- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz corrino #8650 üzenetére
Korábban írtam róla, rákerestem itt a topikban: ez lesz a megoldás, nekem azóta megy a háttérben. Az appon belül keresd ezt a beállítást.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz sityupityu #8649 üzenetére
A dev. options alatt van egy ilyen "increase readability under sunlight". Ez alapból be van pipálva ...
(#8652) beg
Mire jó ez az AdGuard? Másképp mitől jobb, mint egy akármilyen adblocker, adott böngésző alatt? Úgymond "rendszer szinten", alkalmazások alól, ez sem távolítja el a reklámokat.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz pető bá' #8654 üzenetére
"De, rendszer szinten, alkalmazások alól ... "
A root hiányát legelőször itt éreztem meg.
A "prémium" miben tud többet? Megtaláltam.
Hmmm ... havi előfizetéses? £0.65 / hó (1db Android-os készülékre)[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
őstag
válasz sityupityu #8656 üzenetére
Ha még nem vagy fejlesztő:
Beállítások - Rendszer - Telefon névjegye - Build szám - egymás után ötször (?) érinteni -> Fejlesztői beállításokat aktiváltad.
Egyet vissza, azaz: Beállítások - Rendszer - Fejlesztői beállítások -> Olvashatóság növelése napfényben"... and I hope you have a great day!"
-
beg
veterán
válasz <Adamsky> #8653 üzenetére
Nincs rootom, de alkalmazásban nem találkoztam reklámmal. Amikor az elején a háttérben kilőtte az emui, rögtön megjelentek.
Nem a prémiumot használom.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
PACSA75
őstag
Furcsa módon jelzett ma hogy frissíteni akar, engedtem is, így most pörög a 369, majd megírom a tapasztalatokat (mikor lesznek).
-
PACSA75
őstag
válasz gabikiraly2 #8661 üzenetére
Én nem is értem hogy jött le, hiszen tegnap előtt leszedtem erőszakkal ff ről, de mivel not aproved volt, nem engedte frissíteni és törölte magát autómatikusan, erre ma délben jelezte hogy letöltötte és akarja telepíteni, anélkül hogy valamit csináltam volna. Az arcfelismerést szeretem, műxik ujjlenyomattal párhuzamosan (ahogy kell), néha kényelmesebb. Majd hétvégén tesztelem a sötétedést.
-
wdx
őstag
válasz PACSA75 #8662 üzenetére
Én meg majd csak akkor tesztelem, ha engedi telepíteni, mert nálam még semmi... Se FF (not approved), se gyári OTA. Tesztelésre a legjobb, ha mondjuk kint a napon videofelvételt indít az ember, akár 4K-val. Vagy hasonlók...
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
<Adamsky>
nagyúr
-
Ernesst
aktív tag
válasz gabikiraly2 #8668 üzenetére
És tényleg, köszi. Ha a "check availability" gombot "simán" nyomom (amihez telefon jogot kér az FF), akkor nem engedélyezett. Ha hosszan nyomom (ami a hozzáférés megadása nélkül is működik), akkor meg engedélyezettet jelez.
-
veterán
-
wdx
őstag
válasz Ernesst #8666 üzenetére
Kipróbáltam neked, nálam is arra váltott, pedig délelőtt még nem volt az. Fent van. Egyelőre működik. Pedig nem fullOTA. Ellenben úgy néz ki, mindenkinek elérhető lesz a napokban. Úgyhogy rád bízom, hogy így, vagy a gyártó által legálisan frissítesz pár napon/órán belül.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz sityupityu #8672 üzenetére
Jaja. Fogd fel az egészet úgy, mint egy (el)rejtett menüpont. Attól, hogy nem látszik, a benne lévő beállítások élnek / aktívak.
-
veterán
-
őstag
válasz sityupityu #8677 üzenetére
magadtól sehogy, épp ez a fejlesztői beállítások lényege, hogy átlag user ne piszkálja
"... and I hope you have a great day!"
-
veterán
-
beg
veterán
válasz sityupityu #8679 üzenetére
Nem warez, és addig amíg nem jön újabb főverzió.
Tehát sokáigYou are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
veterán
És ebben a menüben az automatikus rendszerfrissítések mit takar? Be is van pipálva. Én ezt a rendes menüben ki lőttem már amikor megvettem a telefont, hogy ne frissítsen magától. Vagy ez valami más?
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
beg
veterán
válasz sityupityu #8681 üzenetére
Ez pontosan azt jelenti amire gondolsz. Kapcsold ki ha szeretnéd.
-
veterán
-
beg
veterán
válasz sityupityu #8683 üzenetére
Igen, elérhető.
-
veterán
-
veterán
Gondoltam csak kipróbálom a frissítés dolgot és felraktam a B185-öt. Semmi gond nem volt, jó minden. Kíváncsiságból megnéztem, hogy mit ad követezőnek, és android 7-re már nem dobott fel következő frissítést, hanem már az Oreo következik. Viszont nem a B360 hanem a 365 dobta ki. Telenoros készülék.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
bali73
tag
Felraktam a 369-est. Szerintem gyorsabb az egész rendszer. Az arcfelismerés szuper és tökéletes. Fogyasztást még nem tudom értékelni.
-
Zoshi85
aktív tag
Frissült a, térkép. Megjavult a, beágyazott térkép hiba. 👍
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
Peter.70
addikt
Akik fel rakták a friss verziót, a képernyő sötétedés meg oldódott?
-
kato78
tag
válasz Peter.70 #8689 üzenetére
Helló, nekem már amióta kinnt van az oreo van a telefonon, és nem volt gondom a sötétedéssel. Jó ez az oreo már, kicsit kell állítgatni a telefonon, ergo újra belakni, és párn ap alatt megtanulja a szokásaidat. Melyik app fusson, ... A play áruház amikor csak lehet frissíti az alkalmazásokat, és eddig gondom a kezdeti kamera minöségével nem volt már több, kamera is helyre jött. Ez az elmúlt talán 1.5-2 hónap eredménye. Igaz, tüzö napra nem rakom ki, de autóban sokat használom, sokat fényképezek vele napközben, kinnt és bennt is. Amit én kikapcsoltam már az elején az a fejlesztöi beállítások alatt a fényerö/ olvashatóság növelése napfényben funkció. Lehet emiatt sem volt gondom. Próbáljátok ki, a HiSuite -vel pedig még mindig vissza lehet térni nougatra.
-
kato78
tag
válasz sityupityu #8683 üzenetére
Ez a fejlesztöi beállítás minden android verziónal hasonló módon érhetö el, függetlenül a készülék gyártójától. Itt lehetett a gyengébb telefonoknál érzetre annyit csalni, hogy az ember az animációk sebességét csökkentette 0,5x -re vagy kikapcsolta teljesen, és ettöl a vas kicsit gyorsabbnak érzödött. Bekapcsolni is be lehetett, ha mégsem jött be a mesterséges "tuning". Érdemes rápillantani, bár szerintem nyugodtan hagyhatsz mindent úgy, kivéve a frissítést amit kikapcsoltál ha nem akarsz oreozni. Bár az oreoval sincs semmi gond, föleg hogy a play szolgáltatásokat is kijavították.
-
Kovaratis
senior tag
Vodafonera megjelent egy rollback csomag FF-en. Időben.
-
Peter.70
addikt
Hol lehet kikapcsolni bizonyos alkalmazásnál az akku optimalizálást? 7-es szoftver
-
alextheboss
tag
Sziasztok! Sajnos a 369-ben még ugyanúgy fenn áll a képernyő sötétedés probléma.. Viszont az arcfelismerés egész jól működik.
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz alextheboss #8696 üzenetére
Ez nem jó hír... Akkor marad minden. Azért ez eléggé kiábrándító, nem tudom más márkáknál ez hogy van, mert évek óta huawei telóim vannak. De valószínűleg ez lesz az utolsó.
Csend a lelke mindennek!
-
yodee_
őstag
A hétvégén nagyon szép napos idő volt. Rengeteget navigáltam töltőn, akkuról, tűző napon, árnyékban. Fotóztam, keresgéltem (kirándulás alatt) tűző napon/ árnyékban. A telefon többször volt szinte tűz forró. Viszont sosem sötétedett el annyira hogy használhatatlan legyen. Most úgy érzem hogy vagy túl van lihegve (ez is) vagy pedig valami más a gond. Mert nem mindenkinek jelentkezik
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
glehel
senior tag
válasz alextheboss #8696 üzenetére
de miből gondoltátok hogy ez javítva lett amikor a changelog erről semmit nem ír. Egyetlen hozzáadott opció a face unlock + a májusi biztonsági frissítés és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest