- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Van már az új romból rootolt változat? Itt nem találtam.
zoley te mikor készítesz belőle új romokat? -
19680219
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek már kérlek. Tegnap feltettem az új 2.3.3 romot, vissza szeretném állítani az eredeti 2.2-őt, de RUU-val nem lehet, sőt a recovery menű sem jön be. Ilyenkor mit lehet tenni?
Előre is köszi -
Zsirmanc
aktív tag
válasz petipetya #31701 üzenetére
Nem, nem is volt függő. Brandelt cucc volt. Telenoros vagyok. Úgy vettem, hogy "független", ami igaz is, de látszott rajta pl. bekapcsoláskor, hogy T-s volt, mert jött ment a T betű a HTC logó bejövetel előtt és alapból volt a netes bookmarkba t-s honlap, meg web and walk alkalmazás. Na ezek most teljesen eltűntek és a teló természetesen független maradt. Pont ugyan olyan most, mint a sógornőm Dézije, ami gyári független.
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
rekid
addikt
Egyre jobb komolyan...
Sd kártyán semmilyen filerendszer. Win látja. (Persze csak 6 gigasnak)
Live cd bebootol cseszik mountolni a kártyát.
Másik sd berak azt látja.
Visszaboot windows. Raktam rá egy fat32 particiot.
ubuntu live vissza.
Látja a kártyát felmountolja.
Gparted indít.
Nem látja az sd.-t. De csak a gparted. A rendszer viszont igen.
Remek.Amugy a live ubi 6,4 -nek látja....
Gyáva népnek nincs hazája!
-
llaszlo
veterán
válasz pzoley #31707 üzenetére
Miért nincs értelme így hagyni? Stabil? Ha igen akkor max a2sd+/++ és szevasz. Nem kell a sok csicsa meg a Sense 3, mert attól csak instabil lett amit eddig próbáltam. Láthattad a legutóbb milyen eredményt produkált egy kikapcsolás majd egy reboot. És fingom sincs, hogy mi okozta ezt. Az egészet újra feltettem wipe nélkül de a "fehérség" megmaradt. NEkem a Sense 3-as romok mind rebootoltak meg csak a gondom volt velük. Ami utóljára jól működött az a HD-s rom volt. És ha jól tudom akkor ebben az a Sense van csak 2.3.3-al. Vagy régebbi Sense? Bár azt sem bánom ha stabil.
-
rekid
addikt
válasz Skillet #31717 üzenetére
Mostmar tiszta poenbol leszedem a legujabb ubi-t Ugyis akartam frissiteni a live cd táram.
ZOLEY : Igen en is feltettem már magamnak a kérdést hogy lesz ebből nagyobb. De még azt sem tudom hogy egyaltalan hogy lett eboll kisebb Illetve tudom de mégsem. ' Szóval tudtam csak nem sejtettem. "
-
llaszlo
veterán
A telefonban:
adb shell-el egyszerűbb, de a terminál is megteszi. Ez kilistázza az SD partíciókat. Ha van. Függetlenül attól, hogy felcsatolta-e.$ su
# fdisk -l /dev/block/mmcblk0Disk /dev/block/mmcblk0: 7973 MB, 7973371904 bytes
4 heads, 16 sectors/track, 243328 cylinders
Units = cylinders of 64 * 512 = 32768 bytesDevice Boot Start End Blocks Id System
/dev/block/mmcblk0p1 1 210603 6739236 c Win95 FAT32 (LBA)
Partition 1 does not end on cylinder boundary
/dev/block/mmcblk0p2 210603 243328 1047228+ 83 Linux
Partition 2 does not end on cylinder boundary -
petipetya
nagyúr
-
pzoley
őstag
Azoknak akik várták a HTC-t nyitott bootloader-rel :
[link]
Webes tool-al lehet majd unlockolni, de ugrik a gari szoftverre, hardverre.
Jól megoldották, adtak is meg nem is -
rekid
addikt
válasz llaszlo #31720 üzenetére
Terminal emulator not foundot dob az fdisk parancsra rootal. Már meg sem lepődök...
Asszem ideje valami normalis shell-t felrakni.Zoley ha egyszer nekem főzött romod lesz a telefonomon nyitok egy sört. Nagyon nem akarja valami hogy nekem jó legyen.
Mellékes: Nálam nem működik Zoley oldalán egyetlen letöltési link sem. Sem a cegnel sem otthon.
[ Szerkesztve ]
-
musspici
tag
válasz Nova91 #31700 üzenetére
1. Attól függ milyen romot teszel föl, de általában nem szerencsés.
2. Azzal, hogy csinálsz egy Nand backupot nem fogsz törölni semmit. De mindenképpen jó, ha van az SD kártyádról másolat. (csak a biztonság kedvéért)
3. Én eddig minden Rom-ot ugyan úgy használtam. ;-)SGS II. (XWKI4); HTC Desire, PVT-4, ROOT, S-OFF | (RCMixS v2.0 A2SD+ Bravo Hboot) jelenleg: Ginger DTP v. 2.7 A2SD++
-
rekid
addikt
válasz llaszlo #31727 üzenetére
Igen biztos.
Győzelem.
Azt hiszem nemigazán tudom mi van.
Most beraktam a 11.04-es ubit simán látta kártyát teljes nagyságban, igaz amit én ext4 re particionaltam azt particio nelkülinek. Siman ujraformáztam a kártyát és most minden ok megvan a 7,4 giga windows alatt is. WTF?
Tegnap miert nem latta a mini tool és a most reggel a 9.04-es ubi?
Félek tőle hogy a kártya sz"rakodik.2.6-os gparted játszik az 11.04-es ubi alatt.
[ Szerkesztve ]
-
zso79
őstag
válasz llaszlo #31718 üzenetére
Érdekes, de nekem sosem produkált még hasonlókat Zoli egyik romja sem Most a 2.10do van fent és azt kell mondjam, hogy az eddig próbált legjobb, legstabilabb Senses romom. Véleményem szerint 2.1-es Sense a gyűrűs lockscreennel és hivásfogadással a legjobb megoldás. Ezzel már nem veszek fel véletlenül hívást zsebből kivéve a telót. Na meg ott van a nagyítós copy-paste, amihez képest az alap megoldás egy használhatatlan vicc... Jóval felhasználóbarátabb az mms app és a galéria is, szóval sok jó megoldás van a Sense-ben, anélkül a 2.3 szerintem semmit nem ér...
-
llaszlo
veterán
Biztos rosszul használod. Én elég extrém módon telepakolom mindennel a telefont. De ami leginkább szembetűnő, hogy nagyon belassult időnként. Főleg az d2ext++-os rom.
Lassulások most is vannak meg néha reboot, de sokkal kevesebb, mint az előző rommal. 2.10e a2sd+ van fent. -
pzoley
őstag
-
pzoley
őstag
válasz Tarantula33 #31734 üzenetére
Hibátlan rom nincs !!
-
Tarantula33
tag
akkor javítom : még nem találtam benne hibát
Huawei P30 pro
-
delbarta
senior tag
Sziasztok.
1. Szeretnék kipróbálni oxygen hboot-os romokat, állítólag gyorsabbak, de eddig még nem csináltam ilyet. Összeszedegettem az infókat, leírom, erősítse meg valaki, hogy jól gondolom-e a menetét:
- s-off AlphaRev 1.8 HBOOT reflash utility-val
- Bravo Oxygen r2 felrakása
- oxygen alapú rom telepítése2. Most clockworkmod 2.5.0.7 van fent. Jó az ehhez, vagy kell egy újabb verziója?
3. Ha pl. szerviz miatt vissza akarom tenni a gyári rendszert akkor a gyári 2.2-es PB99IMG fájllal visszaáll minden a gyári állapotra (hboot, s-on, unroot)?
4. Milyen veszélyekkel kell számolni, illetve történt-e már valakinél gond a folyamat során?
5. Vagy inkább CM7r2? Melyik gyorsabb szerintetek?
Kösz.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
Hippo
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a CyanogenMod-nak is kell külön ext partició az sd kártyán vagy 1 particióval elvan a mod?
-
sparks
senior tag
Ma reggel a Dézim azzal fogadott, hogy nem reagált semmire. Éjjel töltőn volt, mint minden éjjel szokott és szépen világított rajta a zöld led, hogy fel van töltve. Na mondom bekapcsolom, de nem reagált. Lehúzom a töltőről és a led tovább égett, mintha kapná az áramot. Bármit nyomtam semmi reakció, csak az aksi ki-be rakás segített. Ilyet még sosem csinált, a készülék még csak rootolva sincs... Már volt egy alaplapcserém, remélem ez megint nem oda vezet. Mondjuk a lefelé hangerő és a vissza gombok is kezdenek meghalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest