Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hcl

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz kenwood #30389 üzenetére

    "Ha valami security cucc fut a gepen, akkor akar lecsukott fedellel is tud porogni a ventillator. Neha amikor lecsukom a fedelet, akkor egyszeruen elszall a gep. Nem eleg, hogy nem azt csinalja,amit kene neki (zarolas), "
    Ezek feltétlen HW hibák, pláne, hogy az OS mit csinál a fedél csukására. BTW a 480-asainkkal hasonló sem volt, a T14-re panaszkodtak szervizes ismerősök, de ott is inkább a gyártási minőség gáz, pl. bizonyos alaplap-szériák forrnak.
    A T480-X280-T14 első generációi meg mind meleg mint atom, az Intel erősen elkefélte a proci energiagazdálkodását.

    Dell. HP. Van a cégnél mind a kettő. Hát...
    A Dell a 2010-es évek elején sokkal jobb volt. Most éppen rengeteg garis hiba van, de ilyenek, hogy a HDMI nem ad képet a frissen kibontott gépen, gondolom pár százezret legyártottak hibás forrasztásokkal. Meg LCD hibák. A Latitude 5420-30 designja is gáz :S Billentyűzet az Fn-es PgUP/Down gombokkal büntetést érdemelne :D

    HP jobb, legalábbis az Elitebook (pedig az elején hogy utáltuk). Legalább vékonyak a gépek, alu házzal. A G4-G5 óta van ilyenünk (mind a 3 gyártótól százas nagyságrendű a minta), 830-840-845 meg pár Fury, az elején voltak gyakoriak a garis esetek, mostanra kevésbé. Amit nem törnek össze, az tartós.

    [ Szerkesztve ]

    Mutogatni való hater díszpinty

Új hozzászólás Aktív témák