Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Csak érdekesség képpen: igaz, az utóbbi időszakban csak butafonként használtam (szinte semmi wifi, max pár perc, csak 2G), viszont soha nem volt kikapcsolva, de még alvó módban sem. Nem rossz az akku...
Infóként, aki most készül venni: az akku miatt biztos nem fogja megbánni (szerintem más miatt sem...)
Ja, több, mint 3 és fél óra beszélgetés is volt összesen.
Persze, sok wifi, gps, stb. akkor 2-3 nap, de az se rossz...[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Azt hiszem vihetem javításra a telefonom. Pár napja vettem észre, hogy a hangszórója (nem hátsó) recseg. Beszéd közben is, apró rezgés hallható minden hangra. Más is járt már így? Nem azt mondom, hogy használhatatlan így a telefon, de azért zavaró jelenség ez a cicegés beszéd közben, amikor hallgatom a másik felet... Valószínűleg sérült a hangszóró membrájna (már ha ezeknek az apró hangszóróknak van olyan ), vagy elmozdult picit maga a hangszóró, pedig nem dobáltam a telefont...
-
st6969
őstag
"Ha meg csak erre a célra van használva a telefon akkor a legolcsóbb butafon kb 5 x ennyit ráver...."
Basszus, tényleg, hogy lehettem ekkora balfék, hogy ezt a telefont vettem meg! Igaz, kihasználom elég rendesen (direkt oda is írtam, hogy csak az utóbbi időben lett butafonként használva, hátha valamelyik gyökér pont ebbe köt majd bele...), de kösz, hogy felvilágosítottál!
Exian:
Nekem előfordult ilyen, többször is. Kifújkáltam, jobb lett, de időről időre visszatér ez a probléma. Minél hangosabb a másik fél, annál jobban előjön (még éppen elviselhető, emiatt talán nem is vinném vissza, viszont kontakthibás a hangszóró, hetente 1-2x totál elnémul, még a kicsöngést se lehet hallani. Miután "megkopogtatom", megjavul...)[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
Nem értem a problémádat azon kívül,hogy ilyen mimóza lélek vagy (óvatosan fogalmaztam)
Kiraktál egy tök értelmetlen képernyőképet.
Igen , mindenki tisztában van vele hogy egy ekkora akkumulátor butafonként napokig húzza.
Sőt ha be sem kapcsolod a telefont akkor hetekig is..De nyílván igazad van , és én itt le is zártam a történetet.
Ui : nem fenyegetés volt hanem ha veszed a fáradtságot és átolvasod a fórumszabályzatot............. -
st6969
őstag
Korábban néhány ember posztolt akkuidővel kapcsolatos képernyőképeket, ilyen-olyan felhasználás mellett, gondoltam saját tapasztalatból én is megosztok egy ilyet (off-ként...), talán infóként érdekes lehet egy leendő Y300 tulajnak, talán nem...
OK, értelmetlen, ez esetben a többi fórumozótól elnézést kérek. Biztosan letört volna az ujjad, ha az egered görgőjével továbbtekersz, ehelyett egy "jóval értelmesebb" hozzászólással megfejelted. -
Exian
addikt
Khm Maradjunk a témánál inkább, ez nyugodtan mehet privátban is.
Máskülönben meg, minek veszekedni, ha verekedni is lehet!
-
x1port
addikt
Használja valaki a Fusionx b03 romot?
Tényleg átlátszóvá lehet varázsolni az értesítési sávot benne? -
PioDVD
senior tag
Nem vagyok tisztában az alkatrészárakkal (5 ft a megoldás). Csak azért kérdeztem, mert pl. a Pedrollo szivattyúk kínai koppintásainál az elsőből kispórolták a hővédelmet (menni is lehetett az ára?) és sorban haltak meg. Az utána jövő kippintásba (Leo pl.) már nem követték el ezt a hibát.
A leírás sokat elbír amúgy. ) De ha azt mondjátok, ennyiből is kijön a normális, már rendelem is, nekem is jól jönne a kocsiban csak még nem foglalkoztam vele.
Kösz mindkettőtöknek!
-
mckangi
senior tag
Olyan oldalról szerintem nyogodtan lehet rendelni amelyiket a paypal hitelesített.Persze itt most nagyobb webáruházakról van szó!
Aki magánsszemélytőlvásárol ilyesmit,az vessen magára.Én itthon magyar müsz.boltban vettem az autóba usb-s töltőt,de a védelemtől függetlenül, a leírásban is benne van,hogy ha indítod az autót akkor ne használd,mert "meglökheti" a rádugott ketyerét.
Poco F3
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali.
Nem küldték még a nyitó kódot. Elvileg nem rontottam el semmit a kéréskor.
-
Emberkeman81
aktív tag
Ezt küldték az e-mail-ben.
De ahogy írtam angol tudásom kevés de azt vettem ki belőle a webforditas.hu segítségével hogy 3 napon belül küdik a kódot:Maybe you has submitted the wrong information that we can’t find the corresponding unlock code .
Please check your information and re-submit to apply unlock code, and we will send it to your Email address in 3 working days. Thank you!Huawei Terminal Company limited
Valaki segítsen.Telefonnal nem jártam még így hogy ennyit szenvedjek vele.
-
ducsidu
senior tag
válasz Emberkeman81 #5368 üzenetére
Azt írják, hogy igényeld újra a kódot, mert valószínűleg rossz adatokat adtál meg.
-
törölt tag
válasz ducsidu #5369 üzenetére
@ Emberkeman81
Érdekesen hangzik, mert elvileg nem is nagyon lehet rossz adatokat megadni. Amikor az első -build.prop szerkesztéssel téglásított- készülékemhez akartam kódot kérni, akkor a product ID ismerete nélkül nem tudtam elküldeni a másik két karaktersort sem. Próbálkoztam kitalált product ID-vel is, de úgy sem jutottam el a feltöltésig, azonnal visszadobta a hibás adatokat.
[ Szerkesztve ]
-
Emberkeman81
aktív tag
Nektek mennyi idő után jött meg a kód?
-
törölt tag
válasz Emberkeman81 #5373 üzenetére
@ Emberkeman81
Nekem elég hamar. Ha jól emlékszem, akkor este elküldtem, másnapra meg is érkezett. Két alkalommal, két külön készülékre kértem (az említett téglán kívül), mindkétszer nagyon hamar válaszoltak. A téglánál írtam nekik emailt a meglévő adatokkal, de ara egyáltalán nem reagáltak.
-
mckangi
senior tag
Nekem is másnapra már megérkezett.Késő délután elküldtem,másnap dél körül megkaptam.
Poco F3
-
veterán
Nekem három nap múlva jött a mail.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
PioDVD
senior tag
Nagyon off, de a telefonon történt, megkérdezem hát:
Létezik, hogy gmail-ből eltűnik egy levél? Esetleg a gmail app el tudja tüntetni teljesen?Kaptam egy levelet, telefonon megnéztem, volt benne link, de telefonról nem működött rendesen.
Kb. 2 óra múlva meg akartam nézni gépről, de a levél szőrén-szálán eltűnt.
Vagy a gmail tüntette el, vagy a gmail app. Vagy nem tudom.
Találkozott már valaki ilyennel?
(Természetesen nem töröltem és a kukában sincs, szóval véletlen törlés sem volt.)
[ Szerkesztve ]
-
PioDVD
senior tag
válasz theo_76 #5380 üzenetére
Ha telefonon nézte, akkor fordult elő? Én számítógépnél nem emlékszem ilyenre.
Amúgy nem volt kép, csak egy levél, hogy holnap csomagot kapok és milyen számon lehet nyomkövetni. Nem fontos igazán maga a levél, csak az zavar, hogy ilyen előfordul(hat).
Egy levelet elküldenék az illetékesnek, ha lehet magyarul, de nem tudom, merre kellene keresni.
[ Szerkesztve ]
-
laximus
tag
Eddig úgy tudtam, hogy a lockscreen órához a Clockopia.ttf betűtipus van rendelve.
Ki szerettem volna cserélni másikra, bemásoltam a /system/fonts mappába, a kiválasztott betütipust - geosanslight.ttf - átneveztem clockopia-ra, a jogosultságokat is kijavítottam rw-r-r - re, az eredetit elmentettem egy másik mappába és reboot.
Mégis az eredeti betűtipussal jelenik meg a lockscreen óra. =/ ??
Tud valaki ehhez hozzászólni? Mi lehet az oka?
[ Szerkesztve ]
-
mckangi
senior tag
Hát nem tudom kitől kaptad a levelet, de velem fordult már olyan elő, hogy a küldő spamlistára került.
Volt olyan levele amelyik a spam mappába landolt, a másik meg nem.
Ajánlom a spam mappa megnézéset.Nekem meg pont az ellenkezője van.
Mivel nem ér annyit a gmail levelezője, hogy helyett foglaljon a telefon, azért a gyári levelezőt használom.
Ott még az van, hogy kitörlöm a levelet, aztán frissítés után megint ott vigyorog as pofámba, mintha mi sem történt volna. Beállítás gondja lenne? Nem tudom, nem találtam erre vonatkozó részt a beállításoknál.[ Szerkesztve ]
Poco F3
-
PioDVD
senior tag
-
theo_76
aktív tag
Próbáltam szerkeszteni az SystemUi ikonokat, de a photoshop őrült nagy file-okat hoz létre...
pl a status_bar_bg_tile.png mérete 101b... szerkesztés után már 14k felett van, mert a photoshop telenyomja xml-el... mivel érdemes szerkeszteni az ikonokat, vagy kivenni a photoshop sallangjait, hogy kultúrált méretet kapjak? -
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
Van itt köztetek olyan, akinek "Smarttarifa 2" előfizetése van? Csak egy kérdésem lenne, persze tudom, hogy erre a telóra nem mindegy melyik verzió van telepítve.Üdv.: KamuMazsola
-
saca23
aktív tag
helo
Nem tudja valaki hogy mitöl van hogy amikor
töltöm az álapot ledje nem világit csak pirosan ès zölden idáig volt egy ilyen narancs átmeneti szin ha kb a felènèr járt a töltès de tegnap vettem èszre hogy már csak pirosan hajlandó aztán zölden jelezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest