- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyi^
senior tag
válasz lizakattila #20799 üzenetére
Good news. Remélem legalább Marshmallow-ra kerülünk, persze Nougat jobb lenne...
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
han_lev
senior tag
Olvasom, olvasók,... de égyrészt nagyon béna, másrészt lusta vagyok.
Tudnátok linkelni nekem egy jelenleg LEGMEGBIZHATÓBB kategóriájú romot?
Poco F5/pro
-
han_lev
senior tag
Van egy ilyen egész friss:
xiaomi.eu_multi_HMNote2_V8.5.2.0.LHMCNEDEz jó? Mi a tapasztalat vele?
Poco F5/pro
-
nyisziati
veterán
válasz han_lev #20806 üzenetére
A frissről nincs tapasztalatom. Az enyémet az összefoglalóban lévő linkről töltöttem (xiaomi.eu).
-
han_lev
senior tag
-
veterán
Ezt a MiCloud szinkronizálást hogyan lehet lekapcsolni?
Amikor egy új kártyát teszek a telcsibe, akkor mindig megkérdezi, hogy akarok-e a MiCloud fiókhoz csatlakozni, amire hiába mondom, hogy kihagyás, mégis elkezdi szinkronizálni a képeket.
Ezer éve megvan a telefonom, szándékosan sosem használtam a MiCloud fiókot, mégis minden felszivárgott oda
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
nyisziati
veterán
Nougat (7.1.1) a Redmi Note 2-re!
Egyelőre béta állapotú. Nem MIUI, hanem Resurrection Remix alapon.
A leírásban ott vannak a linkek is, bugfix-szel.
Aki stabilt szeretne, annak Lineage 13.1 (MarshMallow alapon) letöltőlink is van. -
framling
tag
Sziasztok! Sajnos folyamatosan problémám van a hívások hangminőség -ével. Vannak hívások amik jók, de néha teljesen érthetetlen a túloldalnak. Tapasztalt valaki ilyet? Megoldást esetleg tudtok rá?
redmi note 2 prime
android: 5.0.2 LRX22G
MIUI: MIUIHI 8 7.6.8 Fejlesztői[ Szerkesztve ]
-
Thowra123
tag
válasz nyisziati #20810 üzenetére
Kipróbáltam de nem maradt fent sokáig.
Tiszta telepítéssel raktam fel (microsd kivételével minden gyalu).
Gyorsabban indult mint a Miui. Sajnos a kamera egyáltalán nem jó, se zoom se fókusz.
Exponálás után lefagyott. (A javítást felrakva is).
Akadozott a képernyőfeloldás.
A fájlkezelő nem fért hozzá az sd kártyához (nincs jogosultság...).
Mást nem próbáltam, ment vissza a mentés. -
sutyi^
senior tag
válasz Klara_ #20811 üzenetére
Igazából csodákra sosem számítottam, hiszen a nagy gyártóknál is tojnak általában a régebbi készülékekre.
Ez már a harmadik major MIUI kiadás erre a készülékre és SoC-ra a Xiaomi-nal, szóval tudod: "A lepényhal, meg utoljára."
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
dragonfx
veterán
Van itt valakinek azaza ezust szinu 10000es xiaomi powerbankja ami 5-6e?
Tapasztalatok?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
nyisziati
veterán
válasz Klara_ #20823 üzenetére
Szerintem engedjük el a sztorit. Így is kiváló, gyors telefon ez. A sebessége a Honor 6-énak felel meg, ami mégiscsak flagship volt akkortájt. Tele van remek szolgáltatásokkal és 2 év után is jó szolgálatot tesz. Ami gyakran nem mondható el sokkal drágább telókról, robbanó Samsung-ról, bootloop-os LG-ről, akkuhibás iPhone-ról stb.
Jó kis készülék ez, na. -
Dévidzon
tag
-
DJ Diablo
tag
Sziasztok!
Melyik most a legstabilabb rom?
Nem kell semmi csicsa, jó a legegyszerűbb is. Az a lényeg ne fagyjon stb.
Asszonynak is ilyen telója van, de állandóan panaszkodik. App leállás, laggolás.
Falhoz akarja b.... Ugyan az a rom van mindkét telefonon. Nem fontos a miu, ha van más javaslat az is jó.
Amit korábban említettetek eu stable az ez?Köszi!
-
nyisziati
veterán
Vacakolnak a bringás appjaim (MapMyRide, Runtastic). Hiába van engedélyezve a GPS elérés, és az akkukezelőben a kímélő mód kikapcsolva, nem hajlandó egyik sem GPS alapján útvonalat rajzolni.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
Klara_
őstag
válasz nyisziati #20835 üzenetére
Szepetmberben talan uj ROM is lesz:
From late September 2017 MIUI 9 ROM for all the other Xiaomi / Redmi devices (except EOL) will be successively released to the public! -
Uthenger
aktív tag
válasz Klara_ #20836 üzenetére
De azt is irjak hogy a miui 9 nem jar automatikusan android update-el, szoval tuti hogy a vegen megkapjuk valami jo kis 5.1 es androiddal a miui 9et...
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
sutyi^
senior tag
"Óh, jajj. Ne bombázz negatív hullámokkal már kora reggel. Gondold erősen, hogy ott lesz a ROM, és akkor biztosan ott lesz. Ez egy álomszép Nougat ROM, ami biztosan ott lesz."
[ Szerkesztve ]
-
drr
őstag
Egy visszatérő problémára szeretnék választ vagy megoldást kérni tőletek. Jelenleg a legfrissebb stabil ROM van a készüléken. A probléma a messengerrel van, mégpedig az, hogy laggol. A fejek is mikor rájuk bökök, de leginkább szöveg beírásakor. Írok valamit és csak később jelenik meg, és ez nagyon idegesítő. Valaki tudna erre megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Satisfactory - Epikus bolygóiparszimulátor FPS
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs