Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz net84 #31838 üzenetére

    Én erre azért ráteszem azt, hogy dolgoztam vele. Fiatalkoromban eleinte én is ilyen voltam (néha most is megesik) meg mentek a csoki, dobozos sör, 300ft-os Windows telepítések, de egy idő után rájöttem, hogy csak saját magamnak vágok alá ezekkel. Mikor láttam, hogy havernak Veszprémben az 5000ft-ot (2003-at írtunk) csont nélkül kifizették, akkor mikor hazajöttem, drasztikus áremelés jött.
    Persze a "szomszéd Pistike a feléért megcsinálja" vevők egyrésze kiesett, aminek egy része később visszatért, és kifizette a 300ft helyett a 3000-et is.
    Most szombat este volt egy ilyen "illem" apróságom 2000ft-ért, olyan lelkiismeretfurdalás nélkül vettem el mint a szél. Pedig csak a zsebemben a többszöröse volt, a bankszámlámon meg pláne. De a meló, az meló. Ennek köszönhetően pont "ingyen" volt a vacsoraként szolgáló hamburgerem :)

    (talán most páran elismerősen csettintenek, hogy ejjjj, a KROK640 fejlődik, pedig nem, csak a sok-sok jól működő üzletről nyilván nem írok itt, mert off is lenne, meg minek)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák