- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen notebookot vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen joysticket vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
Ilyen szh@r kihozatal mellett élmény lehet majd magyarázkodni, meg kidekorálni a költségvetést.
-
D.Orion
veterán
Hát a kihozatal sztem rettenetesen rossz... Így nagyon költséges a gyártás. Nah mind1, ők tudják. Nekem viszon megvan, hogy mivel fogom tolni a CoD3-mat. Ha már nem jön ki pc-re akkor ott lesz a ps3 vagy netán az xbox360. Még vacillálok, meg persze álmodozok
-
maszat
senior tag
Ez a 10-20%-os kihozatal elég megdöbbentő így első hallásra. A selejtekkel mit csinálnak? Újra lehet hasznosítani valahogy?
-
LSL1337
őstag
10-20% az tényleg nagyon kevés
de a Cell-t a Sony nem csak a PS3-ba szánja csomo más SOny cucnak is az lesz az alapja nyilván máshova nem kell annyi teljesítmény így a xarabb változatokkal is tudnak vmit csinálni
ha 80% lenne az arány akkor is buknak a konzol árán, az árat pedig nem emelhetik tovább mert így is sokkal a box360 felett vannak, teáht így csak még több pénzt bukik a Sony ennyi -
Hun'reeth
őstag
Legalább már gyártják. Az is valami.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
LittleG
tag
Ez a 10-20% szerintem a 8 spe-re vonatkozik.
-
t-shirt
veterán
Nem hiszem hogy lenne összefüggés a kihozatal és a gép ára között. A rossz kihozatal a CELL baja, a Sony-nak csak azért rossz mert így nem jut elég procihoz. Gondolom van egy szerződés amiben tisztázták hogy mennyiért csinálja a CELL a procikat, és nem hiszem hogy arra hivatkozva hogy rossz a kihozatal árat emelhetne.
-
Gregorius
őstag
(10 és 20 százalék közé tehető), ez ugyanakkor egy olyan komplex központi egységnél, mint a Cell, teljesen természetes.
Persze. Ha a főnökség meghallja, hogy a selejtgyáruk rendkívül jó 90%-os kihozatallal dolgozik (vagyis 10-ből 9 egységet elrontanak), akkor rögtön jóérzés járja át a piciny agyukat.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
látom mindenkinek ez szúrt szemet. Megértem. Nekem is.
Ki az az agyament b*rom állat, akinek a 10-20% természetes?! Árulja el nekem valaki. -
Raymond
félisten
Lehet hogy annak aki mar par chipet legyartott? Mint peldaul a cikkben szereplo uriember...
Egyebkent a 10-20% azokra ertento (az eredeti interview szerint) amelyikekben mind a 8 SPE mukodik es hasznalhato. Ezeknak per pillanat limitalt a piacuk (hadiipar, kutatas, egeszsegugy stb.)
A PS3-ba kerulo CELL-ben eleg ha 7 SPE mukodik, azokbol pedig magasabb a kihozatal mint az emlitett 10-20%. Ezen kivul ott vannak meg a kevesebb SPE-vel mukodo darabok is, amiket per pillanat szinten nem dobnak ki ''majd valamire jo lesz'' alapon.
300mm wafer = 282600 mm2
CELL = 235 mm2
282600 / 235 = 1202 - 10% = 1082
-10% azert, mert kb. ennyivel csokkenti a darabszamot a szelen talalhato nem teljes magok szama).
Most ha veszed hogy egy 300mm wafer ara kb. 3000-4000 dollar (a SOI valamivel magasabb lehet) es hogy csak a mukodo chipeket tokozzak (a tokozas a draga) akkor nem olyan veszes a dologPrivat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Drizzt
nagyúr
Én most láttam először működés közben Xbox360-at Skóciába, de nem tudok róla jókat mondani sajnos. Az Nfs:MW-t láttam, semmivel sem nézett ki jobban, mint pc-n, sőt. A Moto Gp06-tal meg játszottam is, hát kb. úgy néz ki, mint az, ami 2002 körül jött ki pc-re. Azért lehet reménykedni, hogy tényleg arról van szó, hogy még a programozók nem tudják kihasználni a képességeit.
Utóbbival amúgy egy Virginben játszottam, 21''-os lcd tv-n.I am having fun staying poor.
-
Misi 007
Közösségépítő
Lassan elindul a playstation forradalom és ismét lesöpri az XBOX-ot az útból
-
kovsol
titán
jaj ne mond már
hát a játék előzetesek engem nem győztek meg egyáltalán
persze nem az előre renderelt csodák, hanem az ingame videókat mondom
a kontrolert is úgy koppintották el a nintendótól
az xbox360 már letett valamit az asztalra, és amig nem látok több tucat ps3 játékot működőképes géppel addig nem hamarkodnék el semmit
és ugye akinek kevesebb pénze van annak csábítobb lehet az xbox360May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ford topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest