Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke
tag
Hú de régen jártam errefelé, már 18 hozzászólás történt, mióta erre voltam.
Ma meghozta a futár Speedshop-ból a telómhoz a Case-Mate Tough tokot, aminek több okból is örülök:
1. Ez volt az utolsó darab raktáron
2. Biztosabb a telefon fogása, nem érzem úgy, hogy le akarnám ejteni mindig, mikor előveszem a zsebemből.
Feltettem rá a tokhoz járó fóliát is, biztos, ami biztos
Továbbra is türelmesen várakozom a Sense 3.0-ás frissítésre a HTC-től, remélem már nem kell sokáig várnom. -
Maxentius
addikt
BSPlayer lite - Megszokás miatt, mert az asztali gépen is ezt használom. Van ugyan reklámcsíkja, de lejátszás közben nem zavaró (meg aztán az AdFree segítségével még ez sincs. )
Más: most h végre egyre többen használtok főzött rom-ot, dobok is egy GPS-tuningoló patch-et, amit már kb. két hete használok: 90 mp alatt biztosan talál jelet és 7 méteres pontosságot lehet vele behozni!
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Sousuke
tag
válasz hege1989 #1252 üzenetére
Bocsi a késért, csak most kerültem géphez. Szóval nagyon jó a tok, így az első nap után, bár a zsebemben a szilikon rész rekord mennyiségű port szed össze, de nem vészes, imádom ezt a tokot, tökéletes páros a telefonnal.
Link a tokról: TokÉrdemes beszerezni. A második videót meg ajánlott megnézni, nagyon komoly fejeket vágnak rajta az emberek, főleg lassítva.
-
Sousuke
tag
Én régebben RockPlayer-t használtam, ingyenes verzióban van reklám meg egy hatalmas, vörös R logó a bal felső sarokban, bár annyira nem zavaró. Viszont pár napja váltottam róla MX Video Player-re, mivel néhány nagyobb méretű .avi és .mkv fájl megfeküdte a gyomrát. A mostanival elégedett vagyok, egyelőre nem volt vele baj, ha lesz majd keresek mást
Szerkesztve: linkek mellékelve.
[ Szerkesztve ]
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne a készülék gyári autós tartója, privátban érdeklődhet! A CU S460-as kütyüről van szó. Egészen pontosan erről: http://ekdigital.hu/termek/autos_tarto_htc_incredible_s_cu_s460.html
Kifogástalan állapotban. Sokat lehet spórolni rajtam
-
Sousuke
tag
válasz Maxentius #1262 üzenetére
Speedshop-ban vettem csütörtökön, futár másnap hozta. Egyelőre nincs raktáron belőle, mert az enyém volt az utolsó.
Helyette ajánlom a Case-Mate Barely There tokját, ami szintén hasonló védelmet nyújt. Itt lehet megvenni.
Ami nekem van ugyanennyibe került.
-
umfrider
senior tag
Mint ígértem, az összefoglaló. Biztos nem érdekel sok embert, de hátha van, akinek felkeltem az érdeklődését, vagy aki a vásárlást tervezi, hátha ez is egy támpont lehet neki
Tehát,
Engem ami legelőször megfogott az a külső volt. elölről szép, letisztult, de megfordítva egy tudást rejtő hátsó részre bukkanunk, melyen szerintem látszik, hogy ez a készülék nem játékszer. Sok összefoglalóban írják, hogy az IS nem is olyan hihetetlen. Én tudnék velük vitatkozni. Kérem, ennyi pénzért ilyen jó készüléket nem minden sarkon árulnak. Összegezve, nekem tetszik a külső, bár a hátlap lehetne kicsit masszívabb, de ez betudható a műanyag anyagillesztésnek. Na bumm, egye fene. ettől független elég masszív a jószág (:
Van már másik HTC-hez viszonyítási alapom, méghozzá a Legendhez. Mint látom, nem csak én tértem át erre a típusra, lehet, hogy ez nem véletlen?! Persze a Legenda egy extravagáns, divatos készülék, a f@sza kis fém házával, ezért nem is igazán lehet összevetni a kettőt. Ugyebár az IS-t egy 1 Ghz-s proci hajtja és további 768 MB RAM társul hozzá, ami tökéletesen eleget tesz a rendszerkövetelményeknek, nem akad a Sense és még a jobbnál jobb játékokat is tudja futtatni. Rá lehetne (!) sütni, hogy igazán le van maradva a HTC ezen készülékével, mint az LG 2x és a Galaxy II-höz képest, de nem is melléjük szánta versenytársnak. Mellesleg szerintem még felesleges 2 magos telefont vásárolni. Inkább a tabletekbe erőltessék ezeket a processzorokat!
lényeg, szerintem hardveresen is egy jó kis készülék ez. Én azt tapasztaltam, hogy itt az üzemidő egyenesen arányos a hardver-i szinttel, illetve a kijelző nagyságával. Itt ismét vagdalózok egy kicsit a Legenddel, ugyanis azt egy 1300 mAh-s akksi élteti és sokkal rosszabb az üzemideje, pedig a kijelző is csak 3,2". Nekem 1,5 napot kibír az Incredible, eléggé komoly igénybevétel mellett. Persze az adatforgalmat csak akkor kapcsolom be, ha szükségem van rá, a kijelzőt pedig automata fényerőn használom. De ez így korrekt. Ha valakinek pedig nem tetszik, akkor igény szerint feltehet mod-okat, vagy nem kell megvásárolni ezt a készüléketKicsit könnyítek a dolgokon, alább felsorolom azokat a tulajdonságokat, amik tényleg Incredible-é teszik ez a kis okostelefont. - A zenelejátszóban végre van SRS és hangszínszabályzó!!! - Az üzemidő szerintem elfogadható, sokkal jobb, mint versenytársaié! -Ide csapom a formatervezést is, mert nem minden napi a kinézete. Igazán magával ragadó. -A dupla led vaku semmiféleképp sem hátrány, hiába mondják, hogy ha éjjel fényképezni akarsz, akkor vedd elő a kompakt géped, de mi van, ha nincs nálad?! -A kijelző mérete, emberes, 4", amit észre sem veszünk, mert tökéletes a helykihasználás, ez nagyon tetszik. -Processzor 1 Ghz, 768 MB, 1.1 GB belső memória, így az alkalmazások bőven elférnek; persze ez bővíthető. -Végül, a 8 megás kamera is nagyon csábító, persze az már más kérdés, hogy annyinak nem felel meg, de ezen nem kell meglepődni, mert a HTC nem a készülékei kamerájáról lett híres.
Még számtalan pozitívum van, többek közt az ár-érték arány is, a Sense, az Android, de most csak a telefon 'másságai' a lényegesek.Sajnos írnom kell a negatívumokról, mert vannak azok is...
- A kamera, mint már említettem, de végülis annyira nem vészes a helyzet, ezt el kell fogadni, ez van. - A hátlap kicsit recseg, ropog a sarkoknál, igen, ez a fránya műanyag - Az én készülékemen nagyon halk a csengési hangerő, nem tudom mire vélni a hibát, de ha zenét játszok le, azzal nincsen probléma. Minden esetre érdekesnek tartom. - A telefonkönyv egyszerűen az őrületbe kerget, hogy minden áron összekapcsolja a kontaktaimat a facebook-kal, pedig nincsen beállítva, valamint a hívóképek minősége minősíthetetlen.
- Ami még nekem nagyon tetszene, ha olvasna pendrive-ot. Ez okos húzása volt a Nokiának.Röviden, tömören ennyit szerettem volna írni, én nagyon szeretem, remélem sokáig tulajdonosa leszek, biztos, hogy ezt nem fogom egy éven belül lecserélni. Azt persze ne kérdezzétek miért írtam meg ezt az összefoglalót, de nekem örömet okozott, szóval ennyi, punk tum
Még visszatérve a tokokra, én ilyet rendeltem, nagyon jó, teljesen rásimul a telefonra, nekem nem tetszenek a vastag gumi borítások és társai. De ez már részlet kérdés
[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
zezoka
őstag
válasz umfrider #1266 üzenetére
"a hívóképek minősége minősíthetetlen"
A hívókép azért rossz, mert a Google Gmail címtár lerontja!
De erre van megoldás: amelyik emberkének azt akarod, h szép legyen a képe, mentsd le a telefonba is (kapcsold össze a google névvel, h ne legyen kétszer), és a névjegy szerkesztésnél a hívóképre bökve tudod váltani, hogy milyen képe legyen: facebook (ha van), google-on tárolt (ez a bizonyos lerontott), vagy a telefonon tárolt jó kép (ha nincs ott, akkor add hozzá a telefonról)!
Nekem összesen 6 ilyen név van, mert a többinek megfelelő a facebookos képe, ami viszont alapból nincs lerontva minőségügyileg!
-
Maxentius
addikt
Nna akkor egy kis reakció tőlem is:
Nagyon jó összefoglaló lett, de azt tegyük hozzá, hogy 2011. októberét írjuk. Tehát amikor a legtöbb oldal tesztelte (2011 március, április), még igen magas volt az ára és azon az áron voltak jobb alternatívák is (legalábbis a tudását tekintve). Az ár-érték aránya tehát mostanában kezd beállni a helyes szintre, én úgy érzem.
A csengetési hangerőhöz még annyit h lehet h a zseb-mód a ludas, néha nekem is indokolatlanul veszi le a hangerőt, ha ezt nem akarod, kapcsold ki, és ezzel ugyan nem halkul el a füledhez térve, hanem folyamatosan hangos.
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
válasz Maxentius #1269 üzenetére
Van olyan progi, ami a telefon beállításaimat (beállításoktól odáig, hogy milyen ikonok, widgetek vannak az asztalon), és a kontaktlista beállításaimat (névhez rendelt hívókép, csengőhang, stb) menti el?
Mert a nevek jönnek a google fiókból, a letöltött programok a Marketból újra felmennek, szóval csak a fentieket kell megcsinálni romcsere esetén!
[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
Titanium Backup (Pro) - az utolsó bitig mindent lement, de persze óvatosan kell bánni a visszaállítandó adatokkal (pláne, ha közben Android-verzióváltás van pl. 2.3.3 > 2.3.4 > 2.3.5 stb.).
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Hah még1 ex Legenda a Hihetetlenek klubjában Üdv.
(mellesleg a Legend védelmébe szólva: nekem átlag 2-3 napot bírt ^_^, az IS is bír 2 napot, ez valszin a használati módok eltéréséből ered)Na mikor lesz nekünk Droid 4.0-ánk? (HAAA ROOTOLSZ MAGADNAAK) amúgy kíváncsian várom frissít-e a HTC, sajnos mint valamelyik topicban láttam a HTC helyet cserélt a SE-vel szoftverkövetés terén...magyarul b*szik a nem legfrissebb készülékeket frissen tartani.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz Maxentius #1273 üzenetére
Na, mondom én, hogy valahol olvastam
Edit fentre.:
[Maxentius] kolléga írta a Droid 4.0 topicba.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Maxentius
addikt
Egy kis érdekesség a mai napról - így néz ki az IS közvetlen napfényben:
[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
Felvont szemöldök, "fingers crossed": A HTC közleményt adott ki arról h megvizsgálja, mely készülékekre tudja majd rávarázsolni az Android 4.0-t.
Jókor kérdezed, éppen mai hír.
[ Szerkesztve ]
-
Negative
tag
Délután megyek egy fehér példányért!
Első HTC-m, első Androidom. Soksok év nokia/symbian után kíváncsi vagyok. -
umfrider
senior tag
Gyönyörű ez a fehér nagyon tetszik, lehet elcserélném a feketét fehérre ( nem izgatna, hogy gáz-e vagy sem )
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
L4mie
veterán
Srácok, nekem nem frissül a market.
Miért nem? :/ hogy lehet azt frissíteni?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
umfrider
senior tag
-
Maxentius
addikt
válasz Sousuke #1295 üzenetére
Jó kérdés, normál esetben magától kellene frissülnie. Az alkalmazásadatoknál töröld a Market adatait, és utána tedd fel ezt a legfrissebb stabil (3.1.5) verziót és indítsd újra (nem gyorsboot-tal, hanem normál módon) a telefont!
[ Szerkesztve ]
-
koveradam
tag
Este felraktam az EhabFG Vivo Bliss 2.3.5 v1.3 ROM-ot!
Eddig stabil és nagyon gyors ja és persze Sense 3.5[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 12 64GB gyári független gyári 100% akku 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 13 Pro Max 128 Gb (asztroszürke) kártyafüggetlen hajszál karcmentes újszerű állapot
- Olcsóbb!! Hibás Samsung,Iphone,Honor,Huawei,Xiaomi,Lg telefonok
- IPhone 13 gyári független Product Red új 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest