- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frizso
senior tag
Köszi, nézek egy működési időt én is
januárig garis, ha cserélni kell akkor még gariba történjen meg.
Euronicsban lett véve a gar levele megvan, de a számla elveszett. Jól tudom, hogy a euronics a számlát visszamenőleg is ki tudja adni, amennyiben az mindenképp kell a garihoz?! -
TaRka94
senior tag
válasz FrankMonzano #31453 üzenetére
Nem. Postán a TMX-be.
-
Sragi
őstag
válasz FrankMonzano #31453 üzenetére
frizso : En megkerestem a számlát, de ha van kitöltött garancia levél az is elég.
Erdmes vissza küldeni nekik.
Huawei átvevőpont a Postan. Megy a TMX-be egyenesen. De hamar kész.
Nekem 3 munka nap se volt. -
peti85
senior tag
A Shazam mennyire eszi Nálatok az akkumulátort? Nekem az a legnagyobb fogyasztó, pedig nem is megy a háttérben (akkumulátor használatnál % alatt azt írja "Megállítva")
Naponta 1x-2x használom és NINCS bekapcsolva az Auto Shazam, hogy a háttérben figyeljen. Nem értem.HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
zAPAtyin
tag
Én a múlt héten vittem be a 1,5 éves fehér telót a szervízbe, az alábbi hibákkal:
- aksi gyenge fél napot se bír ki
- a "fülhangszoró" nagyon halk a hívót alig hallani
5 nap után adtak egy új fekete (midnight black) honor 8-at, innen indul a 2 év garancia.Kérdeztem miért nem fehéret adtak?
Az volt a válasz, hogy a gyártó csak fekete készüléket tud adni, de nem kötelező elfogadnom, várhatok még 25 napot (30 nap a garis javítási idő) hátha kapnak fehér alkatrészeket, de ne reménykedjek, mert nem szokott már lenni.Azt javaslom, hogy akinek fehér készüléke van és gyengélkedik az aksi, ne habozzon, van esély rá, hogy cserélni fogják.
hiHONOR
-
-
-
-
WaG_Gaming
tag
Azt láttam, hogy a HuaweiBlog szerint már megkezdődött az OTA-frissítés az Oreo-ból. Bár nem tudom, hogy ez hogyan alakul vagy egyáltalán megbízhatóak-e.
https://huaweiblog.hu/honor-8-android-8-0-oreo-frissites/Casual és hardcore gaming, mobiltelefonok, egyéb tech cuccok - mi kell még?
-
peti85
senior tag
Be lehet állíítani HD felbontást a FHD helyett akkumulátor-kímélés céljából. Nem az van bepöttyintve?
Beállítások -> Akkumulátor -> Képernyőfelbontás
Tedd fixen FHD-re, és kapcsold ki az "Intelligens felbontás" opciótHP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
mumtaz
senior tag
Nougaton melyik billentyűzet alkalmazás volt az alapértelmezett. Én azt használtam és ahhoz szoktam hozzá. Most Oreon-n a Swiftkey-ben csak a mezei QWERTZ elrendezést tudom beállítani. Hozzászoktam, hogy a számbillentyű úgy van elrendezve, mint egy laptopon és, hogy van külön Ö,Ü,É és Á betü.
Ezt hogyan lehetne itt előhozni? -
mumtaz
senior tag
válasz Surplus #31474 üzenetére
Közben utána olvastam, hogy a Swype-ot nem fejlesztik tovább. Jó lenne ez a swiftkey, de az lenne a jó, ha lenne benne olyan lehetőség is, hogy a gombok elrendezése olyan legyen, mint a swype-ban. Legyenek rövid ékezetes karakterek, meg a számgombok is ott legyenek, ahol a swype-ban.
Egyébként, amit Te találtál a mirroron, az nem a legújabb.
[ Szerkesztve ]
-
mumtaz
senior tag
válasz Surplus #31477 üzenetére
B407-ben megtaláltam. 1.7.8 verzió. Viszont sajnos nem lehet berakni. Hiába másolom a system/app könyvtárba, újraindítás után kitörli. Az APK-t meg telepíteni nem lehet.
Arra is rájöttem, hogy miért olyan nagy. Van egy rakat MP3 kiterjesztésű nyelvi fájl benne és azok foglalnak rengeteg helyet.
Ugyanakkor lehetséges, hogy már nem kompatibilis az oreo-val sem.[ Szerkesztve ]
-
-
phoenix64
őstag
Sziasztok. Egyelőre csak gépről lehet oreora frissiteni?
Köszi.
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
Feltettem az Oreo-t. Azóta nem tudom rávenni hogy kiírja a lépésszámot a zárképernyőn, pedig elvileg be van állítva az Egészség alkalmazáson belül is, ill. a beállítások/zárképernyőn belül is...
Nektek működik?
Köszi! -
Bass
addikt
Sziasztok
Ha beadom akku cserére akkor csináljak az adatok miatt egy fr-t vagy az ujjlenyomat olvasó miatt nem férnek hozzá az adatokhoz? Nem szeretem folyton "belakni""The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
luciferk
senior tag
A nem szàmítógépről frissítés oreora mikorra várható? jelenleg a mobilom B405-ön van, másfél éves és tökéletesen működik.
-
Micsurin
nagyúr
Te tényleg ezért dobsz félév garit? Mikor a felküldéssel együtt 4-5 nap alatt megjárja a telo a szervizt.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
WaG_Gaming
tag
Sziasztok! Most jött ki egy viszonylag stabil Android Pie ROM az OpenKirin srácoktól, ezért most megfontoltam a custom ROM-okra váltást EMUI 8.0-ról.
[link]
De sajnos még bugos a kamera, mert még nincs portolva a gyári kamera alkalmazás és a hotspot funkció nem működik. Szerintetek várjak még, hogy portolják az EMUI kamera alkalmazását vagy már lehet próbálgatni?Casual és hardcore gaming, mobiltelefonok, egyéb tech cuccok - mi kell még?
-
phoenix64
őstag
Sziasztok. Mitől lehet hogy hi suite nekem nem hozza az oreot? :/ Azt írja a jelenlegi a legfrissebb verzió ami fenn van.
Köszi.
-
WaG_Gaming
tag
válasz phoenix64 #31496 üzenetére
B407-es Nougat-on vagy? Mert ha nem, az a probléma. 8.0.1.300-as a HiSuite-ed? Mert ha nem, az is gond. Vagy ha mindkettő stimmel, próbáld meg a proxy-t vagy Firmware Finder-rel töltsd le a fájlokat és másold be őket a HiSuite mappájába.
Casual és hardcore gaming, mobiltelefonok, egyéb tech cuccok - mi kell még?
-
phoenix64
őstag
válasz WaG_Gaming #31497 üzenetére
Ahogy nézem B405-ös verzió van a telón, viszont se ota se hi suite nem hozza a 407-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest