- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpdjoco
tag
A sok-sok hiba után most megjelent nálam egy másik is. Konkrétan elfelejtett rezegni és csörögni is. Véletlenül vettem észre hogy hívnak mivel pont az asztalon volt. Mielőtt bárki megkérdezné nem volt néma üzemmódban a telefon. Miután leraktam megcsörgettem akkor már működött. Ma viszem szervizbe és ha nem javulnak ezek a dolgok megy a piacra.
-
törölt tag
válasz monroe8609 #5209 üzenetére
Viberen nem maradt bekapcsolva a pozíció jelzés?
-
gabancs
addikt
válasz monroe8609 #5209 üzenetére
Néha nem árt újraindítani a telefont. Nálam is elő szokott fordulni, hogy pl. az óra alkalmazás beragad, és fixen ébren tartja a telefont.
-
törölt tag
válasz gabancs #5220 üzenetére
Most hogy látom nálad és az előzően belinkelt táblázatban csak 2% körül van az Android os, a 40% ot erősen sokallom. Mitől függ ez lehet ezen valahol valamit állítani, vagy a rom verzió határozza meg? Érdekes az órát mint fogyasztót nálam nem is jelzi, pedig be van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
dogi01
aktív tag
Szeretném megosztani tapasztalataim.
A telefon nagyon szép, tényleg meglepően vékony.
4.2.2 óriási előny, nagyon friss a rendszer!
Ez a MIUI felé homescreen nekem nem jött be. Szerencsére androidon van alternatíva
RAM-al ügyesen bánik, sosem fogytam ki belőle! Régebbi SoC miatt kis laggok voltak de nem volt zavaró.Negatívum az hogy GPS tényleg pontatlan és a Stock böngésző sem maradt mindig memóriában. Sokszor újra töltött amikor kileptem belőle. Kamera nem a legjobb de az előlapi az dicséretes A kijelző simán hozza az IPS szintet. Optimus G szintű.
[ Szerkesztve ]
-
bpdjoco
tag
válasz gabancs #5216 üzenetére
Én nem igazán vagyok szerencsés vele. Voltunk horgászni múlt héten és ha elment a térerő egyszer onnantól nem jött vissza soha többet csak ha kinyitottam a billentyűzárat. Még az sem volt elég neki hogy csak a kijelzőt kapcsoljam be, sőt olyat is csinált hogy PIN kódot kért. Most adtam le a telót a szerviznek. Ha nem kell hozzá alkatrész kb. 15 nap ha kell akkor több mert Kínából rendelik hozzá. Nekem kell mivel új kora óta recseg a hangszórója
-
okoska74
senior tag
Amit ígértem beszámolok a B118 -ról amit idáig tapasztaltam 1,5 napos használattal.
Amit már előttem mások is írtak a Gps része megjavult. Gyorsan talál jelet és tartja is mindenféle mókolás nélkül.
Akku fogyasztásban szerintem a B114 szintjén van valahol, átlagos használattal a 2 napot kihúzza egy töltéssel.
Előttem itt írták, hogy kinél milyen alkalmazás sokat fogyaszt (pl. térkép, óra,stb) nálam ilyen nincs a legtöbbet a cella készenlétben fogyassza 33% -ot.
A wifi -nél sem tapasztaltam jel eldobást.
A mobil térereje erősödött vagy a tréM csinált valamit jobban de érezhetően javult.
Egyedül ami nem oldódott meg a füles hangereje ami kihatással lehet a bluetooth hangerejére is ezért még mindig törölni kellett a codek mappát, hogy jó legyen.Egyelőre ennyi, most más nem jut az eszembe.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
törölt tag
A nexus 4 éppen hogy a kamera miatt kapta a legtöbb kritikát . A P6 egyik erőssége pontosan a kamera, ezekről nem igazán érdemes véleményt mondani mert 20-an pontosan az ellenkezőjét fogják írni, egyéni megítélés kérdése, amiket a kamerán kívül írtál pl nálam egyik probléma sem jelentkezett, akkor?
-
Nimda
addikt
válasz okoska74 #5227 üzenetére
Egyedül ami nem oldódott meg a füles hangereje ami kihatással lehet a bluetooth hangerejére is ezért még mindig törölni kellett a codek mappát, hogy jó legyen.
Ezt nem is fogják megoldani, erre várhatunk mert ez egy szabvány, ami kötelezi őket.Amúgy korábban írtam, hogy megtaláltam azt a bizonyos fojtást.Nem szükséges a kodek mappát törölni.
-
okoska74
senior tag
válasz slayernick66 #5230 üzenetére
Hát már régen volt fenn B111 de a B114 -es jóval takarékosabb. Most csak sacc -ra kb.: 3-4 óra minimum.
Teljesen feltöltve a B111 -el 29óra x percet írt ki, B114 -el 33óra 18 percet írt.
Tudom, hogy nem mérvadó de bemutatónak jó.[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
Köszönöm, már el is felejtettem olyan régen nem kellet hozzá nyúlnom.
-
finesz
csendes tag
Sziasztok, én is írok egy kis tapasztalatot, hátha...
szóval, előzőekben írtam, hogy megszívtam az sd kártyával, ez már a múlté, hála az ebay-nek
felraktam a b111-est, és arra tettem rá a 116-os kiegészítőt, ami lehetővé teszi a választható tárhelyet, így nem a belső sd-re installálja a játékokat, és egyebeket, ez szuperül bevállt, a navi bárt is el lehet tüntetni ezzel az alkalmazással, de néhány hét alatt rájöttem, ez tök fölösleges, mert van amikor eltűnik, és a fekete sáv ott marad, vagy ha kiugrik is a képernyő a teljes felületre, akkor sem lesz aktív, az érintésre, ami a lényeg, hogy film lejátszásnál eltűnik magától, szóval ennyit a navibárról. a fotó része nagyon jó, persze kell hozzá némi napfény, de hát ez a digitális hátránya, a makró is nagyon szuper, a videó felvételekkel viszont már nem vagyok nagyon meg elégedve, nem igazán jön ki az, ha hd-ben veszek fel, még verőfényes napsütésben is kissé homályos, és szaggat, oldalazva szaggat. mindegy, ha családi mozit akarok akkor nem egy telóval fogom felvenni a lányom esküvőjét , írjátok sokan a térerő dobálást, nekem is el szokott menni a kis ikon a képernyő zárnál, de eddig még mindig kicsörgött ha hívtak, szóval lehet, hogy ez valami takarékos dolog, mert szerintem a működést nem befolyásolja. rengeteg appot és gémet ráraktam már de ami elindul, az simán, megy nem akadoznak a menük, szépen gördül a képernyő is, én nova launchert használok, elsőként azt tettem fel, nem érdekelnek az ui-k, zenére a rocket playert használom, nagyon bejött, sok állítási lehetősége van, a gps lassan talál jelet, de eléggé pontos ha megtalálja, a térerő jobb mint az előző telóimon, az akksi meg használat függő, szóval eddig nem bántam meg, hogy ezt vettem sőt...
Ja aki felrakta a b118-at az megírhatná, hogy a mentési helyet ki lehet-e választani alapból, vagy sem?...
-
gabancs
addikt
-
Nimda
addikt
a videó felvételekkel viszont már nem vagyok nagyon meg elégedve, nem igazán jön ki az, ha hd-ben veszek fel, még verőfényes napsütésben is kissé homályos, és szaggat, oldalazva szaggat
Nem szabad 1080p-ben felvenni, szigorúan csak 720p kikapcsolt stabilizátorral és lehetőleg a belső (nand chip) tárhelyre.Jóval gyorsabb mint egy sd kártya.Utólag ha szükséges, a felvételt át lehet másolni az sd-re.
a gps lassan talál jelet, de eléggé pontos ha megtalálja
A B118-ban javítva és gyorsan talál jelet.A tárhely viszont nem választható ki.
racerx nekem a megfelelő időben exponál.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nimda
addikt
válasz Newlachka #5248 üzenetére
Videózásnál természetesen ki lehet, de telepítésnél nem (ahogy a régebbi romoknál).Ha kimásolod és feltöltöd valahová a B116 build.prop filét, akkor rápillantok.De félek ez kevés lesz, ha kernel szintű a változtatás.Valahol xda-n van erre egy mod, ha jól emléxem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Diablo IV
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest