- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istvan2020
aktív tag
válasz Istvan2020 #2050 üzenetére
A Xiaomi-nak egy baja van, eladhatatlan ha ráunsz, vagy ha mégis csak ár alatt, hiába egy jó telefon.
-
JoHnni
senior tag
válasz Gymnova81 #2049 üzenetére
Szia!
A felsorolt hibákhoz azért tegyük hozzá, hogy van amelyik teljesen egyedi (kieső gomb), akksi statra pl van egy pofonegyszerű megoldás. Én a halkan hallható partner problémát szintén nem tapasztalom, ahogy a fényerőszabályzó problémát sem.
Kérdés, hogy Mi10-ről érdemes-e váltani......:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
justmemory
senior tag
válasz Gymnova81 #2049 üzenetére
Szia!
Megértem, hogy bizonytalan vagy, sajnos sok a kettősség. Nekem az akksistatisztikás bug-on kívül nem volt eddig semmi gondom, de a leírás alapján elvégzett adattörlést követően már az is jó.
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
Gymnova81
tag
Istvan2020, JoHnni, Justmemory
Köszönöm a válaszaitokat!
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy kinek milyen típusa van.
Gyári független vagy szolgáltatós? Lehet a kettő között különbség egyáltalán ami ilyen anomáliákat eredményez?
Ki hol vette a telót? Hol érdemes megvenni? A sufni-boltokban milyeneket árusítanak? -
justmemory
senior tag
válasz Gymnova81 #2054 üzenetére
Én a Telekomnál vettem (nem kérdeztem, hogy független-e; nem tudom van-e még ilyen szolgáltatófüggős dolog). Elvileg nem szabadba, hogy anomáliák legyenek, ugyanakkor a kis sufniboltok ki tudja milyen úton és honnan szerzik; ehhez képest mondjuk egy szolgáltató valószínűleg a gyártótól vagy annak partnerétől közvetlenül. De ez csak okoskodás a részemről.
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
eladogeppc
veterán
Nekem nem állt helyre az aksi stat. Ugyanúgy szar.
:(Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
leslien
nagyúr
Welcome to the
Everyday Epic
Galaxy Unpacked | January 15, 2021 at 00:00AM
na erre nagyon kíváncsi vagyok.....
Exynos 2100..Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
samu74
addikt
válasz eladogeppc #2058 üzenetére
Bekapcsoltad hogy a rendszeralkalmazásokat is mutassa?
Megkeresed ezt
És itt a tárhely menüben törölni kell mindent.-----------
-
eladogeppc
veterán
Ezt a rendszer alkalmazásokat hol találom ? Előre is köszike !
Megtaláltam, most töröltem. Egyenlőre most megint nincs akku stat. Várok egy kicsit.
Az időt is gondolom vissza kell állítani ?[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
TODI1111
veterán
válasz eladogeppc #2062 üzenetére
-
leslien
nagyúr
válasz eladogeppc #2062 üzenetére
Az időt is gondolom vissza kell állítani ?
vagy szerzel egy ilyet... [link]
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
sanchez77
csendes tag
válasz eladogeppc #2058 üzenetére
tegnap olvastam egy külföldi fórumon, hogy a google adatgyűjtéséhez van köze az akksi statisztikának, elvileg csak akkor mutatja a statisztikát, ha engedélyezed az adatgyűjtést. furfangos...
-
samu74
addikt
-
Bailey
senior tag
Nekem S10 Lite-on ugyanez volt, de most frissült a Galaxy Store-ból a Device care alkalmazás, azóta megint mutatja az akku statisztikát.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz justmemory #2071 üzenetére
Én sem adtam sehova, csak töröltem a tárhelyet végül.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
samu74
addikt
Igen,most néztem ott van az update. Ha valakinek kell nézzen be a Galaxy Store balra 3 vonal fent és ott a frissítés.
Badboys
Ebben a formában ez gáz. Amennyiben ez így van. Egyre aljasabb ez a világ.
Mindent nem kell elhinni ami az interneten van. Ott vannak egyszarvú pónik is.[ Szerkesztve ]
-----------
-
PeteePeti
őstag
Üdv! Érdeklődni szeretnék, a készülék hivatalos helyről milyen verziókban érhető el? 6/128, 8/256? Média Markt viszont adatlap szerint 6/256! Ilyen van egyáltalán? Vagy a 256-os mindenképp 8 GB RAM?
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
zsolez76
tag
Én a clockface frissítést várom már nagyon. Ezek a húrka gyári órák,fakó színekkel kiakasztanak. Igaz a szín nem fog változni. Próbáltam már pár aod progit,de világít az edge képrnyő széle..
-
sbence4
csendes tag
válasz Istvan2020 #2079 üzenetére
Köszi
(Ráirhatták volna hogy samsung) -
tozo86
tag
Üdv mindenkinek.
Csatlakoztam én is az FE (4G) tulajok táborába.
Kérdésem, tudtok olyan fóliát ajánlani ami nem csak a kijelző látható részét takarja, mint a gyári fólia? Így félő, hogy a tok és fólia közötti rész (káva) esetlegesen megkarcolódik.
Media marktos clearplex fóliával mik a tapasztalatok?
Üvegfóliat nem szeretnék.
`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>
-
justmemory
senior tag
Szia,
ezt szerintem tokja válogatja; nekem egy Spigen tok van rajta (Crystal clear), ráhajlik az oldalára is, nem tud karcolódni. Ha mégsem ilyen a tokod, akkor passz, én a gyári fóliát használom.
-
justmemory
senior tag
válasz piocasember #2083 üzenetére
Szia,
majd kijavít, aki jobban ért hozzá, de szerintem ez nem fog menni. Az ilyen típusú üzenetek az app-ban vannak kódolva (Android toast message). Ha folyamatosan keresi a fejegységet, vagy szinkronizál a bluetooth, akkor azt kell megszüntetni, vagy tiltani arra az időre a szinkront/keresést. Ez inkább alap Android tulajdonság; esetleg kérdezd meg az Android szakmai topicban.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Úgy látom srácok, hogy reset lesz itt az Android 11 miatt. Jönnek elő apró hülyeségek.
Samsung email levette a gmail szinkront. De van pár apró idegesítő dolga.
Akku idő viszont érdekesen jól alakul még így is.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
piocasember
tag
válasz justmemory #2085 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
samu74
addikt
válasz zsolez76 #2088 üzenetére
Rendeltem az Amazonról ilyen 3 üveg+3 kameravédő üveges szettet, de az katasztrófa. Az üveg szélei keskenyebbek szinte mint a megvilágított része a kijelzőnek, szóval mikor megjött a másik ment is a levesbe. Az alis már jobb, de itt is van vagy 2 mm a tok széle meg az üveg közt. Tokban elmegy de aki nem tokban tartja annak elég idétlen lenne így. Kameravédő üveg felejtős, mert bár ki van vágva a vaku helye, bevilágítja az üveget és szép kék képek készülnek.
[Ez az Alis ami vállalható szerintem. ] Postával van vagy 500 forint.
Ja és a lényeg, megy az ujjlenyomatolvasó is az üveggel.[ Szerkesztve ]
-----------
-
leslien
nagyúr
[link]
ezt a üvegfólia típust vettem minden telomhoz ...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Messengeres csoportos videó hívásnál ha valaki jól hall valaki meg nem. Ez az én hibám (s20fe) vagy az övéké? Valagogy lehet mikrofon hangerőt állítani? Vagy csak a hangszóróét lehet?
Üdv: Fishor
-
Poiro7
senior tag
Hamár a tok Nillkin legyen az üveg is az. Én ezt rendeltem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest