Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
válasz FoxiestFox #32 üzenetére
Hát most na Valamennyire próbálom beletenni a dolgokat, hogy fotó realisztikussá varázsoljam
Számom az adatlapomon.
-
StarKiller89
senior tag
válasz FoxiestFox #21 üzenetére
ki az aki azzal a hányingerrel játszik? nem bírnám megtűrni 2 percig se
| Samsung Galaxy S23 |
-
Johnny Cage
addikt
válasz FoxiestFox #41 üzenetére
úgy ahogy mondod. bennem végig ez motoszkált, hogy 100 millióból csak ezt lehetett kihozni..? nem járt arra véletlenül egy art director..? nem látta senki, hogy ez egyszerűen kellemetlen a szemnek? mert életlen, fakó, dinamikátlan, színtelen, ezért jobb cégeknél felel egy ember vagy minimum egy, hogy a játék ne csak egy poligonhalmaz legyen textúrákkal, hanem jól is nézzen ki..
-
ETOM
addikt
válasz FoxiestFox #52 üzenetére
Hát igen ott nem gáz, de pl 1440x900as monitoromon olyan recés a 4 mint a fene. NV driverböl egyedül az FXAA működik az segít némileg a helyzeten.
-
ETOM
addikt
válasz FoxiestFox #54 üzenetére
Engem nem nagyon izgat csak benéztem ide és elolvastam a hsz-ket gondoltam válaszolok. Így van kitudja még mi lesz.
-
proof88
addikt
válasz FoxiestFox #54 üzenetére
a gta biztos ki fog jönni pc-re. nem kell ehhez bejelentés!
amúgy a gta sosem a grafikája miatt volt gta. a vice city meg a san andreas is a hangulata volt olyan amilyen, és azért szerették őket annyian. két olyan korszak és helyszín van bennük megvalósítva, amik ha nem is egyszerre mindenkinek, de külön-külön rengeteg embernek bejönnek. a gta 4-ben a recésség engem is zavart, sőt az árnyékok is csúnyák voltak amíg az egyik peccsben nem raktak bele egy másik árnyék generáló algoritmust, de nem ez volt a fő baja a 4-nek, hanem hogy nem volt eléggé hangulatos. persze jobb volt mint egy gta 3, de nem volt az igazi. sajnos a dlc-k nálam kimaradtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest