- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
anomander
csendes tag
Sziasztok,
Mióta frissítettem oreo-ra nem találok egy beállítást. Több email fiókot használok a Gmail appban, és eddig az ottani beállításokban tudtam megadni, hogy az egyes fiókok más értesítés hangot adjanak új email esetén. Viszont most nem találom ezt a lehetőséget.
Valaki tud segíteni, hogy ez merre lehet? -
Cobra31
csendes újonc
Nekem is befutott az Oreo jelzés, este letöltöm, aztán reménykedem, hogy minden flottul fog menni. Vártam már, de az elmúlt napok kérdései kicsit megrémítenek. Meglátjuk...
-
veterán
Üdv
Lenne egy kérdésem tudok erre a telefonra
Ios szoftvert felrakni?
Ha igen akkor hogy? -
beg
veterán
A sarki GSM ahogy a szoftverezést elrontja, úgy képes bármilen IMEI-t ráhazudni pillanatok alatt
Szóval az IMEI check még nem garancia, ettől függetlenül tuti valamit eltoltak vele. Vidd vissza.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Cunaja
addikt
Ez nem jelent semmit, mert ha klón a teló, az imei is lehet klón.
Szerintem vidd vissza és tegyenek rá egy mostani romot előtted. Ha helyre áll a teló, (amit kétlek) akkor semmi baja, de ez így igazán gyanús.
Ha duál romot raktak volna single telóra, akkor sem ezt kellenne mutatni.
A kollégámat pont nem olyan rég verték át, de vissza adták az árát, mert köpni-nyelni nem tudtak amikor beszóltam nekik a Huawei-vel kapcsolatban.
Csak annyit mondtam kezdetnek, hogy nézzék meg a Prohadvert, hogy ki az a Cunaja, mert az én vagyok.
Nyomd fel a Total Commandert és nlzd meg az milyen mlretet ír a belsö tárhelynek.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
-
Caranita
aktív tag
Így igaz.
Amúgy ha rákerestek erre a buildre, német és olasz fórumokon látható, hogy egyes embereknél az elbénázott rebrand eredménye volt.
https://forum.xda-developers.com/p10/development/rom-fromfuture-xtra-kangvip-t3625710/page6
https://www.htcmania.com/showthread.php?p=26403445
http://www.huafan.cz/discussion/3162/rom-firmware-pre-huawei-p10-a-postup-instalacie-do-telefonu/p11
[ Szerkesztve ]
-
glehel
senior tag
válasz bubus66 #7119 üzenetére
nem vett el semmit sehonnan csak a build információk nem jól generálódtak le, minden jól működött a tárhely is megvolt. a megoldás egyszerű 2X kell flashelni elsőnek megy a rebdrand + 1 same brand flash és jó lesz.
ezt sokan nem tudják pedig a funkyhuawei oldalán tisztán le van írva. -
bubus66
nagyúr
Ebből meg elvette, és akkor már nem lehet ugyan az mint a tied és ugyan az a megoldás se jó rá.. Mielőtt segíteni akarunk nézzük át tüzetesen, elég a baja az usernek ne csináljunk neki még nagyobbat. Nem akarok barkobázni de ez nem P10 szerintem....
Látod.....
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Cunaja
addikt
kcs73 telefonjával és a sufni bolttal kapcsolatban.
Szóval vegyük sorba mindent!
1. Verziószám nem stimmel. Ez lehet rom hiba
2. Test-Key. Ez azért van, mert a rom nem teljesen lett rá telepítve és a Version.img nem került flashelésre.
3. EMUI verzió, ez sajna megint az össze-vissza romolás következménye.
4. Elérhető ram. Sérült kernel került rá, vagy hamis a készülék. A második valószínűbb, mert ha a kernel sérült, már nem is bootolna.
5. Tárhely hiány. Erre írtam a Total Commandert a telefonra, mert az a valós tárhelyet mutatja, de a telefon belső fájlkezelője azt amit látni szeretnénk(vagyis a hamisat). Ez megint csak kernel hibára vezethető vissza, mert hiába van a rom felrakása elrontva, azért mert test-key lesz, még a tárhelyet, illetve a ramot jól kellene kijelezni.
Egyszóval a véleményem az egészről.
Nem XDA kell ide, hanem visszamenni az üzletbe és cseréljék ki egy másikra.
Könnyen sérülhetett az alaplap is, ha ilyen adatokat ír ki, de ne csodálkozzunk, ha esetleg egy hamisítványról lenne szó.
1 kérdésem lenne még, hogy a bootloader mit ír ki? Nem lepödnék meg a ReLocked feliraton sem.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
BlackLamb
tag
Sziasztok! Oreo tapasztalatok? Más forumokon nem írnak túl jó dolgokat. Egyelőre addig nem teszem fel.
-
Cobra31
csendes újonc
Ma este feltettem az Oreot, eddig semmi gondot nem tapasztaltam, igaz azzal voltam elfoglalva, hogy mindent ugyanúgy visszaállítsak (ment egyből factory). Egy dolgot nem értek: kipróbáltam, küldtem magamnak mailt, de az értesítési led nem égett zölden. Nem is emiatt teszteltem, de végül ez lett feltűnő. Erre valakinek tipp? Beállításokban a Villogó jelzőfényt benyomtam.
Egyébként felugrik az értesítés, ha jön valami, asszem ez is probléma volt valakinek.
Az ikonok tényleg nagyobbak, jobb lenne kisebben, de ez van, megszokom.
Az is felmerült korábban, hogy nincs már a régi opció, hogy képernyőzárkor az alkalmazások leállnak (Beállítások-Akkumulátor). Most valami kézi állítás van, 3 lehetőséggel minden alkalmazásnál, én a gmail, messenger kivételével mindet kikattintottam (mind a 3 lehetőséget, amit ajánl, de ennél a 2-nél egyiket sem). Ha jól értelmeztem, akkor ez felel meg a régi funkciónak.
Még tesztelem a mobilt, ha van valami, írok.
-
Cobra31
csendes újonc
Most olvastam, másnak is volt ilyen tapasztalata, hogy Gmail-nél eltűnt a LED Oreo alatt. Nektek is így van? Van rá megoldás?
-
Vikooo
addikt
válasz Cobra31 #7128 üzenetére
A 3 funkció más mint korábban a hatterfolyamatok megszakítása. Itt hagyhatod, hogy a rendszer szabályozza melyik alkalmazás induljhasson automatikusan, más alkalmazás vagy folyamat alltal és futhat -e a háttérben.
Én nem javaslom, hogy mindet tiltsd, a rendszer jól kezeli. Ha valamelyik alkalmazás energiaigényes lenne és ébren tartaná vagy ebresztgetne a telefont, akkor érdemes kézzel beavatkozni.
LED megoldásra van egy tucat app az áruházban.
[ Szerkesztve ]
-
Ben4444
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap örömömre végre megérkezett nekem is az Oreo.Sajnos van 2 nagy hibám, legzavaróbb, hogy van egy Band-5BD Karkötőm. Eddig kitűnően müködött, mesengernél is csak az üzeneteketek kaptam meg, de most folyamatosan rezeg az ilyen üzenetek miatt, hogy "beszélgetés indítása", "1 új beszélgetés", "2 új beszélgetés"...
Akkor is rezeg ha csak megnyitok egy új chatfejet, vagy ha bezárok egyet. Lehet orvosolni? Ha nem, akkor lehet downgradelni? Nagyon zavaró, mert szerettem azt a funkciót de így használhatatlan. Mindig telelesz a karóra, feleseleges spammal.Másik hiba, hogy az ilyen "xy alkalmazás megjelenik más alkalmazások felett. " Értesítést ki lehet lőni? Használok ilyen sarok rekerekítő appot, (Rounded Corner),( nagyon tetszik az a dizájn) de annak az az értesítése folyton ott van és nem tudom kilőni, csak 1 órára max.
Válaszokat előre is köszönöm!
"Nothing is true, everything is permitted."
-
törölt tag
válasz BlackLamb #7127 üzenetére
Hello,
Tegnap feltettem (Telekom, single sim). Igazából nekem felesleges fiszi-faszi reklámkupacos alkalmazások nincsenek rajta, telefonálásra és email-re használom a telefont leginkább ill. pár app (navigáció, Face, Messenger, Outlook, Office) Negatív tapasztalat nincs, nem igazán látok nagy változásokat. A beállítások menüt kicsit átszabták, de a lényegen nem változtat, csak pár dolgot máshol kell keresni.
Továbbra sincs benne olyan opció, hogy a mobilnet számlálót te állíthatod be fordulónapra... pedig hasznosabb lett volna, mint máshova tenni 1-2 beállítást, viszont a kamerába bekerült a felbontások közzé a 4K felvétel (lehet eddig is volt? )
A betű típust nekem kicsit dowgradelte , kis vékony betűk lettek, de egy téma szerkesztővel nyomtam egy defaultot és visszaállt.
Semmilyen reset-et nem végeztem sem telepítés előtt, sem utána. Minden ugyan úgy jött vissza ahogy volt és minden működik. Nincs WiFi gond amit páran említettek, értesítések is rendben vannak, igazából gyökeres változást nem tapasztalok. Remélem segített
Üdv.
-
Ujfelhasznal
tag
Tegnap este nekem is felment az Oreo. Eddig nekem bejön, főleg a gyorsopciók, ha rányomok hosszan az alkalmazásra; azt nem mondom, hogy világmegváltó lehetőség, de én már szeretem. Buggal eddig nem találkoztam, és rendszer is a simább hatást kelti, gyorsnak ugyanolyan gyors. A Cloudnak köszönhetően pedig feleslegesen mentettem le (az alkalmazásokat kivéve) mindent, ugyanúgy visszaállt.
Az aksi is mintha jobban bírná, annak ellenére, hogy eltűnt a zárképernyős lezárás, de jól kezeli a rendszer ezeket, nem is piszkáltam bele.
-
bubus66
nagyúr
válasz Caranita #7132 üzenetére
Szia!
Igen bízzunk benne, hogy csak szoftveres mokolás, sajnos ez nem úgy néz ki mint ha az lenne. Itt nem a build szám a legnagyobb probléma, hanem amit a Cunaja is leírt.
A tes_keyes állapot lenne csak az lenne a legkisebb gond. Az a baj, hogy itt valószínű sérült a kernel, vagy klón a telefon, a másodikat gyanítom én is..Vissza kell vinni és előtte tegyenek rá megfelelő ROM-ot kíváncsi lennék meg tudnák-e csinálni...
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
skul0
aktív tag
Ezzel kapcsolatban viszont nem lenne kérdésem, mert nem találtam megoldást.
A problémám az, hogy a szoftver állandóan kilövi a Protect nevű appot, ami nekem fontos hogy mindig fusson, hogy tudjam használni a céges wifit. (Konkrétan most a hozzászólás írása közben is egyszer csak kilőtte és eltűnt a felső sávból az ikonja, ilyenkor lőttek a netemnek is.)
Ez a probléma most jött elő Oreo-nál, már próbáltam az általad említett új funkciók mindenféle variációját, de az eredmény mindig ugyanaz.
Hogy lehet beállítani azt, hogy ne lőjje ki folyton 1,9Gb szabad memória mellett??
-
patyi1989
tag
Sziasztok. Eddig az oreo tapasztalataim a következők :
-Üzemidő nekem jobbnak tűnik
-Factory reset után is lassabb a rendszer. Nekem ez eléggé zavaró. Nem olyan smooth, mint eddig, pedig pont ezt szerettem ebben a telefonban.
-Különös bug egyelőre nincs a rendszerben, bár én teljesen átlagos dolgokra használom a telefont, ott eddig minden ugyanúgy működik.
-Lényegi változás nincs a rendszerben, én egyedül a kép a képben funkciót vártam nagyon, de az nem működik 😠
Másnál is ez a helyzet? Vagy mit kell beállítani, hogy működjön a funkció?LG OLED CX 55 | PlayStation 5 | Samsung S20
-
Sheld
senior tag
Sziasztok!
Van egy vodás P10-em. A szoftver, ami rajta van: VTR-L09 8.0.0.373(C02). Emui 8.0.0-val.
Van pár észrevétel, a legfontosabbat, amire szeretnék SOS-ben megoldást találni kiemeltem.
-Nem tudom miért, de úgy érzem, hogy a telefon lassabb lett, a kijelző meg nem érzékel normálisan.-A "home" gombot használom, a virtuális kijelzőn levőket letiltottam. Ennek a működése régen jó volt, most gondolkodik, hogy mi is legyen. Ezután a kijelző is alig akar magához térni, minden egyes érintést csak késleltetéssel hajlandó lekezelni, 1-2 perc után persze észhez tér, és akkor semmi probléma, csak zavaró nagyon, mikor az ember munkára használná, s nem tudja, mert hátráltatja.
-Az akkumulátor idő is csökkent, eddig kibírt egy napot, s maradt 30-40%-om estére, úgy hogy a GPS navigáció legalább egy órán át aktív volt. Most a térképet csak keresésre használva is estére már 6-8%-on vagyok.
-Van egy bluetooth-os headsetem, ami a papírja szerint akár 10 órás beszédidőt is kibír. Ez nettó baromság, mert nálam 6 óra volt a max, amit telefonálással kibírt. Viszont most frissítés után nem tudom mi változott, de frissen levéve töltőről, max 4 órát bír a headset úgy, hogy nem is telefonálok! Mintha a standby funkciót elvesztette volna, s álladóan kommunikálnának, vagy nem tudom.
Utolsó, ami csak idegesít, de nem konkrét probléma, az az android üzenet, hogy figyeljek oda, mert a messenger több alkalmazás felett is megjelenik! Ezt az üzenetet nem tudom eltűntetni egyszerűen, ott van, s irritál. Persze, ha kikapcsolom, hogy a messenger ne jelenjen meg a többi alkalmazás felett, akkor nem lesz ott ez az üzenet, de az nem megoldás. csatolva küldöm a problémámról a képernyőképet
Segítségeteket előre is köszönöm, ha valamelyik probléma felmerült már, és volt is rá megoldás, akkor elnézést, hogy nem olvastam vissza.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
bubus66
nagyúr
Szia. Lépjél be a Messengerbe majd a jobb felső sarokba a profil képedre nyomj a felugró ablakban görgess lefelé és kapcsold ki a Chat-fejek kapcsolót. Ugyan ott az értesítéseket is kikapcsolhatod.
Én az értesítésekben is kikapcsoltam..
[ Szerkesztve ]
-
Felhasználom
tag
Sziasztok!
Felment az Oreo és megeshet, hogy vak vagyok, de nem találom hol kell visszaállítani azt, hogy az ujjlenyomat olvasó legyen a home és a visszagomb. Egy kis segítséget elfogadnék -
Ernesst
aktív tag
válasz Felhasználom #7145 üzenetére
Szia! A főképernyőn húzd lefelé az ujjadat, és a fenti keresőbe írd be, hogy "navi". A találatok közül válaszd a rendszer navigációt.
-
yodee_
őstag
Beállítások - > Rendszer - > Rendszer-navigáció
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
őstag
Rendszer - Rendszer navigáció
Az a jó a beállításokban, hogy van kereső sáv, így nem is kell turkálni a menük között
"... and I hope you have a great day!"
-
Felhasználom
tag
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest