Új hozzászólás Aktív témák
-
OPiiPO
veterán
válasz andras0x0x0 #5298 üzenetére
Samsung gyári vált be, az első amit Namelesske linkelt.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
kisgeee
tag
Sziasztok.
Nemrégiben én is S20FE snapis boldog tulajdonosa lettem. Egyetlen dolog van ami nem annyira tetszik, nem tudom van -e rá megoldás. Tudom, nincs benne macro mód, de egyszerűen a közeli fotók nem szépek, ha közepén éles akkor a széleken homályos. Másnál is ilyen, van erre valami trükk?
"kisgeee felhasználónak 305 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!"
-
andras0x0x0
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a választ! A gyári lesz a befutó.
-
Doma88
tag
Másnál is gyenge a rezgés? Maxon van mégis alig lehet érezni/hallani. Régi S7-nél ugyanez volt bajom, hogy ott is gyenge volt a rezgés de az már 5 éves volt, új korában rezgett ahogy kellett de ez meg se közelíti azt a szintet. :/
-
zibo73
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telót,kérdésem az lenne milyen fólia van rajta gyárilag?
Érdemes lecserélni vagy elég egy tok rá.
Köszi! -
-
bendegruz
őstag
az emagnál most 180ezer a snapdragon 5g-s verzió
Asus Rog Strix Scar III
-
zibo73
aktív tag
válasz Namelesske #5312 üzenetére
Köszi szépen!
-
Sonex79
aktív tag
Rövid beszámoló 1 hét után: összességében nagyon pozitív eddig az élmény! akkumulátor teljesítménye elegendő, könnyen elérem a 6 óra SOT-ot, gyorsan fel lehet tölteni, pl. 16%-ról 1 óra 19perc. Kijelző nagyon jó, most már nem igazán hiányzik hogy az S8-cal bármit is csináljak, tetszik az is hogy ez sík. Elegendő komoly napsütésben is a fényerő. Ujjlenyomat olvasó gyors, nincs vele semmi gond. Rendszer maga is gyors, 120 Hz-es képernyő frissítés nagyon üt! Kamera szintén bőven jó. Megérte megvenni! (4g-s snapi)
-
Badboys
őstag
válasz bendegruz #5324 üzenetére
Köszönjük csak annyi a baj, hogy mint fentebb írtam az 5G nem forgalmazták Magyarországon hivatalosan. Amennyiben szerencséd van Eu, termék akkor 1 évet vállal a samu. Amennyiben nem hát akkor sajna buktad a garanciát csak a bolti esetleg. Azért ennyi pénzt berizikózni hát? 4G kapsz hivatalosan szerintem nem olyan fontos az az 5G hacsak nem vagy valami fontos ember. Sajnos a 4G vel is vannak gondok helyenként. A te pénzed teszed kockára.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
válasz haloli9 #5326 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy az Eu s ra vállal mivel itt a fórumban rákérdeztek és azt mondták, hogy 1 évet vállalnak. Elnézést senkit sem szeretnék téveses tájékoztatni.
bendegruz: Viszont ezért cserébe jóval drágább lesz az előfizetés. Azért csendben megkérdezném mire is nem elég a 4G? Egy üzleti válalkozást megértem, hogy szüksége van rá, de egy közönséges földihalandónak?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Badboys #5328 üzenetére
Közönséges földi halandónak is jobb az 5g. Stabilabb, gyorsabb, a válaszidő minimális. Ez mondjuk online játéknál fontos. Nekem 2 euróval lett több a havi előfizetés ára. Arról nem is beszélve, hogy így talán már lemondhatom a rohadt drága vezetékes netet. Az 5g lefedettség meg kb 90%...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
bendegruz
őstag
Mjuk azt nem értem, hogy hétvégén amikor rendeltem, 180 volt a piros.
Most 229 az osszes a feheren kívül.
A rendelésben is 180-at irtak.Asus Rog Strix Scar III
-
Hát nem tudom, itthon én azt tapasztalom hogy a 4g az Borsod északi csücskében is maxon van, bármire jól használható sebességgel (stream, online zene, navi, netezés akár hotspotra osztva, vagy ezek tetszőleges kombója, na jó, én nem játszok online telefonról... ki csinál olyat? ), 5g meg a bulinegyeden kívül még nincs Magyarországon. A gigabites digi optika meg fillérekért van az átlag (pesti) panelban, eszembe nem jutna lecserélni
De jó nektek a 90%-os 5g lefedettséggel, nyilván én is élnék vele ha már lehetne itthon
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Badboys
őstag
Tegap este megjött az MM rendelés 1 hét volt. Végül nem lett kék hanem a menta. A páromnak vettük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kupon kunyeráló
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs