg nekem augusztusi a biztonsági javítás, anyám MI A1 telojara már a novemberi jött le.
-
andor80
senior tag
válasz Harcsai #14279 üzenetére
Miért nem használsz külső RSS.t? Palabre mondjuk .Saját oldalaid belerakod és kész.(Ez gyönyörű paraméterezhető és görgethető widgetje is van.
Vagy Feedly szuper gyors jól néz ki és az asztali verziója is állat!
Goolge és huawei buta tudású hírolvasóit meg le kell tíltani.Zabálják az eőforrásokat tudásukhoz képest meg pláne sokat...[ Szerkesztve ]
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
Kezd megbolondulni a P20 Pro-m... Egyre sűrűbben csinálja azt, hogy nem csatlakozik vowifire(újraindítás után megjavul),meg ma reggel néztem a frissítést, kiírta hogy "frissítés érhető el" nyomtam rá egy keresést, de csak "a szoftver naprakész" üzenet jött, frissítés nem.
-
Gabesz87
veterán
válasz st3v3np3t3r #14283 üzenetére
Utóbbi anomália nálam is előfordult már régebben.
-
9.1.0.364 336983 ASPL 2019/11 approved
-
gegekutas
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #14285 üzenetére
Hiába, ha az ota frissítés, nálam még mindig 328.
-
firemanus82
senior tag
Sziasztok
Telefon eladása előtt szeretném teljesen legyalulni róla az adatokat. Elég a gyári visszaallitas vagy kell mást is csinálni?
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
-
szivacs1987
aktív tag
Sziasztok,
Azt szeretném megkérdezni, hogy a P20 Pro-val a Huawei watch GT 2 működik e magfelelően?Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
gulyasa
őstag
válasz szivacs1987 #14289 üzenetére
Szerintem itt nem sok embernek van olyan órája. Nekem egy Garmin FR 235-ösöm van, azzal probléma mentes a kapcsolat.
Amúgy nem hinném, hogy a Huawei órákkal probléma lenne.(Aki meg azt állítja, hogy probléma van a Huawei telefonok és a Garmin órák között, az csak nem méllyedt el eléggé az android beállításokban. Amúgy meg hájpfónokkal is van problémájuk egyeseknek...)
[ Szerkesztve ]
-
CyberSoma
tag
válasz szivacs1987 #14289 üzenetére
nekem van, és tökéletesen működik
-
Harcsai
senior tag
364 ff + hisuite feltéve. Eddig hibátlan.
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
-
kabalababa
tag
Tegnap jött meg a szervizből a teló, 8.1.0.163(C432) van rajta, és nem is talál újabbat se a teló, se a HiSuite.
Hogy ajánlott frissíteni?
Ha jól emlékszem anno otg-s módszerrel lett feltéve a sima 9-es. (9.0.0.163 majd 9.0.0.195)
Vagy menjen egyből a 9.1.0.364? FF szerint approved. -
válasz kabalababa #14295 üzenetére
ha alaplapot cserétek,akkor annak az imei számához lesz kötve a frissítés,bár számomra furcsa, hogy 8.1-nél nem talál újabbat.
én beleuntam a várakozásba, most teszem fel a novemberi verziót a .364-et.... ha letelik a maradék kicsivel több mint 1 év még a telóból, a következő nem huawei lesz... nagyon gáz, hogy az első évben havonta, második évben meg már szinte csak 3havonta frissíti a gyártó a telefont
-
Gabesz87
veterán
válasz st3v3np3t3r #14296 üzenetére
Én ugyanígy vagyok ezzel, csak fogalmam sincs vajon mi lesz a következő. Vagy megint egy Xiaomi (ezelőtt Mi Mix 2S volt, pár apró hibájától eltekintve szerettem, főleg a szoftvert), vagy pedig lehet hogy szentségtörést elkövetve egy almás teló. Mióta megvettük a feleségemnek az XR-t, egyre jobban tetszik. A frissítésről ne is beszéljünk. Ahogy kihirdetik mikor lesz elérhető, szinte percre pontosan tényleg ott vár a telón.
-
kabalababa
tag
válasz st3v3np3t3r #14296 üzenetére
Igen, alaplapot is cseréltek.
Következőnek viszont nem tudom mit vennék majd.
iPhone 3G volt az első okostelóm, frissítéssel ott valóban nem volt gond, majd Galaxy S3, ott már nem volt az igazi, utána LG G4, ott meg kimaradt egy teljes frissítés (Nougat), állítólag a bootloop miatt, most meg van ez. -
tesz-vesz123
senior tag
válasz Gabesz87 #14297 üzenetére
Sajnos nekem is kérdőjeles. Még 1 évig tart az előfizetésem, utána ha nem lesz Huawei nem tudok váltani semmire... iPhone valószínűleg. Örülnék az Android vonalnak, mert a fél életem a Google rendszerén van (névjegyek, üzenetek, képek, videók stb-stb). 1-2 napja jött be a OnePlus szolgáltatókhoz, ha befut Telekomhoz, akkor arra érdemes váltani. A Xiaomit kihagynám a bughalmaz rendszere miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest