-
PROHARDVER!
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Hosszas nézelődés után végre nekem is sikerült péntek este belépnem a Máté9 táborba
Media Markt akcióban sikerült elcsípnem a készüléket.Lg G3-ról jövök. 4 készülék volt a pakliban – HTC 10 / S7 / OPO 3T / Mate 9
Sikerült mindegyiket megfogdosni, és a Mate lett számomra a befutó.3 nap távlatában a készülékről:
Külső – gyönyörű! Csak az a baj vele, hogy előjött a „féltés” érzet.
A gyári hátlap is szép – minőségi. De azért amazonról berendeltem pár tokot próbaképpen
A mérete 2 perc alatt szokható – de mondjuk G3-ról jöttem, ami amúgy se volt egy picuri darab. Az asszony Z1C-je mellett egy óriásnak tűnik.Akku nagyon jó – igaz amiket írnak róla. Első feltöltés után, belakással, millió program telepítéssel, ~ 50 fényképpel több mint 7 óra kijelzőidő.
Ez az usb type c töltés is király, bár ezt a többiek is tudják. Végre nem kell szenvedni, hogy melyik oldallal felfelé kell benyomni….
Kijelzője hibátlan!
A miui-tól kicsit féltem, de vaklárma volt. Jól kezelhető, millió beállítás, felhasználóbarát. A rendszer villámgyors. Ha pl kóddal oldom fel, már belép, de én még nyomnám az ok gombot – ami nincs…. Amíg ő gyorsabb mint én, addig meg leszek vele elégedve.
A fényképező rész szerintem teljesen jó – gyerekeket lövöldöztem vele – és nekem tökéletesen megfelelő eredményeket hozott.
Wifi ok – mindenhez hiba nélkül csatlakozott. BT ok – minden eszközömhöz hiba nélkül csatlakozott. IR ok – tudtam vele a tv-t irányítani. Az adatátviteli progi is szépen működött – mindent át tudtam lőni a G3-ról.
Hívásoknál teljesen szép, tiszta a hang. Mindent lehet hallani – nekem tökéletes.
Számomra ez egy jó telefonnak tűnik, és remélem, hogy a garancia ideje alatt szépen kiszolgál majd.
És ami egyenlőre nem tetszik vagy hiányzik: dupla kopp ébresztés / a telefonkönyvben a kedvenceket nem tudom sorba rendezni (ez lehet user error)
Remélem ez a kis írás segít pár vacilláló telefonkeresgélőnek
[ Szerkesztve ]
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Valaki használ call timer, data usage progit a telefonon.
Én eddig ezt használtam az eddigi készülékeimen, de valamiért itt nem mér rendesen. Van, hogy kimaradnak belőle hívások..."...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Nekem kártyafüggetlen Mate9-em van. Telenor kártyával használom, és mióta felment az oreo, azóta a MyTelenor app nem működik - bejelentkezésnél kilép. Van valakinek ilyen tapasztalata?
FR-t én se szoktam csinálni, most volt az első eset, hogy rászántam magam, mivel miután felment az oreo max 4-5 óra képernyőidőm volt átlagba, és néha mintha megakadt volna a rendszer.
FR után ~7 óra megvan, és minden gördülékeny. Csak ez a fránya MyTelenor nem akarja az igazságot..."...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest