- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Tréfával, vámmal meg kezelési ktg-vel az általad linkelt cucc is lenne vagy 17-18 ezer forint, szóval nem biztos, h akkora kasza lenne egyénileg beszerezni, plusz ha a végén vmi nem működik, tuti h a szerviz azt fogja mondani, h hibás volt az anyag, az eladó meg azt, h a szerviz barmolta el.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Zirowe
nagyúr
Én most a digitizerről beszélek, mert papír szerint csak azt cseréltek.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Anna331
újonc
Egyik nap kérdeztem, h megéri-e 37-t megvenni egy egy éves N7 (2013)-t. Írtátok, h igen.
Most nálam van kipróbálásra és elbizonytalanodtam. Illetve mások is segítettek ebben.
Beléptem a Google-ba és feltelepített mindent, így teljesen az mint a telefonom (N5) csak nagyobb képernyővel.
Erre mondták a többiek, h akkor minek?!
Most nagyon tanácstalan vagyok -
assemble
addikt
válasz Anna331 #4803 üzenetére
"így teljesen az mint a telefonom (N5) csak nagyobb képernyővel."
A mai tablet fogalma kb pontosan ez, szokj hozza Egyebkent en nem szoktam visszaallitani a telefonos backupomat ra, mert alapvetoen masra hasznalom, es mas appokat hasznalok rajta. Van persze kozos is amit mindketton hasznalok, azt manualisan felrakom oda is.
Amugy a nagyobb kepernyo onmagaban eleg utos erv mellette, otthon szinte csak a tabletemet hasznalom emiatt. Meg mondjuk az sem elhanyagolhato, hogy ketszer addig birja az aksija. 37k-ert egy nagy n5 nem tudom hol nem eri meg[ Szerkesztve ]
-
rali98
csendes tag
Sziasztok!
Tekintettel a Nexus 7 nagy kijelző felbontására, szeretném másodlagos monitorként is használni. Ti milyen olyan appokat tudtok ami támogatja ezt USB-n keresztül? Mármint azt hogy a tablet másodlagos monitor legyen. Azért szeretnék USB-et mert az gyorsabb mint a WIFI-n keresztüli. IDisplay-t próbáltam valamiért Nexus 7-en nálam mindig összeomlott. Egyéb ötlet?
Köszönöm a válaszokat!
-
aizen92
addikt
MEMORY LEAK probléma fix.
Aki tapasztalt ilyet 5.0-val annak itt a megoldás."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
zozika2
tag
Helló!
Még most is érdemes megvenni a Nexust, vagy van olyan tablet kb. ekkora méretben, ami most jobb vétel ennél?
A Real Racing 3 megy max. grafikán rajta?
Köszi! -
p06
senior tag
Sziasztok,
A kijelzőm alsó "fele" kissé sárgás. Most 1 éves a gép használtan vettem. Javítják ezt garanciában ?
Előre is köszönöm!
-
donjohnson
addikt
válasz tononrg #4778 üzenetére
nekem is eddig tartott a lollipop-őrület.
ment vissza a jól bevált stock rooted 4.4.4[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Magnat
veterán
Újra kapni hamarosan, mondjuk refurbished, de legalább van: [link]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
-
assemble
addikt
Johetne mar az 5.1 hozzank is
-
retroid
senior tag
2013 wifi only sehool semmi update....
5.02 továbbra isiPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Azt szeretnèm megkèrdezni,hogyan tudom vissza tenni a 4.4 et a tabomra?
Mert van egy progi horizont go ami nem megy 5.0 val😞
Köszi a választSamsung S22+
-
Tyca
senior tag
felrakhatod factory image-ből, innen: [link], a leírásnak megfelelően
de ha már custom recovery van fent, akkor az xda-ról leszedhetsz tetszőleges kitkat romokat, origit, origi + root, vagy egyéb főzőttet, és feltolod zipből
de van erre toolkit is, bolondbiztos megoldásra, de én olyat sosem használok, biztos azért, mert bolond vagyok
[ Szerkesztve ]
-
netkoo
senior tag
Köszönöm a válaszokat
Samsung S22+
-
eight
senior tag
Üdv!
Kb. egy hónapja kezdte a tablet hogy nagyon lassan tölt fel (8-9 óra). Nagyon jó tablet ez, eddig semmi gond nem volt vele, most meg egyik napról a másikra ez van és másik töltővel is ugyanaz a helyzet, (valamint az sem számít, hogy ki van e kapcsolva vagy sem). Gyári KitKat van rajta, semmi mókolás, és nem is szeretnék nyalókát rá, vagy valami főzött romot mivel hogy a gyereké, és a játékokhoz nincs rá semmi szükség.
Edigitalban lett véve (még garis), és szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor oda kell visszavinni, vagy van valami gyorsabb megoldás is?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
-
eight
senior tag
válasz assemble #4835 üzenetére
Köszönöm a választ.
Igen minden gyári (de írtam is hogy másik töltővel is ugyanaz a helyzet, ahol a "másik" alatt értelemszerűen nem a sajátját értettem).
Nem értem, hogy ha eddig minden jó volt és aztán egyik napról a másikra nem tölt rendesen, akkor miért javítana az 5-ös rendszer bármit is.... de azért megpróbálom. Én pl. a saját tabomról úgy szedtem le egy hét után mint a sicc, mert túl sok hibával találkoztam, szóval nem szeretném ha a gyerek feleslegesen szenvedne vele....bár egy próbát talán tényleg megér az aksi miatt.
Tudja valaki mit érdemes mostanában leginkább használni backup-ra ha nem rootolt a készülék (mivel a gyerek játékállásait el kellene mentenem ugyebár) Helium? -
eight
senior tag
+ @amtibacsi
Nem koszos, szerintem az aksi simán tönkrement, mert vezeték nélküli töltövel is sokáig tart a töltés. Semmi sem eszi az aksit, feltöltés után sokáig bírja mint eddig, csak nagyon lassan tölt fel, és természetesen a kikapcsolt állapot alatt kikapcsolt állapotot értettem, nem pedig kikapcsolt képernyőt.
-
ATM_automata
őstag
Szerintem E-digitálba hiába viszed, ők nem szerviz. Számla + Garjegy és hívd fel az asus szervizt. Küldik érte a futárt. A töltést - szerintem - a rom állapota vagy verziója nem befolyásolja. Főleg nem kikapcsolt állapotban. Akksi megdöglésre gyanakodnék...egyébként nekem 5.0.2 van fent, semmi bajom vele...LTE-s verzión.
What else?
-
eight
senior tag
válasz ATM_automata #4841 üzenetére
Igen, szerintem is az aksival lesz a gond. Akkor szervíz lesz belőle. Remélem ügyesek lesznek a szerelő urak, mert olyan jó kis tab ez, nagy kár lenne ha ezután elkezdenének jönni a gondok.
Köszönöm szépen a válaszokat
-
wdx
őstag
-
Beri78
őstag
Szerintem se aksi lesz, mivel elmondásod alapján, ha feltöltöd, akkor rendesen bírja - de a szerviz majd megmondja.
Előtte érdemes lenne egy ugyanolyan paraméterű töltővel megpróbálni tölteni, hátha az a rossz. A vezeték nélküli töltő amúgy is mindig lassabb..."...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Keil Walker
aktív tag
Akit érdekel működő xposed lollipopra, annak itt egy kis leírás a G3 topikjából: [link]
Én csak a gravityboxot tettem fel a nexusra, de az jól működik. -
magicbox
senior tag
2012-es tabon gyakori hiba. Próbáld wd40-el kitakarítani az aljzatot. Mindegy, hogy te tisztának látod. Biztos, hogy nem akkumulátor gond, ahogy előttem is írták, akkor nem így merülne.
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest