-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
antonka
újonc
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni.
Van egy kisebb hiba a gépemen: a telefonon álló módban az alsó három "gomb" nem működik, nem reagál semmire. Vizszintes helyzetben (ha a "gombok" a kamerához esnek közel) működnek.
Ami érdekes, hogy ha valamilyen alkalmazást megnyitok, akkor reagál azon a felületen, ahol álló módban a "gombok" lennének. Tehát nem egy egész sáv halt meg a kijelzőnAzt hozzá kell tennem, hogy a telefon leesett és koppant egyet a kövön, nem nagyot, de koppant
Kérdésem: találkozott-e valaki hasonló problémával ( a leesést kivéve ), létezik-e, hogy hardveresen sérült, vagy, valami...
eddig megtörtén az újraindítás, a gyári állapot visszaállítás. nem segített. (annyit igen, hogy 20 perce kitkat figyeg a gépen!!! nagyon nem élvezem így, de vanHa bárki megtisztelne valami hasznos infóval, megköszönném!
-
twine
veterán
válasz petipetya #35255 üzenetére
értem,,ahogy látom nem én voltam az egyetlen aki félreértett,,,
De akkor elnézést,,,Nem akartam okoskodni,,,de ennek tükrében érthetetlen számomra a két mondatod egymás után,,,
az egyik alapból több színt tud, plusz színkeverés,,,a másik alapból kevesebb szín+ színkeverés...
Hatalmas különbségek,,,hasznos információ volt ,köszönöm szépen
Peace,,csak csipkelődöm.... -
törölt tag
válasz Integra #35254 üzenetére
Semmi hatranya a Franco-nak, igy nem latom okat, hogy miert ne tedd fel (a stock kernel pedig visszarakhato adatvesztes nelkul, de erre nem fog sor kerulni ). A sebesseg is jobb, foleg, hogy azt az FKU app-ban, szeles korben szabalyozhatod.
Mod: felreolvastam. Franco nincs fent? Ha nincs, elobb azzal probalkozz.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Beállítások / Hely / állítsd Energiatakarékos / Helyelőzmények kapcsold ki.
Google Kereső / menü / Google asszisztens / ha nem használod szintén kapcsold ki
Az első napokban nálam is volt ilyen Android OS darálás, aztán miután ezeket beállítottam kb. 1 nap után helyre állt minden ... jelenleg Android Rendszer 5% és Android OS 4%
(#35255) petipetya
+1 ! sokkal egyszerűbb és átláthatóbb a Light Manager
(#35263) Krisztián
De szerintem még mindig ezektől van ... ( tapasztalatból mondom) Xperia Z és LG G2 -n szintén volt ilyen android OS darálás aztán ezeket beállítottuk és minden helyreállt
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
feriapu
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen telefonon.Azt szeretném kérdezni tőletek,hogyha gsm boltból való a készülék,attól még ugyanúgy megkapja a frissítéseket? Akitől venném,azt mondta,hogy 4.2.2 van rajta. Viszont én szeretném a 4.4-et. -
w333
félisten
válasz NTonee #35266 üzenetére
Akkor lehet csak Placebo vagy nem tudom hogy mi ... de az bíztos hogy Xperia Z és LG G2 ismerőseimnek mikor ezeket beállítottuk csak azután szűnt meg az Android OS darálás ... lehet hogy Nexus gyári rendszerben ez másképpen van, de ismerőseim kb. hetekig szenvedtek vele
(#35267) Scooter74
Csak egy pár felesleges dolog : Aktualítások, Google szövegfelolvasó, Google Magazinok / könyvek / játékok, Korean Keyboard, HP nyomtató, kb. ennyi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
NTonee
veterán
válasz feriapu #35271 üzenetére
a legegyszerűbb, hogy megvárod az ota frissítést. Jelez a telefon, ha van, azt wifire csatlakozva letölti és fel is telepíti magának, nem kell hozzá külön program. Ennél kicsit bonyolultabb a factory image-ből felrakni, amit le lehet tölteni innen. Erről volt a napokban bőven sok leírás itt a fórumon, itt vissza is van linkelve pár.
-
petipetya
nagyúr
Tudom, hogy off a téma, de holnapra ki kellene nyomtatnom egy oldalt.
Van valami szolgáltatás Pesten, ahol a 4.4 révén wifin keresztül ki tudom nyomtatni a cuccot?
"nincs rá lezsóidő"
-
aizen92
addikt
válasz petipetya #35277 üzenetére
ilyenről nem hallottam de copystore-ban ha nincs nálam a pendrive akkor meg tudod nyitni ott a boltban a böngészőt és onnan szoktam belépni egy direkt erre a célra kreált emailcímre ahova előzetesen átküldtem az adott pdf-et doc-ot. és letöltöm és ki tudom nyomtatni. tele van rakva géppel a boltjuk. esetleg hívd fel őket lehet h tudnak ilyet de szerintem mindenhol ezt fogják mondani hogy nyisd meg az emailed és töltsd le onnan a gépükre.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Készülődök ilyen kütyüt venni.
Volt Optimus G-m de annál az akkuidő illetve a kamera problémás volt.
Szerintetek a Nexus 4 jobb döntés mint például az Ascend P6 illetve Alcatel Idol X ?ROMok szempontjából gondolom mindenféle képpen jó a Nexus.
Fényerő mennyire megfelelő ? Kamera milyen ?
Tudom van első hozzászólás, de ti akik már gyűrtétek a kütyüt jobban véleményezni tudjátok !
Köszi előre is !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
w333
félisten
válasz eladogeppc #35282 üzenetére
Mindenképp jobb a Nexus 4
Fényerő teljesen rendben van én (automatán használom ) és a képek is elég jók : Link a vakku is jóval erősebb mint az Optimus G -nek
Az egyik srác nálunk most vett egy P6 -t, hát mit is mondhatnék ... úgy laggol és akad mint az atom, és ilyen kis pihe könnyű valami, nagyon nem jó
Alcatel / ZTE / Huawei nálam leszerepeltek, nem kell ilyen kínai sz@r többé(#35283) NewmanHD
Köszi ... és majd később megkukkantom
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz SamS20 #35284 üzenetére
A telefon nyugalmi helyzetben volt majdnem egész nap, wifi/3g on, sync on, semmilyen app nem volt megnyitva, nem volt háttérben, csak a Betterbatterystats. Persze ha nyomkodom, akkor már biztosan más lenne a helyzet, de itt nyugis telóról beszélgettünk, governorok közti különbségről.
(#35288) SamS20: erre tessék
[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
valaki ha linkelne nekem egy 4.4 alatt működő betterbatterystats-ot azt megköszönném
-
Damage401
senior tag
Azért annyira nem rossz a helyzet a P6-nak, Teszteltem egy pár napig. Igaz a N4-hez képest lassabban nyílnak az alkalmazások, lassabb is az animáció. De azon nem stock Android van. Sőt a proci is házbéli nem egy Qualcomm. P6 mellett szól az elegáns megjelenés, szép kijelző, viszonylag jó képeket is lő. Itt a SoC a kérdés, hogy mennyire lesz elég. Mivel nem egy közismert. 2GB ram oké. De ha most választani kellene, Nexus 4
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Integra
titán
válasz SamS20 #35288 üzenetére
powertoggles-nek van ilyen része is, még mindig a legjobb mini app ezekre.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Lacee1986
senior tag
Hogy lehet a Nova Launcher-ben a háttérképet úgy beállítani, hogy egy teljes oldalt foglaljon el? A scrollozást már kilőttem, de még mindig nem teljes.
Remélem érthető, hogy mit akarok.
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
Nálam nem akad a P6...pedig erre érzékeny vagyok az Xperia sorozat óta. Szívesen megmutatnám, de gondolom még csak nem is egy megyében lakunk.
Pihekönnyűség:
Nexus 4: 133,9 x 68,7 x 9,1 milliméter
P6: 132,65 x 65,5 x 6,18 milliméterVolt nexusom, tudom, hogy annál jobb telefon kevés van, de egy vélemény alapján ne írjunk már le egy másik telefont.
Ahogy az előttem író mondta, az egyedüli kérdés az SOC...nem tudni mi lesz vele.
#35294: át is raktam offba. Mint írtam, volt nexusom, de láttam én már S4-et is laggolni, mert tele volt lakva minden xarral. Mint írtam az N4 jó telefon, mostmár lehet én is azt venném, mert használtan elég elfogadható lett az ára.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Damage401 #35289 üzenetére
Hát nem tudom a szépség az szubjektív ... ez egy fehér színű volt és a pihe könnyű súlya miatt nekem kicsit gagyinak tűnt az egész, sebességben összehasonlíthatatlan a Nexus 4 -el, ez nagyon akadt és laggolt mindenhol még a menüben is ... volt S3 LTE telefonom és még az is gyorsabb volt
(#35293) ShadowX
Ez nem egy P6 -t fórum szerintem ne OFFoljunk tovább mert semmi értelme, én leírtam a véleményemet és pont (összehasonlítottam a 2 telefont és nagyon nem egy kategória, és az akkuja egyenesen gyalázatos) Peace !
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FearTomi #35286 üzenetére
Hogy érted, hogy saját oldalakat? A Newsstand-be az is kezdett nem tetszeni, hogy nem lehetett bármit hozzáadni. Itt nem találkoztam olyannal, ami ne lenne (~60 feliratkozásom van). Ráadásul bizonyos oldalak kategóriájára is külön fel lehet iratkozni. Például ha a Forbes üzleti élet történései nem érdekelnek, akkor feliratkozhatsz csak a tech részlegére. [lifehacker] [androidcentral]
[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
@Integra : a powertoogles-t szerintem nem nekem akartad ajánlani fent van telón is, de amúgyis a programot magát kértem
A többieknek köszönöm a segítséget.
-
FearTomi
őstag
válasz #59070464 #35296 üzenetére
Igen, erre voltam kíváncsi, de közben letöltöttem és látom, hogy azt adok hozzá amit akarok. Nagyon régóta kerestem már ilyet. Ami volt az használhatatlan volt, de ez eddig nagyon jónak tűnik!
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest