Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LAStar

    tag

    Sziasztok!

    3 nappal ezelőtt upgradeltem B936-ról B952 general romra, ami egy inkább fejlesztőknek szánt, csupasz ICS.

    NEM JAVASOLOM, hogy telepítsétek, mert az én készülékem most egyetlen módszerrel sem hajlandó visszatérni korábbi/másik rom verziókra (gyárira sem), de a CWM sem működik, konkrétan lefagy a telefon. Több kártyával is próbálkoztam, szóval nem a kártya olvashatóságával, írhatóságával van gond, hanem valami mással. Jah, és gyanítom, ha a hivatalos hazai B952 frissítés sem fog felkúszni a készülékre, akkor elbúcsúzhatok a garanciától is... Korábban több rommal is próbálkoztam, szóval azt képzelem magamról, hogy mindent a leírások alapján csináltam eddig is, mindezidáig klappoltak a dolgok. Sima upgrade-del nem is lehet felpakolni.

    Egyedül annak örülök, hogy a memóriagazdálkodás jelentősen javult: 52 telepített alkalmazás, foly. szinkronizáció és erős terhelés mellett is 120-192 (!!!) szabad MB RAM marad. Ennek előnyeit elsősorban azok tapasztalhatják meg, akik rendszeresen maileznek, gépelnek webes felületeken - nem akadozik a gépelés -, de alapvetően a menü gördülékenysége, működésének folyamatossága nem változott, ilyen hardver mellett így sem lett pöcc-röff a készülék.
    A dts rendben működik, kikapcsolható, hívás közben sem jelezték a hívott felek, hogy ne hallanának, a zenelejátszás, ill. a csengés hangereje nem változott.

    A javítások mellett van benne egy Biztonsági Szolgálat app, ami viszont azért jó, mert nem lehet letiltani, de cserébe zabálja a memóriát.

    Szerintem legyetek türelemmel, meglátjuk, mit nyújt majd a hivatalos, hazai B952, de ha a memógazdálkodás színvonala megközelíti a general verziójét, akkor már boldogok is lehetettek.

    Üdv,
    LA

Új hozzászólás Aktív témák