-
PROHARDVER!
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz tariattila #5204 üzenetére
nekem már az is megfordult a fejemben hogy a google direkt rondít bele a felhasználói élménybe, mert ha tartósan használod elégedetten a készüléket azzal neki szinte semmi hasznot nem hajtasz, ellenben ha váltasz...
összeesküvés elmélet OFF
-
szqter
tag
válasz tariattila #5204 üzenetére
Outlookot én is töröltem, de nekem az android rendszert írja most első helyre....
Wifi nekem nem is szerepel[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz tariattila #5213 üzenetére
A led létező dolog de csak root-al lehet élőszedni.
Hangerő le és bekapcs egyszerre.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
iceQ!
addikt
válasz tariattila #5305 üzenetére
Lett volna G2-es LG-d. Mint a hal egy vödör takonyban...! A percen vettem rá egy Nekeda tokot, mert kétes volt az épségben maradása.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
tybsen
addikt
Nekem fehér n5 volt (az volt éppen akciós áron), az is eléggé tudott csúszni mert matt volt a felület. Páromnak sikerült feketét szerezni, az tökéletesen csúszásmentes volt ( ezért is vettem az én fehéremre hasonló anyagú tokot).
-
jacis
nagyúr
Ráadásul az élei a telefonnak nagyon vékonyak és fém ami miatt tovább romlik a fogása. Tegnap én is kivettrm az imak tokból és ooyan érzésem volt hogy nagyon rövid időn belül el lesz ejtve a teló így ment is vissza a tokba. Pedig tok nélkül sokkal szebb. Nagyon nem szeretem a tokokat.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
hallerlaller
addikt
válasz tariattila #5548 üzenetére
heh, melyik telenor volt ez? én mindig a pólus ban cseréltettem többet is, sose kérdeztek meg kértek semmit, csak a számot kellett bepötyögni meg a jelszót a pötyögőbe és már adta is.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
w333
félisten
válasz tariattila #5681 üzenetére
Nagyon valószínű hogy Szept. de legkésőbb Okt. ... még ebben a hónapban kiadják a véglegesnek szánt utolsó verziót tesztelésre vagyis a DP5 -t
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
tybsen
addikt
válasz tariattila #5863 üzenetére
Nálam az LG Nexus 5 csinált hasonlót, de ott egy idő után még vibrált-hullámzott is a kamerakép meg valami furcsa zizegő-sercegő hangot is hallatott.. Eleinte csak ritkábban aztán már nem lehetett fényképet csinálni vele - alaplapot kellett cseréltetni.
Szerk: Annyi még ráadásul, hogy ezek a csíkok valóban rögzítésre kerülnek a képen, pontosabban egy videón tényleg látszódnak. Persze csak ritkán fordul elő úgyhogy nagyon nehéz reprodukálni. :/
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz tariattila #5895 üzenetére
Valamivel muszáj büntetni a Pokémon GO játékosokat
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz tariattila #5895 üzenetére
Sajnos tegnap én is tapasztaltam, viszont én gmaps alatt.. Nem örülök neki. Akkor dobálja, ha elkezdi használni a gmaps a gps-t, viszont nem csak kezdésnél, hanem utána folyamatosan dobálja. Muszáj leszek visszarakni az előző rom verziót.
-
szqter
tag
válasz tariattila #5909 üzenetére
Na, történt változás?
-
MPeter87
őstag
válasz tariattila #6236 üzenetére
Nálam reagál mindig, ez rendben van, csak sokszor alacsony töltöttségen már fogja magát és kikapcsol..
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
válasz tariattila #6324 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy az emag honnan szerzi be a készleteket, ugye Román cég. Nekem a régi M7-nél volt olyan, amit egy GSM boltból vettem, hogy német régióba szánt T-mobil-os cid-je volt, ezért lassabban jöttek rá a frissítések. Nem tudom, hogy ilyen előfordulhat e egy nexus-nál.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
jacis
nagyúr
válasz tariattila #6358 üzenetére
Gyakorlatilag semmi változás a legutóbbi DP-al szemben.
-
tybsen
addikt
válasz tariattila #6358 üzenetére
Nálam is most jelzett, éppen tölti.
-
tariattila
veterán
válasz tariattila #6361 üzenetére
megy ez.... friss rendszer... most még jól pörög
de egetverő változások (látszatra) nincsenek így elsőre.... -
sqpp
őstag
válasz tariattila #6362 üzenetére
Nem is lesz Majd a 7.1
-
tariattila
veterán
válasz tariattila #6497 üzenetére
belegondolok ennyit várni a nagy semmire... ez ám a fejlesztés, gratulálok nekik!
legalább a downgrade lehetőségét megadnák.
akku stat. nem elérhető és társai.... no comment -
jacis
nagyúr
Pont tegnap kérdeztem a feleségem, hogy milyen a nexus 6-on az 7-es rendszer. Nincs vele megelégedve azt mondja vannak fekete képernyők alkalmazás váltásokkor illetve volt egy random restart is neki ami eddig soha nem fordult elő. Egyelőre az utolsó beta jobban bejött neki mint ez.
[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
válasz tariattila #6498 üzenetére
Nekem egyszer bezarta a messengerem. Pedig en le sem reseteltem upgrade utan.
E30 (oo=[][]=oo)
-
hallerlaller
addikt
Nekem is az android rendszer a fő fogyasztó, nyomtam párszor gyári visszaállítást de semmi.
Ja és többször felment már 60fokra töltés közben, hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Anász
tag
Nekem a hr megoldotta a problémák egy részét, ellenben mások is lettek. A random feketeképernyők nálam is megjelentek, a spotify widgeten általában csak a play/pause gomb működik.
Illetve mai újdonság, nem lehet vele sehogysem külső hangszórókon zenét hallgatni. Azt hiszi hogy "hívómódban" van, a felhő hangszóró szól csak, eléggé vérszegényen."Tetris is an inventory management survival horror game from the Soviet Union"
-
kllzslt
tag
Tegnap nekem sem ment az akku stat, viszont ma reggelre már működik. Nem csináltam semmit a telefonnal, hihetelen... Lassan foltozgatják a rendszert úgy tűnik.
-
soldi3r
veterán
válasz tariattila #6510 üzenetére
El azert talan nem kell felejteni, csak pl mint Windows eseten meg kell varni az SP1-et
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz tariattila #6654 üzenetére
Az ilyen hozzászólások olvasásakor kezdek el hinni a párhuzamos univerzumokban... De tényleg, minden személyeskedés nélkül: ennél smoothabb telóm sose volt, pedig tényleg a droid 2.2 óta ezen az oldalon versenyzem Gyári selejtet fogtál ki, valami szemét apped van, vagy nem tudom. Voltak gondok 6.0 alatt, meg is írtam ide, nade fagyás-reboot-akadozás... Ugyanarról a készülékről beszerélünk? Tényleg no offense
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
hallerlaller
addikt
válasz tariattila #6654 üzenetére
én egy redmi 4-re váltottam, nexust volt hogy naponta háromszor töltöttem, ezt ugyanazzal a felhasználással 2 naponta, többet csak ilyen erős akksis telefonom lesz.
-
MPeter87
őstag
válasz tariattila #6665 üzenetére
A gyári 7.0 tényleg érezhetően gyengébb lett a 6-os után, viszont azért ennyire nem. Verzió váltásoknál érdemes factory resetet nyomni és úgy belakni. Ha tényleg csak ennyi appot használsz, nem tart semmiből. Sms és híváslista mentés megvan fél pillanat alatt, sd-ről kimásolod a lényeget és max fél óra az egész. Tuti, hogy nem lennének ilyen panaszaid. Amúgy a viber is tud érdekességeket okozni, persze itt kicsi az esélye, hogy az csinálja a galibát.
A 7.1-et még nem raktam fel, majd talán ma, így arról nem tudok nyilatkozni.(#6668) Plasticbomb
Nekem is így rémlik, de nem akarom a véletlenre bízni.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz tariattila #6665 üzenetére
titkosítás kivan kapcsolva? nekem akkor volt ilyen mikor bekapcsolva volt. sajnos gagyi a nand chip, marha lassú, a titkosítás meg tovább fogja.. amiket írtál totál ennek a tünetei
-
dnelb
veterán
válasz tariattila #6670 üzenetére
összefoglalóban levan írva. mondjuk nem tudom 7.0 alatt hogy kell, én 6.0val adtam el
-
Tibro5
senior tag
válasz tariattila #6691 üzenetére
van már factory image meg ota is, leírást is találsz hogyan kell sideload-olni
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz tariattila #6724 üzenetére
Amióta a Pixelek megjelentek a Nexusok kicsit a háttérbe szorultak.
-
hallerlaller
addikt
válasz tariattila #6767 üzenetére
vodafone-nál úgy volt, hogy nem elég hogy nfc képes, de csak a kimondottan vodafonnál vásárolt telefonokkal működik. nem ismerem a technikai hátterét hogy ezt miként ellenőrzi, de sajnos tényleg így van.nvm, vodafonnál kicsit máshogy van, mert ott a sim kártyádat is cserélik nfc csipesre.
telenornál ezek kellenek:
- Androidos, MobilPass NFC képes mobiltelefonra. Nézd meg itt, melyek ezek!
- a Telenoros számlás vagy kártyás előfizetői szerződésre és NFC képes SIM kártyára
- Telenor NFC szolgáltatásra
- Telenor MobilPass szolgáltatási szerződésre[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz tariattila #6811 üzenetére
Feleségem a 7.0-át használja, de egy iszonyatos nagy bughalmaz az egész. Nagyon bosszantó amit csinálnak ezzel a szerencsétlen telóval
[ Szerkesztve ]
-
djcool
tag
válasz tariattila #6811 üzenetére
Egyenlőre csak pletyka szinten tudok én is nyilatkozni: talán áprilisban érkezik vagy nem...
Az áprilisi biztonsági frissítéssel együtt. Vagy nem...
Ami várható véleményem szerint, hogy letölthető OTA-ként meglesz a szokott oldalon és aki akarja "felflesseli".Sajnos 7.1.2. vagy 8.0 nem lesz, pedig a HW elbírná...(vagy a 64bit hiánya kárhozatatja?) Esetleg AOPS vagy LineageOS szintjén, de erről nyilatkozzanak a nálam jobban értők.
A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
tariattila
veterán
válasz tariattila #7011 üzenetére
7.0-ra fel is került... na majd nézem milyen bugokat szedtem össze egy lelakott 7.0-ra húzott 7.1.1- el
-
sqpp
őstag
Nekem 32 volt xd
-
MPeter87
őstag
Nalam 960 korul volt.
-
törölt tag
válasz tariattila #7219 üzenetére
Volt már példa a történelem során arra, hogy látszólag totál azonos készülékek között hatalmas különbség volt.
A legjobb példa erre az első ZTE Blade volt.
Ott azért sokan omlottak, hogy kinek ez, kinek az működik másképp. Aztán idővel kiderült, hogy többgenerációsba tolja a ZTE.Kicsit más!
A Nexus 6 hozzám úgy került, hogy az előző tulajdonosa megvált tőle.
Minden részrehajlás nélkül mondhatom, hogy rengeteg gyártó készüléke megfordult nálam, Nexusok közül is az i9250-es Samsung Nexus volt számomra az első.
A formavilága fogott meg. Viszont csúnyán beégett a kijelzője, pedig nem volt meghajtva.
Azután a Nexus 4 jött, de az egy érzékeny dög az üveglap miatt. A Nexus 5 jött be nagyon, de azt nem tudtam kihasználni, mert elkunyerálták tőlem.
Aztán végül egy Galaxy S6 után jött a Lumia 950. Majd hirtelen váltásként a Nexus 6.
Azóta otthon a páromnak is Motorolája van. Igaz neki csak G5, de nagyon szereti.
A 6-osnak kellene találnom valami utódot, mert a gyerek (3 éves lesz idén) imád rajta játszani és arra még bőven jó, hogy gyepálja. Ennek nem árt, ha leönti.
Persze vigyáz rá, csak nagyon szereti. -
törölt tag
válasz tariattila #7240 üzenetére
QR töltő? Már kód alapján is lehet tölteni?
-
törölt tag
válasz tariattila #7243 üzenetére
A Quick Charge az gyorstöltés. Azzal szerelni nem kell semmit. Maximum az adatkábelt kell a töltőfejbe dugni. Persze ez is lehet valakinek nehéz...
A QI a vezetéknélküli töltés. Alapból benne van a Nexus 6-ban.
Bár láttam olyat, aki a tok alá a lapos QI töltőt beoperálta...Házilag a legtöbb újgenerációs telefon igen nehezen javítható. Belevágni elég nagy bátorság.
-
Plasticbomb
addikt
válasz tariattila #7245 üzenetére
Szépen lassan döglik az akksi nálam is, és akárhogy gondolkodom, nincs kedvem ezt szerelni, szenvedni az összerakással, meg a ragasztott hátlappal... Múltkor kaptam egy ajánlatot itt, pixel 2 xl re váltással kapcsolatban, de Hollandiában élek így annyira nem akartam kihasználni... Plusz közben munkahely váltás meg költözés is feljött, szal azért remélem még egy pár hónapig működni fog a 6os...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
MPeter87
őstag
válasz tariattila #7254 üzenetére
Nem szeretnék kisebb kijelzőt, ezért nem lett A1, pedig a pure droid miatt én is agyaltam rajta. Mondjuk ez a nyújtott izé is kisebb, legalábbis keskenyebb, ezért kisebbnek hat.
moderálva[ Módosította: #45553408 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest