-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz eladogeppc #35500 üzenetére
Mit értesz az alatt hogy "ARE" és mit ír a dobozon ? nekem S/N:304K
Vagyis a jelentése Serial Number : 2013.04 Korea[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
FearTomi
őstag
válasz eladogeppc #35496 üzenetére
Felejtsd el ezeket az idiota benchmarkokat...semmi ertelmuk nincsen. Csak arra jok, hogy felidegesitsed magad azon, hogy nem 17000 pontod van, hanem csak 16999...Antutuba amugy azert akadozik mert szar a textura 4.4 alatt...
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
janosibaja
őstag
válasz eladogeppc #35496 üzenetére
Momentán nekem is gyári 4.4-em van.
Antutu 4.4 "O"-nál 16862 volt, ma frissült "S"-re és leesett 16634-re.
Nem mintha annyira érdekelne, nem játszom a mobilon, érzetre tök jó - csak nem értem .Most látom csak FearTomi válaszát... Tehát: tegyek rá?
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz janosibaja #35508 üzenetére
Pontosan, ha a jatekokat megnezed, egyik sem fog akadni...es ez a lenyeg! Szoval az osszes benchmark kuka.
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
törölt tag
válasz mcsabi84 #35446 üzenetére
Tegnap néztem az egyik sorozatom. Stáblista, jó zene, Google Sound Search: what's this song? Mark Kozelek - Metropol 47. Keep on device és öt perc múlva már a telefonomon volt a Rock 'N' Roll Singer album. Jó cucc.
(#35506) janosibaja: ehhez nem kell root, ha beállítod, akkor a power gombbal le tudod tenni az aktuális hívást.
(#35508) janosibaja nem kell érteni, csak felejtsd el a benchmarkolást. Aha, jó magasról. Értékeset helyet foglal el a készülékeden.
(#35510) FearTomi: Real Racing 3 és 30-50 fps. Azért nem folyamatos játék, de már játszható kategória. Autóverseny, FPS = 60 fps.
[ Szerkesztve ]
-
Benex
senior tag
NewmanHD-val +1
Nagyon féltem az "átállástól" hiszen én is úgy voltam, h csak teszt, de már több mint 2 hete így van a telo ART-tal, és sokk gyorsabb (pl appok hamarabb reagálnak, hamarabb toltenek be, (persze ami netes az attól is függ) "csúszósabb" a rendszer... Stb..) 1 hibát se láttam még, lehet h teszt fázisú, de azért tettek bele h használjuk s próbáljuk ki. És be is vált véleményem szerint kurv@ sokat dob a telon.S23 Ultra | Sony A7 IV
-
NTonee
veterán
válasz Scooter74 #35515 üzenetére
csak ne lepődj meg, ha baromi sokáig fog tartani az első bootolás. Használt appok számától függően akár fél óra is lehet. A telefonod lehetőleg legyen feltöltve. És még egy apróság, vannak még olyan appok, amik nem hajlandóak működni ART-al.
(#35516) janosibaja: azt sehogy. Csak letenni, vagy elutasítani egy bejövőt.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz C.Brigante #35509 üzenetére
Ilyenkor elég lenne twine kolléga remekbe szabott írását linkelni.
-
Criton
veterán
Bootloader nyitas windows7 alatt cmdben masnak is olyan, hogy a fastboot oem unlock utan egy fastboot reboot kellett? Wiindows8 esetében automatikusan ujrainditotta a telefont. Vagy ha masnal Windows7 alatt is ujraindult, elvileg az az opcio is jo, hogy fastboot reboot? Mert ahogy lattam utana csinalta meg a torlest.
-
atp_elte
csendes tag
Sziasztok!
Amerikából származó Nexus 4-be milyen beállítások kellenek, hogy működjön rajta a T-mobile mobilnet (GoNet XL)?
Köszönöm a részletes instrukciókat!
[ Szerkesztve ]
Toshiba L55, Samsung Galaxy Tab S 8.4, Nokia Lumia 630 DS - mert mobilnak lenni jó...
-
őstag
-
C.Brigante
veterán
válasz pepe091 #35519 üzenetére
hát ezen átsiklottam de kemény lett és igaz!
(#35523) w333: csak annyit kellene tenned, h nem hírdetsz légből kapott félinfókat. "ART nem ajánlott"
ez mire volt jó pl? Kitől hallottad ezt? Csak azt használom és eszemben sincs dalvikra visszaállni.uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
cynric
tag
válasz #59070464 #35469 üzenetére
Nekem alapból interactive és 384 mhz vagy mennyi volt. Átraktam on demandra, semmi. Átraktam on demandra 702 mhz, semmi. Interactive 702, semmi.
flac: Most monitoroztam cpu hasznalatot kicsit. Alapbol ilyen 2 mag megy, elso 5% masodik 30% mondjuk..
Aztan lezarom a kepernyot = elsotetul.. megy a 4 mag abbol 1 100% korul tobbi 60 50-20 kb.Szerintem ez nagyon nincs rendben..
mp3-al ugyanez: alapbol 2 mag egyik 1% masik 2% mondjuk. Elsotetul kepernyo, mind4 mag beindul kb 40-50% mind a 4.
WTF?
Valaki tudna segíteni? 4.4, franco kernel, play zene progi
7lövetű konyhakés
-
András.
tag
Üdv!
Eddig nagyon tetszik a telefon! Az lenne a kérdésem, hogy mit kell átállítsak angol nyelvre, hogy működjön a Google Now minden funkciója, pl ébresztés beállítás, híváskezdeményezés, stb. Mert az asszisztens hangját átállítottam, de nem ismeri fel, csak rákeres. A rendszer nyelvét kell átállítani? -
MODERÁTOR
Abba nem gondoltál még bele, hogy nem velünk van a baj? Nem egy ember van ezen a véleményen amin én. Már moderátorok is jelezték, hogy nem kellene ezt a stílust folytatnod. Az a probléma, hogy fél információkat hangoztatsz és terjesztesz folyton, amik sokszor hamisak is, és csak hosszas győzködés után ismered be, hogy hülyeséget írtál.
-
w333
félisten
Fejlesztői Beállítások = Fejlesztőknek vagy fejlesztesz rá alkalmazást
Ha annyira stabil lenne akkor ezt nem a Fejlesztői Beállításokhoz rakták volna hanem pl. alapból ART -n működne a rendszer vagy valahol a Biztonság beállításokban lenne ... de nekem teljesen mindegy hogy ki hogy használja a telefonját, lehet hogy használható de még mindig ez csak egy Test verzió
De mint már mondtam jelenleg nem sok értelme van még : Link
(#35532) pepe091
Milyen stílusról beszélsz ... mikor folyamatosan oltodatod az embereket ?
Szerintem mindenki nézzen magába, legalább én segítek a felhasználóknak ...
És kérlek linkelj már egy olyat ahol fél információkat terjesztek ...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cynric #35528 üzenetére
Ne az ondemand, interactive maximális órajelét állítsd 702 MHz-re, hanem FKU / CPU Manager / Hotplug Control / suspend_frequency: 702000-ről állítsd be 1512000-re és nem fog akadni. Ez persze nem jó így, nem normális dolog (remélhetőleg javítva lesz később). Menj le annyira, amennyire lehetséges a jobb akku miatt, vagy egyenlőre hanyagold a FLAC-t (amit tudom, nem könnyű ):
1512000
1458000
1350000
1242000
1134000
1026000
918000
810000
702000(#35533) w333: holy sh!t
[ Szerkesztve ]
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Sikeressen túl vagyok az első factory image flash-en.Meg is köszönném azoknak a fórumtársaknak akik segítettek.Lenne egy két láma kérdésem.Hogy tudok beállítani egy mp3-as zenét csengőhangnak?A zárt képernyőre lehet külön képet kirakni?Tud valaki olyan appot amiben képeket lehet kirakni a főoldalra és bizonyos időközönként változik a keretben a fotó?A gyári képkeret nem tetszik.A franco kernel miben külömbözik a gyáritól?
[ Szerkesztve ]
-
Benex
senior tag
válasz fatal` #35531 üzenetére
És w333 : De ha tönkre vágná a telot, mert olyan alpha.... Akkor még oda se tették volna bele.... Meg nexusosok azért veszünk fejlesztői telefont h az ilyen dolgokat kitudjuk próbálni benne.... De oké többet már nem írok erre a témára.... Mindenki máshogy látja..
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
sonique
őstag
baszki azért van benne mert hogy az istenbe mashogy vezetnék be ugy
hogy egyszer csak lecserélik a dalvik ot
sehogy
.........AZért valaszthato hogy aki appokat fejleszt az tudja tesztelni
és hogy akinek megfelel az hasznaljamashogy nem lehetne rá elkésziteni a programokat
ha pedig nem lenne kész az ART akkor nem kerülne beleaz hogy valaszthato csak annyit segit hogy megmarad a visszafelé valo kompatibilitás nem és nem allsz ott
mint fing a fürdöben hogy nem megy x program arton
amint elér egy bizonyos % ot a tamogatotság biztoslehetsz hogy kiveszik a dalvikotszal nem kell hirdetni a marhaságot állandoan
-
saltanus
aktív tag
válasz #59070464 #35535 üzenetére
w333 kollégával hasonlóan és is visszaálltam dalvikra én nem vettem észre eddig különbséget. szerintem max egy 1 másodperccel gyorsabban kapcsol be ha ARTon van..
viszont ami a fo oka hogy vissza álltam, hogy mar 3 alkalmazásom volt az ami nem futott ARTon ezert az mar nekem sok volt...
de ha minden futna ugyanúgy mint dalvikon akkor visszaállnék de így nem... sőt mivel pl olvastam is h egy darabig nem is lesz ARTon alkalmazas.... -
w333
félisten
válasz sonique #35540 üzenetére
Persze ebben egyetértek, és be lehet kapcsolni / kipróbálni ... de hosszútávon nem nagyon ajánlott használni, mert pl. mi van akkor ha megtetszik egy alkalmazás ami csak Dalvik -on működik, vagy pl. frissül egy adott alkalmazásod és nem fog utána működni ?
Ennek majd akkor lesz értelme ha sebességben legalább 30-40% gyorsabb lesz mint a Dalvik és az alkalmazások 90% kompatibilis lesz, vagyis kb. nyáron
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Látom ez a topik nagyon kezd rossz iranyba haladni.... az elmult napokban tobb ember, velem egyutt kerdeseket tesz fel (azert van a forum), de valasz nem minden kerdesre jon, csak azt latni, hogy igy a w333 meg ugy....fel nap alatt mindig tobb mint 120+ hozzaszolas, es ha valaki kap is valaszt, ennyi idon belul irt hozzaszolas kozott nem nagyon lehet megtalalni.A telefont nagyon szeretem, a topikot is, mert itt nem az a stilus ment mint az iphone topikban...eddig. akinek a szerepet es segitokeszseget kiemelhetem nem mas mint NewmanHD, NTonee, Petipetya es sorolhatnam....nekik es akiket veletlen kihagytam, koszonom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz saltanus #35541 üzenetére
Nem a boot időn van javulás ART-on, hanem használat közben. Nem írom le újra, mert már hetvenszer leírtam és unom. Aki nem látja (érzi), az nem látja (érzi), nincs itt semmiféle placebo. Ezek tények. Attól, hogy rossz a szemem és nem látom a Marika nénit a szemközti háznál, attól még lehet, hogy ott áll.
(#35542) w333:
pl. mi van akkor ha megtetszik egy alkalmazás ami csak Dalvik -on működik, vagy pl. frissül egy adott alkalmazásod és nem fog utána működni ?
Ilyen nincs.Ennek majd akkor lesz értelme ha ... az alkalmazások 90% kompatibilis lesz...
Ez már kb. most így van.Egy kérdés: te kipróbáltad már valaha, vagy az idióta videókból táplálkozol?
-
fatal`
titán
A telót nem lehet tönkrevágni. Senki nem mondta. Nem attól lesz valami alpha/beta mert fizikai kárt tesz a hardverben. Ettől még a Google nem ítélte stabilnak, máskülönben alapértelmezett lenne. Én nem mondom, hogy instabil vagy bármi ilyesmi, az alpha verzió is túlzás (inkább béta), de nem véletlenül van csak a fejlesztői lehetőségekben és nem véletlenül nem kompatibilis vele néhány app (pl. WhatsApp).
-
w333
félisten
válasz Criton #35544 üzenetére
+1 ! inkább a fórum -al foglalkozzunk mint mások fikázásaival
Akinek nem tetszik ne vegye figyelembe és ne válaszoljon ... ennyi(#35545) NewmanHD
Igen kipróbáltam ... de nekem jelenleg fontosabb a stabil működés
(#35548) sonique
Ez nem az én véleményem ... hanem a Google véleménye Link
[ Szerkesztve ]
-
sonique
őstag
és KI nem ajánlja ?!!??!?!?!?!!
TE? mert az pont semmimi az hogy frissül és utána nem tamogatja
Idiotaságol 5östényleg mostmar kicsit vedd visszább a tempot
és a valaszaid ugy kezd hogy
"""""saját véleményem szerint """""
mert ugy szorod itt az igét mintha mindenhonna ezt olvasna az embermeg mi az hogy akkor lesz értelme ha 30-40% al gyorsabb lesz
mar megint egy allitas amiböl hiányzik
hogy a véleményed szerintnem a sebbeség a lényeg itt ezt sem érted meg
de jelenleg akku fogyasztas sokkal fontosabb és abban
az ART jobb hosszabb üzemidö érhetö el[ Szerkesztve ]
-
bruxelles
tag
Hello!
Ha ARTra valtunk csak egyszer optimalizalja az alkalmazasokat vagy ahanyszor visszavaltunk? Amugy mintha a homegomb gyorsabban reagalna viszont a whatsapp es a viber nem megy nalam amik letfontossaguak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest