Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KKrisz751

    aktív tag

    válasz Hauzer #8509 üzenetére

    Ezt M20Pro már nem érinti. A rendszer frissítések nem jönnek elvileg. De azt meg a Huawei megoldja, saját frissítésként.

    A többi pedig él a telefonon, ezt a google szavatolja.

    Mindenek felett, meg ha valaki le akar válni a google-ról van orosz megfelelője. Csak az kevésbé cenzúrázza a tartalmakat. Bár nem sokan keresnek lefejezős videókat de akár azt is találsz az orosz féle levelező szolgáltatóval. ingyenes a zene és a film. Filmeknél necces mert az alap az orosz szöveg, de átváltható eredetire.

    Csak a levelező neve mail.ru és nem gmail.com.

    Huawei amúgy is tudja a keleti normát GPS-ben, ergo ha leállítanák a GPS-t, akkor átvált a keletire. Waze-t én is használom, de ha macera, akkor IGO-t használok majd.

    Mondjuk én nem eladásra vettem hanem használatra. Amíg él az aksi addig megy a teló. Majd 5 év múlva foglalkozok milyen telót vegyek majd akkor. De egy biztos, amcsi nem lesz. (Eddig még kacérkodtam a gondolattal, de most kizártam teljesen.)

    (Sokkal inkább érdekel a kínai kormány válasza, mivel az USA adóssága Kína felé szinte felmérhetetlen. Amikor egy ország a szabad piacba ennyire bele szól, ott lesznek még érdekes dolgok. Google szembeni kiber támadások, és mint tudjuk ebben az oroszok és a kínaiak a legjobbak, fb, twitter stb támadások. windows is kapni fog, nem beszélve az ple cuccokról... érdekes lesz a következő időszak. Mindamellett a xaomi-t nem érinti. És ugye kína kommunista ország. Fél perc alatt a kommunista kormány megcseréli a két vállalatot. Ha így marad a xaomi 1 év alatt ott lesz mint a huawei. )

    (Csak, hogy érdekes: Amcsi cégnél dolgoztam. Dohányipari. Kínai piacra gyártottunk 3 évre előre volt megrendelés. Huawei botrány kirobbanása után a kínai kormány kötelezte a megrendelőket más európai gyártóktól való megrendelést. -persze nem ilyen nyiltan, de egyik napról a másikra vissza mondtak mindent - Itt nálunk egy 400 ember állásába és a cég teljes struktúra átalakításába kerül. Több millió/milliárd dolláros kiesés Multi világ vállalat, még csak nem is telefon ipar.)

    ... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi

Új hozzászólás Aktív témák