Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sword

    őstag

    válasz tothjani81 #2033 üzenetére

    Igen, ma....

    Amit anno linkeltem tok, na, olyat ne vegyetek. Marhára csúszik benne a telefon, konkrétan kicsúszott belőle. A sarkára esett kerámia padlóra. Kicsit benyomódott, más baja nem lett.

    Aztán folytatódott a pech széria, szintén a telefontokból (azóta már fiók alján van a tok...) kicsúszott a telefon amikor hitelkártyát akartam kivenni a tokból és bele.... a palóclevesbe.

    Kb. az 1/3 része a telefonnak a levesben figyelt, fejjel lefelé, jack dugóval lefelé. Gyorsan kikaptam belőle, letörölgettem, fogpiszkálóra tekertem papirtörlőt és tunkolgattam ki a jack lukából a levest. A telefon első ránézésre tökéletesen működött, nedves papirtörlővel a külsejét is lemosogattam (nem csurgattam rá vizet), hogy ne ragadjon, ne legyen már olyan kaja szaga.

    Arra jutottam, hogy így nem lehet hagyni, lesz ami lesz, mert ha elkezdi enni a leves bent a cuccokat, akkor előbb, utóbb megmakkan a telefon. Szerviz lesz belőle, kérek tisztitást, esetleg egy hátlap cserét.
    Este elbandukoltam a József krt-i Huawei márkaboltba, ahol az ott dolgozó kollégák nagyon kedvesen fogadtak. Jókat nevetgéltünk a nyomoromon, mérlegeltük a lehetőségeket, hogy vajon mit kell cserélnem majd a telefonban.

    Odáig jutottunk, hogy hátravitték kinyitni, van-e megmenthető marhahús vagy zöldbab darabka a telefonban, jól jön az a Blaha környékén.
    Most jött a meglepetés. Semmi nyoma nem volt a levesnek belül, semmilyen alkatrészen nem volt semmi! A leves, akarom mondani a nedvesség indikátoron látszott valami, de azt is sikerült úgy letisztítani a szervizesnek, hogy nincs semmi nyoma, teljesen hibátlan és továbbra is garanciális a telefonom.

    A sarok egyelőre maradt horpadt, még nincs rendelhető hátlap a telefonhoz, majd ha lesz, szólnak. Az egész hátlap lesz cserélve, nem lehet azt a kis csíknyi részt, ami a sarkot is magába foglalja. Tulképp kettőbe esik a telefon, ha szétszedik, display / hátlap.

    Na, ennyi a mai kaland, a tok fiók mélyén - majd ha nagyon megutálok valakit és ilyen csúszós telefonja van, neki ajándékozom.
    Mindenesetre örülök, hogy így megúsztam a kalandot. Nem javaslom, hogy utánam csináljátok :DDD

    The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...

Új hozzászólás Aktív témák