-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Dániel
tag
( A nokia már nem "márka" ami volt az elmúlt. A windows rendszerek megszokást igényelnek, de egy android jobb, és többet tud. A frissítések sem utolsó szempont. Nekem jelenleg sony-m van, a héten jön az N5. A sonyról csak annyi hogy ******* *** nem foglalkozik a frissítésekkel. Megvettem anno 120ezerért a legjobb telefonjukat és össz-vissz 2db frissítés jött rá, 4.1.2 lenne rajta mai napig ha nem lenne mókolva. A sony elásta magát nagyon sok embernél. A Z széria is így fog járni hamarosan, ezt több külföldi cikk is lehozta már.
A Nexus meg Nexus. Referencia készülék, attól a cégtől akit a világon mindenhol ismernek- elismernek. Az hogy az LG vagy Motorola csinálja az mindegy, mert a google kiadja hogy ez a folyamat és kész. Az N5-ben egyedül akksit lehet kiemelni nagyon gyenge tényezőnek, de vannak akik erre is rácáfolnak. )Az N5 egy tökéletes választás.
#30310: Nekem is volt szempont a G3, de teljeeeseeen fölösleges az a nagy felbontású kijelző. Semmi haszna, de előnye megint csak semmi. Arra jó hogy elmond a szomszédnak hogy haha nekem ilyen kijelzőm van a telefonban. A rendszer maga gördülékeny, megfelelő (tapasztalat) de leginkább a gyári szoftvereket kell megfizetni na meg a hardvert ami néha döcög a egy 140-150 ezres készülékben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest