Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz BiP #6367 üzenetére

    próbáld meg magadra venni ezt a két sort:
    "nem állítom, hogy *mind* igaz rád is, de egy-kettő biztosan):"
    "na ebből a centrírozás mindenkire kellene, hogy vonatkozzon, és jó eséllyel kimarad."

    "Arra reagáltam, hogy azt írtad, otthon kereket cserélni rossz szokás.": igen, az. továbbra is rossz szokás, mert aki otthon cserél kereket, az jó eséllyel azt az egy alkalmat is kihagyja, amikor szakember láthatná a kereket, megvizsgálhatná, centrírozhatná. ez az, amit magadra kellene venned a hsz-ből. ehhez képest engem még húz a panel is, annak a magadravétele opcionális.

    "De ha ott a garázs,": ahham... itt a szomszéd házsor mellett kiírtak egy garázst 5 és fél misire, mire elmentettem volna a linkjét, eladták. tehát akinek szerencséje van, és családi házban lakik, megsaccolni se tudom, hányszor annyiért, mint a panel, és a családi házhoz tartozik garázs, az jogosan háborodott fel (nem). de akinek eredetileg nincs garázsa, az majdnem kétezer év alatt spórolná össze a garázs árát a kerékcseréken. Lehet, hogy azért volt olyan kapós az a garázs, mert Cézár is parkolt már benne? nem tudom...

    "Ami a kocsik felszereltségét, diagnosztikáját illeti, a vectra meg az Insignia is felső tartomány az opelnél, de azért az utakon mégis astrákat, corsákat nagyságrendekkel többet látni. De más márkára is igaz.": a j astrában is van már kötelezően tpms.

    a vectra lehet, hogy felső kategóriás, inkább azt mondanám, felső kategóriás VOLT, amikor kifejlesztették. CAN busz több, mint 20 éve *MINDEN* autóban kötelező, azt, amit 20 éve tudott a vectra, miért nem tudja ma minden autó? Az alap hw infrastruktúra benne kell, hogy legyen az autóban, mert különben nem kap zöldkártyát. Azt a 20 sor programkódot nem bírták beleírni? Most arról ne beszéljünk, hogy az insignia A 9 éve volt az év autója, az másfél modellciklus. Tehát amit a ráncfelvarrott insigniában találsz, arra volt 9 éve minden gyártónak, hogy ellopja.

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák