Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sippet

    senior tag

    válasz r4z #31175 üzenetére

    első körben az volt megdöbbentő, hogy ahol vettem, kíváncsiságképpen rákérdeztem, hogy mennyiért vennék meg az első generációs, amoledes desire-ömet. szemrebbenés nélkül mondta be a srác a 40(!!!!!!!) ezer forintot. pfff.

    mielőtt eladom a desire-t, el akarom vinni a héten az ecare-be, hogy szépen kipucolják, rendbetegyék, ez max. 1-2 hét. ha ismertek valakit, akinek utána kellene egy amoledes, hibátlan állapotú dézi 57 ezer forintért, bátran hozzatok össze vele. :P

    az sgs2 egyelőre teljesen jól szuperál, kb. 20 percig nézegettem, hogyan kell rootolni, további 15 perc volt az előkészület, 3 perc a végrehajtás, és még 15, amíg a titanium backuppal visszapakoltam mindent. egyelőre teljesen faszán működik, custom romolni nem akarok, de azért az első dolgom az volt, hogy visszategyem a launcherpro backupomat, amit a desire-ön is használtam. aki azt mondja, hogy a touchwiz már "egész sokat fejlődött, és jól használható", annak ne higyjetek :D, dehát nem is emiatt vettem.

    amúgy viszont kurva jó a készülék, gyors mint szél, és szerintem kinézetre is baromi jól megnyerő azzal, hogy asztalra letéve szinte csak egyetlen, egybefüggő fekete felületet lát az ember, nincsenek benne törések meg egyéb díszítések, és a hátlapon is fasza a kicsit rücskös műanyag. mondjuk azt hozzátenném, hogy engem az ilyen fémházakkal meg unibody okosságokkal soha nem lehetett meggyőzni, ha valami, akkor ez tényleg huszad (vagy inkább sehányad) rangú szempont nálam a vásárláskor.

    és hát elképesztően könnyű és vékony, tényleg kézbe kell venni ahhoz, hogy el lehessen képzelni. ez sokak szerint hátrány, nekem nagyon bejön.

    amit fél nap használat után még el tudok mondani, hogy tényleg kicsit melegszik a készülék, ha intenzíven meghajtom, de a desire-nél egyelőre nem tűnik vészesebbnek, és megfőtt telefonról még sehol nem olvastam, úgyhogy nem aggódok.

    a kamera sokkal jobb képeket csinál, mint a desire, ez mondjuk gondolom senki számára nem meglepő, amin viszont tényleg koppant az állam, az az, hogy az 1080p-s videót tényleg minimális röccenés nélkül rögzíti, és ott is a színek hihetetlenül rendben vannak. továbbra is tartom, hogy ennél bikább hardver jelenleg nincs a piacon, a sensation fasorban sincs ehhez képest.

    szóval egyelőre nagyon meg vagyok elégedve, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő. most úgy érzem, hogy jól választottam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák