Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
-
qfm
őstag
Nem, nem lehet. A htc a sense rendszer egy részét hardkódolta az android forrásba, mindenféle backporttal, és hexa szenvedéssel érték el hogy ennyire is működjenek a dolgok amennyire. Lásd LV kernelek. Ehhez nagyon kevés egy leírás, nagyon kemény programozói, és linux gyakorlatodnak kell lennie, kernelek, és reverse engineering terén, valamint jó logikádnak hogy bármit is csinálj. Nem véletlen szenvednek hónapok óta hogy a legújabb kernelt átkódolják nekünk tökéletesen.
Ha ennyire gyakorlottnak érzed magad, akkor fogd meg, rakj fel egy 2.3.4 es cronos-t vagy elelinuxot, és csináld meg a framework-ot sense like-ra, meg segítenek a skinek is. Ezekhez valóban találhatsz leírásokat. Ráadásul még a dolgod is megkönnyítették mert a sense widgetek nagy része meg lett oldva letölthetőként, csak rá kell keresni..
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
De nekünk nem a hero forrása kell elsősorban, olyanunk van, hanem egy olyan stabil verzió, ami újabb, és a hardver szinte megegyezik, pl. legend.
Nekünk unlockolt bootloaderünk van, így minket nem érint.
Nem sense-be továbbra se fogunk tudni sense-t rakni, viszont egy kész sense romba elvileg beletudják így gyömöszölni a drivereinket, lásd első bekezdés.
A sprint a hero amerikai verziója, a cupcake pedig az android 1.5 kódneve.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Amit én tettem közzé, az clockwork recovery-s volt, simán rom alól indítható telepítéssel. Most nem tudom megosztani, de elég sokan leszedték.
(#8437) Askformore
Ha most sem jön össze a telepítés, javaslom hogy cseréld le RA-ra. Tekintve hogy nem sikerült a telepítés korábban, javaslom a mentést is telepítés előtt.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Nem emlékszem, csak hogy volt benne dátum. Igazából nekem is hasonló okból nincs meg most. Recoveryből telepíted, és rootolt lesz. Az egyetlen mód hogy eltüntess minden nyomot, az az, ha downgradelsz ruu-val (goldcardal).
Az ok ami miatt inkább mégis a mentést raktuk fel, az hogy nincs T-mobile HU-s RUU-nk, csak más országbeli. Ez azokra nem vonatkozik akiknek nem brandelt telefonjuk van, náluk normál RUU jó, ami a htc-nél is elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- Robotporszívók
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő