Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • formasu

    tag

    válasz Malacka #1825 üzenetére

    Én is hasonlóan vagyok, mint Malacka. Sokat javultam, , kevésbé fáj, ill. sugárzik a fájdalom a bal csípőmbe, és bal lábamba. Két hete készült újabb MRI, és csodálkozva látom, hogy az "eredmény" rosszabb, itt már egyértelműen írják a sérvet az L IV-V között, és mellette is vannak kitüremkedések.
    Az előzményekhez tartozik, hogy májusban, és júniusban kaptam elég sok injekciót, fájdalom csillapítót, és szteroidot /diprofos/ is, szerintem a gerinc mellé, és rengeteg tablettát reggel- este. Nem volt tőle észrevehető javulás!
    Augusztusban elkezdtem egy McKenzie egyéni gyógytornát, és attól, vagy mástól, de észrevehető javulásnak indultam, aminek intenzitása szeptemberben csökkent, szinte már stagnált. Tehát nem javultam tovább, legalábbis a fájdalom szűnése terén.
    Az eddigi orvosaim már a műtétre célozgattak, amit szeretnék elkerülni.
    A múlt héten, szerdán felkerestem egy újabb dokit, aki már nem a kezdő korban van. Vizsgálat után oldalamra fektetett, és a gerinccsatornába! /nem a gerinc mellé!/ adott egy szteroidos "koktélt", ami után egy órát szinte mozdulatlanul kellett feküdnöm.
    A fekvés közben, és egy óra múlva sem éreztem semmi kisugárzó fájdalmat! Azóta eltelt 5 nap, és még most sem érzek. Időnként gyengén érzek "valamit" a bal csípőmben, de ez inkább a régi fájdalmak következménye lehet.
    A hét végén megyek ismét, és megkérdezem, hogy ez valójában mit csinál..... Érzéstelenít, eltünteti, szétrombolja a már kialakult sérvet, vagy mit....
    A lényeg, hogy április óta még rövid időre sem voltam hasonló állapotban mint most, szerda óta. Azt sem tudom, hogy ez a javulás maradandó, végleges-e?
    Van itt valakinek ilyen tapasztalata?

    A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

Új hozzászólás Aktív témák