Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diabolis

    aktív tag

    Hú, kellett nekem visszajönni a fél hét szabimról....
    Még tavaly kérte az egyik kolléga, hogy dobjak már össze neki valami vasat, házi készítésű 4k videók vágására. Nem profi, nem ebből él, de legalább nem ért hozzá :D Derült ez ki akkor, amikor rákérdeztem, hogy egy ilyen melóra sac/kb milyen paraméterekkel rendelkező gép kell. Nem tudta, soha nem csinált még ilyet, de vett egy NÉGYKÁ kamerát, kell neki vágni is... Ja, két ünnep között még én nyomtam neki kontrollcékontrollvét az excelben....
    Oké, tiszteld felebarátaid agybaját, főleg ha pénzed is lehet belőle. Kicsit beleástam a témába, össze is dobtam neki egy (szerintem!!!!) olyan gépet, ami a következő pár évre jó lesz neki.
    Erre idei első munkanapomon megjelenik a kolléga, hogy lessem már meg, mert kapott egy kereskedelmi egységből egy árajánlatot (direkt nem írok boltot, mert lehetek akár én is a hülye, ők általában korrektek, nem akarom lejáratni őket).
    Az ajánlat vége nagyon sok ft. A proci még stimmelt, Ryzen 2700, nekem is az van, meg vagyok vele elégedve így 3 hét után :D 2060-as kártya, ára is jó volt, pipa. 500-as m.2 SSD, pipa.
    Amikor a moduláris, 650 wattos táphoz értem, kicsit felrángattam a szemöldököm. A vízhűtésnél (35k) pedig már aljasul rángatózott a bal vádlim is. A 80.000ft-os asus gaming x570-es lapnál a szám is elkezdett habzani..... A 16GB 3200MHz-es ramnál letettem a papírt, és megkérdeztem: "Ugye még nem rendelted meg? "
    És a csoda: MÉG NEM!!! :D :D De neki az a lap kell, mert van rajta wifi.... Aha... Mutattam neki egy wifi nélküli lapot 30-ért, és egy wifi sticket 10-ért... De az neki nem elég gyors, mert azt mondták a boltban, hogy nagy a késleltetés. Az b+.... Egy CS partihoz biztosan.
    Végül kolléga meggyőzte magát, hogy, neki ez a gép így kell. Persze majd összerakom, ugye? Persze Béla, 20 darab ezresért. Háddeméééé???? Azért, mert ilyen drága és szerintem felesleges alkatrészeknek a szerelési költsége is drága.
    Szerintetek velem rakatja össze? :D

    Ne vegyél kutyát! Inkább fogadj örökbe. Tele vannak a menhelyek.

Új hozzászólás Aktív témák