- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Hehe most néztem a rockstar oldalán....ennyire még nem akartam gamet Pc-re.
Gyönyörű a graf, hatalmas a világ, van minden, repülő, helikopter, búvárkodás, stb. stb...
Az ultimate Gta rész.Konzolt nem veszek csak e miatt, de Pc-t már fejlesztettem...az nem ér RS?
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
mrhitoshi
veterán
Sok a duma. A játékot tolják ki ne a képeket.
PS4
-
imibogyo
veterán
-
szben05
tag
A 7. képen a hegy textúrája elég furcsának tűnik
-
GALARDO
addikt
Már alig várom, legyen már szeptember.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
addikt
Gyönyörű!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
V.Dave
senior tag
ennek a "galériának" azért a fele se tréfa így 2013-ban
Xiaomi mi 8 6/128
-
kengyel
nagyúr
Na ez nagyot fog szólni Jöhet !
kengyel
-
Spancho
senior tag
A lángszórós kép elég brutál.
A motoros képen jól néz ki a háttérben a kocsi + a kocsin logó csávesz ,viszont maga a motoros szereplő elég béna, az utcsó kép meg kb san andreas grafosA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Diopapa
addikt
Semmi aniso filtering, lowpoly texturák és szénné van shaderezve. Menő..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
UnSkilleD
senior tag
ugyan nem egy bf4 de a játéktér nagysága bőven kárpótol ezért
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
8nemesis8
veterán
Várjuk.
-
félisten
Ha jón PC-re is, néhány hónapnyi masszív moddolásért fog visítani, mint anno a IV...
Nem baj, van nekünk egy icenhancerünk...
Történetben én nem várok nagy durranást, csak a hegyeken-völgyeken vezetés miatt érdekel a játék. -
JanR
addikt
Képek alapján VC után ez lesz a következő "tetsző" GTA rész... mondjuk a kiadott játék után okosabb leszek.
-
Sirandrish
legenda
Nah ez se C64re készül
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ViiiiktorOC
senior tag
Ez jó lesz nagyon!
Mennyi ideig fog tartani majd felfedezni, yes!
Remèlem valami szuper easter egg lesz benne!
gta 4 - sziv a szoborban
gta vc - tojás a ház oldalába a helipad mellettDe szerettem!
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Peterson_
addikt
Jó lett volna, ha átörökítik a mimikai motort az L.A Noirból
De így is a legjobban várt cucc a IV ótaApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
big-J
őstag
Azért jó pár helyen látszik xbox360-ra skálázták a grafikát... helis meg utolsó kép egyenesen randa.
-
Sirandrish
legenda
Többet vártál...neked nem tetszenek...de hogy "egyenesen randa"??
Hová fajul ez a világ?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ryder62
őstag
Jól van kínozzatok még...
PC-s megjelenésig vagy 1 évet kell várni még minimum...
Chapel:
Én is nagyon várom de azért ez az ultimate gta rész... hát...
Emlékszem mi volt a 4 előtt. Kb ugyan ez hogy jaj de szép, részletes, valósághű meg mindenki hogy várta.
A pc-s port katasztrófa lett, ráadásul unalmas. Mondjuk tényleg szép, részletes, valósághű lett de nem volt benne tartalom.
Szóval reménykedek hogy lesz annyi tartalom benne mint anno az SA-ban, mert ha nem akkor ez is kuka.
[ Szerkesztve ]
-
big-J
őstag
válasz Sirandrish #27 üzenetére
Kattal ki lehet nagyítani, úgy jobban látszanak, de fenntartom.
-
Chapel
addikt
Itt most konrétan arra gondoltam amit írtam. (Meglepő mi? )(
Szóval, hogy lesznek repülhető dolgok, nem csak helikopter. Aztán lesz végre vidék ÉS nagyváros megint egyszerre (SA rulezz). Az hogy milyen lett a pc port itt most másodlagos, az lehet bárhol szar és bizony az is több helyen, nem feltételezem hogy megint az lesz. Reménykedni szabad...
(Mondom ezt úgy hogy a 4. részt megvettem megjelenés napján és hetekig játszhatatlan volt, szóval nem kell bemutatni a dolgot, azóta is játszom vele.)
Gta sosem a grafról szólt, mégis vissza gondolva bizony egyik rész sem számított csúnyának mikor megjelent, sőt...! Ez nekem eddig rendben van és elhiszem hogy konzolos, de ha csak ennyi lesz és kijön Pc-re, én már boldog ember leszek.
Azt úgy is tudjuk, hogy tudnak olyan jól optimalizálni hogy még a 1200/1500 -as 7950-esemet is megegye
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Sanchez638
addikt
jutyub egy kis saját mod készülget, hátha érdekel valakit.
Nagyon várom már a Just Cause ami a táj miatt lekötött, pfúú nem is tudom kivárni
Számom az adatlapomon.
-
félisten
válasz Sanchez638 #31 üzenetére
Miért csillognak úgy az autók, mint Salamon töke?
-
Peterson_
addikt
A San Andreas már picit annak számított-már ami a karaktereket illeti-, ezt meg is jegyezték az akkori értékelésekben.
A IV viszont szerintem még mai szemmel is nagyon szép.
Minden másban +1.
Annak idején hosszú órákig kocsikáztam a-ból b-be, szabályosanApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Sanchez638
addikt
válasz FoxiestFox #32 üzenetére
Hát most na Valamennyire próbálom beletenni a dolgokat, hogy fotó realisztikussá varázsoljam
Számom az adatlapomon.
-
zolka95
őstag
jó lenne már egy gameplay
ne csak képeket adjanak kiFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
wolfman
veterán
Én azért valahol remélem, hogy az 5. részben visszajönnek az ilyen kill frenzy féle titkos powerup-ok, aztán akkor a játékból kilépve ölhetünk egy előre megadott fegyverrel vagy épp feladatot kell teljesíteni. Ez a 4. részből hiányzott!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
StarKiller89
senior tag
válasz FoxiestFox #21 üzenetére
ki az aki azzal a hányingerrel játszik? nem bírnám megtűrni 2 percig se
| Samsung Galaxy S23 |
-
félisten
válasz StarKiller89 #40 üzenetére
Te bajod. A játék képi világa minősíthetetlen a gyári állapotában, így egy normálisan beállított grafikai mod teszi kvázi élvezhetővé azt az alapból szűk dinamika és színtartománnyal rendelkező homályos hányást, amit a képernyőre álmodtak Rokksztárék.
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
iCEnhancer 2.1 Final.
Nincs króm autó, meg lens hegy, sem pedig agyoncsicsázott látvány. Visszafogott, de szép színekkel és javított, részletesebb textúrákkal és fényekkel/árnyékokkal.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
félisten
-
Johnny Cage
addikt
válasz FoxiestFox #41 üzenetére
úgy ahogy mondod. bennem végig ez motoszkált, hogy 100 millióból csak ezt lehetett kihozni..? nem járt arra véletlenül egy art director..? nem látta senki, hogy ez egyszerűen kellemetlen a szemnek? mert életlen, fakó, dinamikátlan, színtelen, ezért jobb cégeknél felel egy ember vagy minimum egy, hogy a játék ne csak egy poligonhalmaz legyen textúrákkal, hanem jól is nézzen ki..
-
félisten
válasz Johnny Cage #44 üzenetére
Az a rossz, hogy a képek alapján ez se lesz sokkal jobb
-
Ármester
Jó, jó ez mind szép és jó.....de mi lesz a PC változattal
-
fusmester
csendes tag
hmm... ha ez nem jön PS4-re, akkor pre-order 3-ra, de mégis, akkor pre-order PS4 és a játék. Mái napig szeretem a IV-SA-VC-3-2-1-et az effektjeivel együtt. Az ilyen ízlésteleneknek, mint én, jó lesz.
-
wolfman
veterán
Engem csak az zavar, hogy nagy valószínűséggel itt se lesz élsimítás! Ez pedig engem jobban zavar bármilyen alacsony felbontású felületnél.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
kpal
nagyúr
Na nálam VGA miatt esélytelen hogy játszani fogok vele most érezem az egykori GTX 285 kezd elfogyni .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest