Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz F.E.K.. #23508 üzenetére

    Tavaly januárban volt a legfurább... Ugyanis (2020 dec 20-tól) itthon voltam egész januárban (2021) meg február elején, volt pénzem új gépre, és a covid lezárások meg a tél miatt amúgy sem tudtam kb semmit sem csinálni. Mégsem vettem új gépet mert nagyon elvoltak szállva az árak, és mindenki azt mondta h ne most vegyek gépet (covid okozta hiány + karácsony + cripto láz volt egyszerre). Végül (2021) márc 1-én vettem meg a gépet (januárhoz képest egy 180 ezres tételen spóroltam 25 ezret kb), VGA maradt a régi, és azóta is a régi van...
    Szóval jobban jártam volna ha már 2020 dec 20-án megrendelem a gépet, talán csak amiatt nem, hogy akkor még a B560-as chipsetnem volt elérhető, így nem olyan lapom lenne.

    Egyébként én sem vagyok hardcore játékos, kedv függő, napi 1-4 óra amit szoktam játszani, de úgy vagyok vele, hogy az viszont MINŐSÉGI időtöltés legyen. Az, hogy végig szaggat, csuklik, a játék, vagy épp minimum grafikán tolom, az nem minőségi időtöltés. (sok játék minimumon rondább mint némelyik 10-12 éves játék )

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák