- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ota-n vajon mikorra várható a frissítés?
-
DSPx
tag
Nekem a B365 alatt a rendszer és az alkalmazások is simábban futnak mint B360-on.. Ahogy néztem az üzemidő is nőtt egy keveset. Eddig minden rendben a 365-el.
[ Szerkesztve ]
Huawei P10
-
wdx
őstag
válasz Ernesst #7705 üzenetére
Próbáld ki, hogy kiveszed a sim kártyá(ka)t, bekapcsolod, frissítés ellenőrzés, ha nem, akkor vissza, úgyis leellenőriz, ha úgysem, akkor másik szolgáltató kártyával (kivéve vodafone). Ha ezekután sem jön OTA-n, akkor várnék, vagy FF.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Kovaratis
senior tag
Vodára már kijött a 375-ös is, de OTA-n még az előző sem elérhető.
-
wdx
őstag
Állítólag a számozás nem ugyanaz a szolgáltatós romnál. Szerintem meg DE...
-
Harcsai
senior tag
Enyém független. Kártyám voda. 360 az utsó.
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
wdx
őstag
Első nap b365-el: akku jól bírja, most tartok 37%-on. 3ó47p kijelző idő. Kimentünk ping-pongozni, közben ment a zene, plusz youtube (gitározás), hívások, viber, stb... Estére maradt a közel 40% úgy, hogy azért átlag felhasználás megvolt bőven. Bluetooth hangszóró egyszer se dobta el magát!
[ Szerkesztve ]
-
gegekutas
aktív tag
Sziasztok. Eltűnt az aranytagságom a hicare-ból. Csak bronz van, de a garanciám meg, 2020 decemberig szól 2017decemberben vettem tehát a három év megvan. Oreo frissítés utáni frt követően, újra beállított készüléken most vettem észre.Mit hagytam ki az újra telepítésnél?
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Rendeltem Telekomtól egy fekete P10-et. Egyelőre még elbírálás előtt állok. Pár napja elkezdtem olvasni a topicot, szeretném az elejétől az egészet végig olvasni, de lassabban haladok mint gondoltam/szeretném, ezért inkább kérdeznék.
1400 hozzászóláson vagyok túl, ott tartok, hogy linkeltetek egy cikket, hogy elég sok hibával küzd a telefon.
- Galileo támogatottság esetleg azóta van? Szoftver frissítéssel megoldották?
- Ujjlenoymat olvasónál előfordul még, hogy zsebben érzékel és elővéve le van zárva X időre a telefon?
- 20% töltöttség alatt még mindig beszaggatnak játékok? Visszaveszi a teljesítményt?
- Appokkénti fényerő állítást is említették, hogy nem működik rendesen.
- Random elvillanó kijelző még jelen van?
- Hívások minősége milyen?Egy Galaxy S7-et használok, olvasom, hogy többen váltottatok Samsungról/S7-ről és nem bántátok meg. Igazából csak lejárt a garanciám (siekrült belefutnom egy 1 év GSM garis példányba) és szeretem ha van garancia a készülékemre és nagyon megtetszett a P10 és a 3 év garancia, mindig is szerettem volna kipróbálni egy Huaweit.
Ingressel játszok elég intenzíven, ezért lenne fontos a pontos GPS és kültérben a jó fényerő. Kicsit tartok a P10-től, 522 nit a max fényerő. S7-nél 777 nit. Ezért is kérdeztem, hogy az apponkénti max fényerő állítás már működik e rendesen? Esetleg játszik valaki közületek Ingressel?
Tároló típusbeli különbségek: Lefuttattam az AndroBenchet S7-en, ~480 mb/sec seq.read. Meglepődtem. Elég gyorsnak találtam S7-et, de még a lassabb tárolóval szerelt P10 is állva hagyja. Remélem azért a pénzemért a jobbat kapom. Ha nem, akkor se fogok szerintem belehalni. Egyébként még mindig bele lehet futni különböző tárolóval szerelt példányokba? Egy ismerősömnek van P10-e, megnéztem rajt Ingresst, észrevehetően kisebb a fényerő, csak mikor már töröltem accomat a telefonjáról, akkor vettem észre, hogy a szemkímélő be volt kapcsolva. Mobilneten nem akartam már újra letölteni Ingresst és fiókomat újra felvenni a telefonjára. Szóval egyedül csak a max fényerő miatt tartok kicsit a P10-től. Neki 780 mb/sec vot a seq read. Szintén Telekomos januári vásárlás.
eBayről berendeltem egy S-Line szilikon tokot, nekem nagyon bevált, az elmúlt kb 5 évben minden telefonomnál ennél kötöttem ki.
Köszi szépen a válaszokat!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
tag
Hello,
- Galileot nem tudom, irodaban most csak GPS-t es GLONASS-t lattam, de par masodperc alatt talal 5-6 muholdat,
- ilyen ujjlenyomat olvasos hibam nekem sohasem volt, neha ha ugy fogom meg a telefont, akkor a tenyerbarazdakat erzekeli, de ez normalis,
- alapbol visszavesz a teljesitmenybol sajnos 1-2 perc utan, ha melegszik a telefon, mostanaban PUBG Mobile-al jatszom kozepes beallitasokon, nem latok kulonbseget ha 85 vagy 15%-on van az akkumulator,
- a fenyerobeallites nalam eleg esetleges, automatan van, de neha lassan alkalmazkodik, ezert pl. este vagy jateknal kezzel beallitom majd ha vegeztem vissza autora,
- kijelzo villanasom sem volt meg (mar Oreo van fent nekem is),
- hivasok minosege meg nekem kivalo, nem tudom hogy a VoLTE miatt vagy miert, sosem volt rosszIngress korabban ment, az remlik, hogy kicsit melegebb volt a telefon, mint szokott, a fenyereje nem tuzo napon elfogadhato volt.
Szinten Telekom, egy SIM-es fuggetlen P10.
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
P10 biztonsagi kodjat nem tudom, adatvesztes nelkul el tudom tavolitani valahogy?
-
törölt tag
Annyira unom már, hogy naponta kapcsolgatom a Google segédalkalmazást. Nincs állandó megoldás?
-
<Adamsky>
nagyúr
No, hosszú vajúdás után én is "beálltam a sorba" (értsd: a héten megjött a "dazzling blue" P10-me)
Egy alap kérdés így az elején: Elképzelhető, hogy SIM és HiCare regisztráció nélkül nem fog frissülni a készülékem (7-es droid van rajta)?
.. és egy-két "advanced":
Oreora frissítést és BL nyitást követően ez a TWRP (gleheltől kaptam a link-et) akkor tuti jól működik? És az, amit a 7676-ban tojaaji említett vajon miben különbözik az előbbitől?Folyt. köv. ... mert biztos lesz még kérdésem, ami, ha nagyon lámára sikerülne, az esetben előre is elnézést kérek
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz tojaaji #7722 üzenetére
Ezt most melyikre (twrp_3.2.1-0_Oreo_V3.img vagy twrp_vtr3.2.1-0_v0.4.img) írtad? Illetve nektek (Neked és glehelnek) akkor mitől volt boot-loop?
Most nézem, hogy a másodiknál az "original source" ide mutat. Ott viszont már van belőle "0.7"-es. Úgy látom a "twrp_bkl_0.4.img" ugyanaz, mint a "twrp_vtr3.2.1-0_v0.4.img"
[ Szerkesztve ]
-
tojaaji
aktív tag
válasz <Adamsky> #7723 üzenetére
Neked gyári Oreo-n mindkettő működni fog. De csak a 3.2.1-0_v0.4 látja a belső tárhelyet. Két különböző developer is foglalkozott velünk.
Nekünk ez azért nem töltött be, mert project treble rom volt a telefonon.
Ez a recovery egy view 10-es port, amit úgy tűnik frissítettek, de hozzánk még nem juttott el. -
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
Most vásároltunk egy P10-et a FirstPhone-tól, mint hivatalos hazai forgalmazótól. A HiCare alkalmazásban elméletileg beregisztráltam, és az "Én" fül alatt a nevem mellett megjelent egy arany színű VIP plecsni. Viszont sehol nem látom, hogy érvényes lenne ezáltal a 3+3+3 gari. Illetve az arany tagságra is csak azt írja, hogy érvényes 2019. április 21-ig.
Mi szükségeltetik ehhez? Köszi előre a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz tojaaji #7724 üzenetére
Akkor nekem a twrp_vtr3.2.1-0_v0.4.img kell (majd), hogy ne csak SD-re, hanem akár az internal storage-ra is tudjak menteni, ugye?
Neked egyébként mi van most fenn? Nekem az a tervem, hogy pár nap tesztelés után (bebizonyosodjon, hogy hw szinten minden OK) és miután megjött az Oreo (kell akkor hozzá HiCare reg.?) BL-t nyitnék.
Utóbbival kapcsolatban azt olvastam, hogy utána viszont lőttek az OTA-nak (nem fog jönni). Az én célom viszont az lenne, hogy megmaradjon. Lehet nagyon naiv az elképzelés, de ha sikerülne a BL nyitás után a rendszer alól (tehát nem recovery-ből) feltenni a Magisk-et, és utána visszazárni a BL-t, akkor működhetne a dolog (OTA, root, Safety Net passed ... jaj, de szép lenne ...). Szerinted? Többiek? -
Salvador Dal
csendes tag
Sziasztok, azt tudja valaki, hogy 8.0 androidnál hol tudom beállítani, hogy képernyőzár után is fusson egy program? Huawei p10 a teló, megjött rá 8.0 és a Playerpro nevű zenelejátszó képernyőzárás után kikapcsol kb olyan 20 másodperc múlva. Ha töltőn van a teló, akkor működik rendesen.
-
tojaaji
aktív tag
válasz <Adamsky> #7726 üzenetére
Igen.
Én egy hete tesztelem a lineage os 15.1-et android 8.1 alapon. Szerintem egyébként nem kell az OTA frissítéshez reg, viszont ha bl-t nyitsz ugyanúgy meg fog jönni az OTA, de ha van telepítve recovery, magisk stb. akkor nagyon esélyes egy szép kis bootloop.
Ha vissza akarod zárni a bootloadert, akkor sajnos minden adatod elveszted, sőt még a belső tárhelyet is törli. Ugyanez van, ha unlockolni akarod.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz tojaaji #7728 üzenetére
" ... egy hete tesztelem a lineage os 15.1-et ... " - és milyennek találod?
"Szerintem egyébként nem kell az OTA frissítéshez reg ... "
Ezt már sose tudjuk meg. Végül dobtam bele (SIM) kártyát és megcsináltam a regisztrációt is. Jött is pár update, aminek a vége egy Oreo-s 360-as rendszer lett (a 365 még várat magára)" ... ha bl-t nyitsz ugyanúgy meg fog jönni az OTA ... "
Ez egészen biztos? Valahol azt olvastam, hogy az "updater" figyeli a bl-t, és ha nyitva van, akkor már nem is jön semmi. Viszont, ha a nyitott bl. nincs befolyással a frissítésekre, akkor annak csak egy lecserélt recovery (TWRP) tehet be.
Elvileg fastboot mode-ban a boot és a recovery menthető. Na már most, ha a Magisk telepítése után visszateszem a gyári recovery-t, a Magisk-et pedig deaktiválom (ilyenkor az visszarakja a mentett bl-t, ami esetünkben a nyitott stock lenne) mikor jön az OTA, akkor működnie kell(ene).Itt aki root-olt, mindenki SuperSu-t használt?
-
f.krisztina1
újonc
Sziasztok. Most akarok venni egy új telefont. Jelenleg 2 telefon között nem tudom eldönteni. Huawei P10, vagy Xiaomi Mi a 5X vegyek?
-
wdx
őstag
válasz f.krisztina1 #7732 üzenetére
Nekem egyértelműen P10 a nyerő. Mindenben jobb.
-
PACSA75
őstag
válasz f.krisztina1 #7732 üzenetére
Ha jól látom a Xiaomi 5.5" kijelzővel rendelkezik. Szerintem aki a P10 et választja annak az 5.5 nem játszik. De szerintem ezen kívül sem egy kategória a két készülék. Én merem ajánlani a P10 et, nagyon megvagyok elégedve vele. Oneplus 3 ról váltottam erre (a méret miatt), és meglepő hogy ez a teló még annál is jobb, pedig a Oneplus szerintem az egyik legjobb (ha nem a legjobb) márka jelen pillanatban.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz tojaaji #7724 üzenetére
Erről majdnem meg is feledkeztem:
"Nekünk ez azért nem töltött be, mert project treble (továbbiakban pt.) rom volt a telefonon." - de a 8.0.0.360 -al már nekem is az van, nem? Azt tudom, hogy Te nem stock ROM-ot használsz, de nehogy már ne legyen mindegy, hogy milyen rendszer (pt-s vagy sem, pt-s stock vagy pt-s Lineage) van fenn. Ha egyszer úgy hirdetik, hogy 8.0-ás, akkor az azt jelenti (gondolnám), hogy bármilyen pt-s rendszerrel "elbír". Tévedés jogát fenntartom.#7735
"Xda-n tettek ki pár képet, hogy nyitott bl esetén is megjött nekik az ota." - ha, nem nagy kérés, ill. emlékszel, hogy hol láttad, akkor dobnál kérlek egy link-et? Nem tudom, de valahogy nekem kicsit kusza az XDA-s P10 topic. Egy dologra van 1-2-X db leírás (hol jobb, hol rosszabb). Kicsit nehezen jövök ki rajta. Más készüléknél nem tapasztaltam ilyet....[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
"A root lövi ki az OTA-t ... " - és ezt, hogy teszi? Nem jelez frissítést, vagy kiírja, hogy barátom a te készüléked root-olt, és ezért nem kapsz semmit ...
A Magisk (nem tudom használtad-e már) azért elég jól elrejthető. Én ezért is reménykedem abban, hogy működhet az, amit a 7731-ben írtam. Olvastad? -
Cunaja
addikt
válasz <Adamsky> #7738 üzenetére
System partició xbin mappába teszi magát, de nem fogom teljesen leírni. A HWOUC hálózati elérhetőségét tiltja le.
Hiába rejti el a Magisk a root hozzáférést, a hálózati hozzáférését nem adja vissza a HWOUC (frissítő) mappának.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
-
f.krisztina1
újonc
Köszi az infót akkor marad a P10😊
-
törölt tag
Ha jól tudom a gyártók a project treble-t nem rakják bele minden 8-as droidba. Inkább csak a csúcskategóriás telefonokon hagyják benne a szoftverben. P10 droidjában ha jól tudom benne van pl.
-
Dorian
félisten
Sziasztok, olvastam itt P10 esetében az Oreo alatt leromló fotóminőségről. Kb. majdnem csak fotózás miatt vennék új telefont, szóval érdekel, hogy :
- Ennek mi a mértéke? (Feleségem P10-én még nem Oreo van, szóval ahhoz képest mire lehet számítani?)
- Maximum P10 árában ezzel együtt van más jobb fotós telefon? (dualkamera a dupla fókuszos háttérelmosás effekt miatt szükséges)
- Mi a szokás, váratóan javítják a problémát? (Hiszen csupán szoftveres gondatlanság lehet az ok)Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
bubus66
nagyúr
Szia Ceree!
A Téma Összefoglalóból vedd ki légyszíves a BL nyitás regisztrációval, mert megszüntette a Huawei sajnos.
Cunaja mestertől kaptam.
华为已经停止开放解锁通道了,下次 OTA 更新时对所有设备删除解锁必须的模块
Google fordítás: A Huawei megállította a feloldócsatorna megnyitását, a következő alkalommal, amikor az OTA frissítést eltávolítja, minden eszközre eltávolítja az összes szükséges modult.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
oroszLajos
aktív tag
Nálam nem tudom mi lehet, de mióta megvettem a mobilt egy frissítés se jött :/
Még mindig a B127-es firmware van, OTA-n keresztül semmi se jön.
Valakinek valami ötlet miért?Pixel 7 Pro Hazel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest