-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
Mi az, hogy fotoznek, de allandoan kamerahiba amikor elinditom a kamerat???
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
adammkaa
senior tag
Ha te emlékszel rá hogy milyen színű poló volt a futárodon akkor érdekelne igen Ez a fórum azért van hogy okosodjunk azért szakmai topic és nem "szenvedek" ahogy írtad, te lehet hogy igen, az rád tartozik. Ennyi erővel első posztba ki is lehetne írni mindenki használja a keresőt, írni tilos a fórumba ugye?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
zsirfecske
addikt
szerintem is jobb csak megvenni és élvezni. tudatlanság hatalom, ha peched van úgyis szar lesz, ha meg nem akkor az se a több napos görcsölés miatt van.
persze kibontani helyben és jól lemeózni attól még remek ötlet, mindenkinek így kéne. én bejelentés pillanatában eldöntöttem hogy tesztektől függetlenül megveszem és első lehetőségnél lecsaptam rá. de mikor megérkezett, elsőként kértem hogy ellenőrizzék le nekem minden funkcióját, hogy ne legyen gond.
szóval inkább utána kell pörögni, előre felesleges.
amamkaa:
első posztban ki is szokták írni hogy kérdés előtt használd a keresőt[ Szerkesztve ]
-
adammkaa
senior tag
válasz zsirfecske #4958 üzenetére
Ez egyértelmű, ahogy átvettem már bontom is ki az üzletben, remélem van a PartneroGSM nél free wifi ahol első bekapcsolásnál le tudja magát frissíteni a telefon. Fogok vele hívni egyet a belső hangszóró teszt miatt, valami csengőhangot berakok a külső hangszóró ellenőrzésére, felveszem maxra a fényerőt és átnézem a kijelzőt tüzetesen nincs e vele baj, aztán nem tudom mit kéne még a helyszínen ellenőrizni..
Nexus 5 Black
-
Ayden89
csendes tag
válasz Algotis #4913 üzenetére
Megnyugtatlak nekem is felviszi addig, de szerintem a többieknek is 20-25 perc játék után 70-72 fokos, viszont ahogy átváltok a mérős progira, nincs annyi időm hogy screenshotot csináljak,mert egyből visszaeaik olyan 60-62-re... Amúgy tuti pontos a progi?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 w/ Android M
-
Algotis
addikt
válasz Ayden89 #4961 üzenetére
70-72-vel még nekem se lenne gondom, hanem aztán megy az nekem 80-ig, de ott már tényleg rohadt forró.
Nekem sikerült elkapni, de míg átváltok addig is hűl pár fokot...Mértem még másik 3-mal is, azok is ennyit mértek, csak ez egyszerűbb volt, mint a többi ezért csinálom ezzel...
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
válasz zsirfecske #4965 üzenetére
Igazából az lesz, hogy ismerősök majd amikor jönnek Svájcból odaadom nekik és akkor viszik vissza, addig meg bőven mindegy nekem, hogy meghal-e vagy sem Amúgy nem játszok annyit, de amikor mégis, akkor vettem észre, de azért nem egy jó érzés, hogy van egy hibás telefonom.
[ Szerkesztve ]
-
Ayden89
csendes tag
-
zsirfecske
addikt
sztem az a normális ha fel sem merül a hőfokmérés igénye.
amúgy hwsw n5 tesztet olvasgattam:
"Ekkor azonban sajnos egy másik tervezési baki is felbukkan, ugyanis miközben a játékhoz az okostelefont tájkép nézetben tartjuk, és az kényelmesen simul kezünkbe, az alján található hangszórókat az ember önkéntelenül is befogja, így jócskán tompítva a lövöldözés, vagy az autók motorjának hangját - ez a baki ugyancsak az Apple termékétől lehet ismerős. A kellemetlenség egy apróbb fogásváltással persze kiküszöbölhető, ugyanakkor mégis bosszantó egy csúcstelefon esetében."csomószor említik ezt máshol is. halló, csak nekem jut eszembe 180 fokkal elfordítva játszani? így nem kell fogást váltogatni és hallgatózni, mert pont a mikrofont takarjuk ki a másik kézzel, ami meg tökmindegy
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
válasz zsirfecske #4969 üzenetére
Nekem jobbkezes létemre sokkal jobban kézre esik az a fogás, amelyikkel pont kitakarom a hangszórót
-
ilyen_85
senior tag
válasz Algotis #4970 üzenetére
de ha fordítasz rajta 180 fokot, a kép ugyan úgy fektetve lesz, csak a telefon hangerőszabályzó gombjai fognak felfelé nézni, ebben a pozícióban a hangszóró felül lesz és nem takarod a kezeddel, szerintem így értette.
Ettől még lehetsz jobb kezes, mert a kép ugyan úgy áll
-
Algotis
addikt
-
hakydakillah
senior tag
válasz adammkaa #4950 üzenetére
Ezt a lotyogest tulreagalja a jonep szerintem. Nalam 2drb 310-es keszulek fordult meg, egyik se lotyogott, egyiket se ereztem halknak. Viszont ha ugy raztam oket, mint egy shakert, akkor igen, hallottam valamit :-) Ennyi lenne csak?
Mas tema - ugyanazt tapasztalom 2. keszulekemnel, mint as elsonel. Nagyon gyenge fenyviszonyok mellett a kamera fenykepezo modban mondhatni gyonyoruen lat mindent. Videozasra kapcsolva viszont elsotetul. Olyan montha az updattel csak a fenykepezon allitottak volna, hogy az gyenge fenyviszonyok mellett is Jo kepeket lojon, de videozasra meg nem gondoltak, vagy mi.
-
lord.lakli
őstag
válasz hakydakillah #4974 üzenetére
Shakelted az OIS-t
-
adammkaa
senior tag
A telefonnal készített képeket, videókat, TELEFONRÓL fel tudom tölteni a Google Drive - ba?
Nexus 5 Black
-
hakydakillah
senior tag
válasz lord.lakli #4975 üzenetére
Keszitettem egy kis Sex on the Android Beach-t :-)
-
tibbike01
őstag
Szerintetek Nexus 5 vagy Lg G2?
Egyszerűen nem tudok dönteni, pénz a zsebben már csak rendelnem kellene...
-
adammkaa
senior tag
válasz zsirfecske #4977 üzenetére
Nagyszerű akkor telefonról is fel tudom nyomni a képeket drive ba, ez jó, de androdid vonal, SGS3 LTE ről, de ott nem használtam még ilyet, ma szóltak nekem van ilyen levegőbe tárolós történet méghozzá 15GB ami elég jó szerintem, főleg nekünk jöhet jól akik nem tudna microSD használni.
tibbike01 Pont én filóztam 2-3 nappal ezelőtt a két telefonon de számomra egyértelmű már hogy nexus 5 lesz, holnap veszem meg. A 18 hónap állandó legfrissebb sw, kinézet, gyorsaság, letisztultság, kisebb méret miatt választottabb ezt.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
( V )
veterán
Hölgyek, Urak!
'ha 32GB-s, szín nem mérvadó, 2év garis, de ha esetleg garanciáztatni / cserélni kell akkor nem szeretnék visszamenni UK / CH / DE / AT-ba' paramétereknek megfelelőt szeretnék vásárolni akkor milyen opciók vannak?
UI mondjuk az is szempont hogy nem szeretnék +50-70k-t rátenni az árra az itthoni gsm cápák örömére.
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Lecs@
addikt
válasz tibbike01 #4979 üzenetére
Többen váltottak G2 - ről ( én is ) N5 - re. Neked kell eldöntened, kézbe fognod stb. G2 - n léteznek mikrolaggok, N5 folyékony, stabil PURE android, akadások nélkül. G2 sok extrát tartalmaz ( nekem nem kellettek ), N5 - re meg azt raksz extrát szinte amit akarsz. G2 előnye az én szemszögemből csakis a sokkal jobb akksi. Persze mindenkinek más a szemszöge is.
ui : én picit sem bántam meg a váltást. Amúgy G2 is egy remek telefon.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
tibbike01
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Leginkább a gyenge aksi miatt nem tetszik az N5.
Mostani Galaxy S2-met akarom lecserélni, ami küszködve bír ki egy napot. (cm10.2 használok rajta )Sajnos egyik telót sem láttam élőben.
Akinek volt már a kezében mindkettő, az elmondaná hogy melyik masszívabb, jobban egyben lévő telefon?[ Szerkesztve ]
-
Akos93
tag
válasz tibbike01 #4987 üzenetére
Annyit en biztosan eltudok mondani hogy N5 nagyon jol ossze van rakva, nagyon egyben van az egesz :-)
adammkaa: Nem erzed kicsit inkorrektnek hogy te mar napok ota itt kerdezgetsz mindent a telefonrol, ide jon mas erdeklodni es te meg elkuldod hogy ott a Google keressen ra? Kicsit paradox nem gondolod?
[ Szerkesztve ]
-
Farcryboy
csendes tag
Sziasztok!
Végre N5 tulaj lettem én is. Galaxy S3-ról váltottam. Valóban lenyűgöző a pure android gyorsasága. Fekete színben vettem meg, Linz MM-ban, 399ért. Spigen tokok + Xtremeguard fólia pedig úton vannak
Egy kérdésem lenne, mégpedig: másnál is fennáll az a jelenség h amikor érintésnél visszarezeg a teló, akkor van egy ilyen hang, mint ha rázkódna valami. Vagy csak az optikai képstab hangja???Farcryboy
-
hakydakillah
senior tag
Pont erre gondoltam en is. Feltett valalmi 200kerdest, most meg elkuldi a francba. Nem akarok moderatori figyelmeztetest, szoval nem fejtem ki bovebben a velemenyemet :-)
tibbike - tegnap mediamarktban hozzafogtam nexusomhoz a G2t. Most mar orulok,h nem azt vettem. Kicsivel mindenben nagyobb, leginkabb vastagsagban. G2-nel meg koztudott a ropogos/recsego hatlap.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Mobil flották
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok