Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz hobizoli #10752 üzenetére

    Jól megfogalmaztad a lényeget: "qrmanyzati vetites,". Ebben benne van minden. Azt is, hogy mi a különbség a kommunikáció és a gyakorlat között, és azt is, hogy máshol miért megy ez flottul, nálunk meg olyan magyarosan szokásosan.

    Ékes példája a logikamentességnek, hogy amikor végre megjött az első adag, 9600valamennyi, akkor beoltottak 4800embert, a maradékot meg hiába kell csak 21nap múlva beadni, félretették, mert csak. Ahelyett, hogy az összeset beadták volna, (értsd: 2x annyi embernek), hogy amíg úgyis várakozunk, csak hogy teljen az idő, 3 hét, ami baromi sok, úgyis beérkezik a másik fele.

    És persze ezt az egész akadozó szállítást is fel lehet használni egy kis brüsszelezésre, sorosozásra, meg évek óta megy a sárdobálás az EU-ra, aztán megy a csodálkozás, hogy Mo. miért nincs a prioritási lista elejében. Jééé.

    De ami az egész körül megy, az a hozzá nem értés, töketlenkedés, és béna kommunikáció csimborasszója. Persze pont akkor, amikor mindenki bizonytalan, fél, nem elég és pontos információ, és pont valami határozott, stabil környezetre lenne szükség.

Új hozzászólás Aktív témák