- Milyen TV-t vegyek?
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Threadripper X3D-vel?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tomee007007 #21277 üzenetére
Meg azért ha megnézed azokat a készülékeket, amik újonnan 30-50 k-s sávban mozognak, hány olyan gyártó van amelyik annyi és olyan minőségű kelléket biztosít mint az ASUS a Nexus 7-hez? Gondolok itt a dokkolóra főként. Tehát nem csak arról van szó, hogy az elérhető legfrisebb OS legyen rendben, az is nagyon fontos. Hanem azon túl is. Igaz nekem az alapkészülék mivel Telekomos és Platina színtű ügyfél vagyok, 48k-ba volt még tavaly év elején (a 2013-as verzió megjelenése előtt, amikor még az alapkészülék 75+k lett volna) 2 év garral, és erre jöttek rá a plusz költségek, ahol 9 k körül volt a Dokkoló.Volt még több más járulékos költség is, a dokkolóhoz még egy gyári töltő kábellel, mert ugye az fixen állandóan a dokkolóba van dugva, ami pedig a készülékkel járt, az meg sima úti töltővé vált. Ezenfelül még hangfalba is invesztáltam.
A dokkoló a legfontosabb, mert ebben tölti ideje nagyrészét, és a TV GO, vagy MindigTV alkalmazásokon folyamatosan menni szokott valamilyen Stream.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest