-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BornToBePuli
aktív tag
-
Teagol
aktív tag
-
Teagol
aktív tag
Na, úgy tűnik sikerült.
Lemaradt a gapps-config-grouper.txt ...Felmásoltam, azonnal hiba nélkül felment.
-
Teagol
aktív tag
Az N7 2013 -nál ez nem kellett, ezen csúsztam el.
Utána találtam meg a leírást én is. (Machete nem pötyög!)Amire kell asszonynak, még bőven jó lesz így!
[ Szerkesztve ]
-
karesz81
tag
Sziasztok!
Csináltam a gépen egy google factory flasht, ami hibával futott le. A régi rendszer eltűnt, az új nem települt. Mikor a fastboot módból kikapcsoltam a tabletet, és újra be akartam kapcsolni, már semmire nem reagál. Hiába nyomom bármelyik billentyű kombót bármeddig. Tégla.
Van valami ötletetek?
Köszi.
-
rum-cajsz
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert nem vagyok járatos a tabletek világában.
Vettem egy tabletet ebay-ről. Az eladó úgy nevezte, hogy nexus 7 (1st generation).
De a tableten sehol egy Nexus felirat, elöl és hátul is Asus felirat van,A gép elindul, de jelszót kér, amit az eladó nem ismer. Ha belépek fastboot-ba, akkor ez fogad:
Ha a recovery-t választom a menüben, akkor meg ez:Van ötletetek, hogy
A) Ez milyen készülék egyáltalán?
B) hogyan tudnék csinálni egy factory resetet?Remélem valaki tud segíteni!
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
rum-cajsz
őstag
válasz sto1911 #25963 üzenetére
Így, hogy már tudtam mit kell keresni, egyből sikerült minden. Meglett a jó fastboot driver és így már tudtam resetelni is. most mennek a frissítések, amíg meg nem unom, és keresek rá valami rendes szoftvert.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
nagypasztor
tag
Üdv!
Érdeklődnék tőletek, hogy melyik lehet a készülékre az a rom, ami a leggördülékenyebb működést eredményezné? A gyári 5.1.1 után annyira lelassult a tab, hogy visszatettem a 4.4.4-et. Viszont úgy látom, hogy ezzel sem használható már olyan jól, mert néha erősen laggol.
Vagy létezik egyáltalán olyan rom, ami ezt a hardvert még normálisan működteti?
Csak böngészésre és videózásra lenne használva, de a cél az lenne, hogy az élvezhető legyen. Köszi előre is a válaszokat! -
ZCoyote
őstag
válasz nagypasztor #25966 üzenetére
Én a Slim romot használtam rajta. Az is 4.4.4 alapú de az elég jól futott rajta.
Romani ite domum.
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok sikerült véletlen teljesen lemeríteni az akksit a nexus 7-ben. Rádugtam a töltőre, de még most 2 óra után is csak töltődik egy darabig a rendszer aztán újraindul. Meghalt az akksi?
-
addikt
Sziasztok!
Lehet volt már téma , elnézést ha igen, keresőt használtam, de nem jöttem rá a kérdésemre. LTE képes tabbal lehet telefonálni? Mivel imei számmal rendelkezik, arra gondolnék hogy igen, illetve láttam ilyen videót róla, de a valóságban.iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
tvamos
nagyúr
válasz Jeanne d'Arc #25969 üzenetére
Szerintem ebbol a 2012-es Nexus 7-bol nem volt LTE kepes verzio, csak a 2013-as verziobol. Ha arra gondolsz, akkor kerdezd meg itt: [link]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Sterilzona #25971 üzenetére
Nekem is volt ilyen, néha fél nap kellett mire életre kelt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Casti98
tag
Sziasztok,tudtok egy jo utmutatot nexus7-es 4.4 es android visszaallitasahoz?Mivel kell pontosan csinalni,regen csinaltam ilyet es mar nagyom kodos a dolog!
"Je ne regrette rien..."
-
gyulaszu
senior tag
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy rokontól használtan egy ilyen tabletet. Egész pontosan a 2012-es verziót az 1GB rammal. Gondoltam azért, hogy a 10 éves lánykámnak jó lesz pötyörészni.
Az a benyomásom, hogy manapság szinte hasznavehetetlen egy ilyen cucc. Egy csomó progit már le se enged tölteni a Play Áruház. És hát még a képernyővédő is döbbenetesen lassan oldódik fel.
Használ még valaki közületek 1GB változatot belőle? Ő is így van vele? Vagy én csinálok valamit rosszul?
Szerintetek mennyit érhet manapság ez a kis tabletecske, mennyiért lehetne elpasszolni és venni helyette mondjuk egy 2013-as verziót 2GB rammal?
Üdv és köszi!
-
mobilizmo
addikt
Fájlrendszeres módosítást nem is fogja felajánlani. Keresel egy ROM-ot ami full f2fs-t (system és data is az) támogatja. Megfelelő twrp-t felvarázsolod a telóra, majd ott teljes wipe és közben a fájlrendszer módosítása f2fs-re. Ezután lehet feltolni a ROM-ot.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Sterilzona
senior tag
Enyém is ilyen.
Gyakorlatilag, bekapcsolni nem lehet a kijelzőjét, mert már abba is befagy. Nem értem, hogy létezhet egyáltalán ilyen. Ha mégis sikerült bekapcsolni, akkor kell neki némi idő, még bemelegszik. Úgy szoktam, hogy menübe belépek, majd ki, be-ki be-ki.
Ezek után, egész jó lesz, addig, még meg nem nyitok egy alkalmazást.
Szerintem, a lehető legfrissebb gyári rom van rajta. De katasztrófa.
Így ebbe a formába, kimondom, egy forintot nem ér, mivel alkalmatlan vele bármit is csinálni.
Valahogy próbáld rátenni a 4.4 et.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Sterilzona #25980 üzenetére
A feleségemé ugyanilyen használhatatlan, 4.4-gyel is. :/
3-4 éve vettem, kb. egy évig jó volt, aztán ilyen lett; bármelyik gyári rommal gáz. -
leslieke
Jómunkásember
válasz focvis #25983 üzenetére
Én már nem használom, hanem az asszony, de nincs rá panasz. Anno azét is maradt rajta a 4.4, mert azzal működött rendesen, de a többi verzió, ami utána jött tényleg használhatatlan lett.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
mobilizmo
addikt
válasz focvis #25983 üzenetére
Mennyire kell részletes leírás? Adb, fastboot használata még megy?
Mert ezzel kell twrp-t felrakni, amivel lehet formázni a partíciókat (f2fs), meg felrakni a cfw-k flashelhető image fájljait. De egyébként van hozzá baromi jó segédprogram, amivel szinte mindent meg lehet csinálni.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
veterán
válasz mobilizmo #25985 üzenetére
NRT használata megy.
TWRP-t vélhetően fel tudom rakni.Partíciók formázása már kérdéses, de ha a TWRP-ben van ilyen opció, akkor no problem.
CFW-t sajnos nem értem.Szerk: semmi extrém elvárásom nincs az N7-tel szemben; néha filmeket nézne rajta az asszony. Jelen állapotában kb. 1 perc kell neki arra, hogy betöltődjön a beállítások menü (gyári 4.4).
[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
addikt
válasz focvis #25986 üzenetére
cfw - custom firmware
Itt találod a twrp-ben az f2fs-re formázás lehetőségét:
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Azt meg kell nézni, hogy a ROM mely partíciók esetében kívánja meg az f2fs-t és azokra kell megcsinálni.
Találkoztam már olyannal, hogy csak a system, de olyannal is ahol a data és még a cache is f2fs volt.
Wipe with change file system után jöhet a ROM majd a gapps (ha szükséges) flashelése.[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
addikt
válasz focvis #25988 üzenetére
ROM-ra nincs ötletem, én most nem f2fs-t használok. Őszintén nem is tudom most milyen rom van fent, talán Mokee, de nem vagyok benne biztos. Jelenleg csak olvasásra használom. xDA-n érdemes körül nézni.
-
BornToBePuli
aktív tag
Szia!
#25886Mobilról vagyok nem tudom linkelni.
Read only felhasználó
-
Halo
senior tag
huuu - annyira belassult a kicsike, hogy nyomtam egy factoryt.
belépés - új felhasználó - és csak az alap cuccok automatikus frissítése 4 (!!!) órán át ment!!! (huszon-harminc alkalmazás)
hihetetlen szegényke...Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Halo
senior tag
és kiröhögtek a családban, hogy miért kardoskodok legalább 2 GB ram mellett az Androidnál... gyerkőcöknek Redmi 4A-t vettem (2 Gb) , meg anyámnak is - igaz nem 15e huf kategória, de annyival jobb is... Asszony még tavaly kapott egy 3S-t, (3 GB ram).
Prociban nem egetverőek - látszik telepítésnél de használatban bőven kárpótolják az embert.
Ezekhez képest szegény N7...Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Valaki segítene? Elviselhetetlenül lassú a nexus 7 gen 1 táblagépem az android 5.1.1-el. Mit javasoltok, hogy rakjam vissza az android 4.2.2-t vagy az android az új 7.1-et? Találtam egy ilyent: https://forum.xda-developers.com/nexus-7/development/rom-cm14-1-nexus-7-2012-t3507001 Csak nemtudom hogy álljak neki? Mi kell hozzá? Valaki leírná nekem részletesen érthetően, hogy mit hogyan kell?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest